Известие

Collapse
No announcement yet.

стари лафове и базици

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

..толкова си сакат, че не можеш да бръкнеш на кучето в гЪ*Ъ.....(плевенски лаф )
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

И като стана реч за плевенски лафове, най-разпространеният е "Еба го, дагоооба д'ге", като отделните части от него задължително се слагат в края на всяко изречение, без повторение естествено.
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        И като стана реч за плевенски лафове, най-разпространеният е "Еба го, дагоооба д'ге", като отделните части от него задължително се слагат в края на всяко изречение, без повторение естествено.
        Хахахаха, тва като ученици много го употребявахме.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          ...
          Ти счупи Простомера /мн е добро/
          ...
          Хехе, верно че имаше такъв лаф.
          Ама ако трябваше да си 100% ретро трябваше да кажеш
          много е медно
          Още:
          смееш се като пача
          1000 MB = 1000 малки бели (Skoda 1000 MB)
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

1000MB= 1000 мъки и болести или 1000 малки болести (за шкодата)
            sigpic
            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
            BMW E30
            BMW E36

Comment

Ти го плюеш...то мисли, че роса го роси...
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ай, сички вън ,ша митем плажа

Comment

Ветър го вее на бял кон.
                  Шапка на тояга.
                  Пика ми се, та ми се вика.
                  Системата е "Хризантема"
                  sigpic
                  Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                  BMW E30
                  BMW E36

Comment

толко проЗ, че на две магарета сено не може да раздели!

И една история, която е 100% истина, на която съм се смял като до болка! Може да не и е тука мястото,но все пак да споделя!
                    Седим си в едно заведение в близост до зимния дворец с приятели (преди 2г.-бяхме редовни клиенти и почти всеки ден киснехме там) Бяхме около 5-6 човека и единия пич(най-"треснатия")почна да сваля сервитьорката! Пита я - айде да излезем на кафе ,някой път - тя отговаря ами аз по цял ден сам на работа в кафене .... Той - ами тогава значи си изморена и по-добре да отидем в нас(в тях) и аз ще сготвя нещо да хапнем, тъкмо ще си починем(става въпрос за първа среща)....тя с леко замисляне около 2-3 секунди отговаря ....ами добре.......... Той продължава- ще взема да сготвя нещо,че може да си гладна ,цял ден на работа ... тя се съгласява .Пита я дали яде леща и колко е гладна да зня в коя тенджера да сготви(има голяма и малка тенджера) тя му казва сготви в голямата ,че сам гладна(голям,а грешка от нейна страна ....Тоя Убавец направо се обърна на 360градуса и почервеня ,позеленя .... Казва й на нея...ти щом искаш да ядеш много значи сер..ш много ,то на мен няма да ми стигне заплатата за тоалетна хартия ,хич не те искам да ми идваш на гости, марш оттука! То да се смееш ли да плачеш ли !?!?!?! Ама след като си тръгнахме от заведението го спукахме от бъзик -тъкмо му се отвори парашута от половин година на сам жена не беше виждал и сега пак - мъжът и ръката интимно!!! Беше някаъв вид женомразец, направо уби коня с мотиката! След 2-3 посещения на същото заведение я прати да му купува хапчета ,че той нямал време - кУкУмицин и антикУкУиган - тоя път тръгна да го налага с подноса! Като цяло си остаха приятели - САМО!
                    Alfa156 Against All

Comment

сетих се едно, дето мноо кефи:

баси, другарко, целия клас вдига ръка - а вий мен изпитвате... кво стаа?...
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение

И една история, която е 100% истина, на която съм се смял като до болка! Може да не и е тука мястото,но все пак да споделя!
                        Седим си в едно заведение в близост до зимния дворец с приятели (преди 2г.-бяхме редовни клиенти и почти всеки ден киснехме там) Бяхме около 5-6 човека и единия пич(най-"треснатия")почна да сваля сервитьорката! Пита я - айде да излезем на кафе ,някой път - тя отговаря ами аз по цял ден сам на работа в кафене .... Той - ами тогава значи си изморена и по-добре да отидем в нас(в тях) и аз ще сготвя нещо да хапнем, тъкмо ще си починем(става въпрос за първа среща)....тя с леко замисляне около 2-3 секунди отговаря ....ами добре.......... Той продължава- ще взема да сготвя нещо,че може да си гладна ,цял ден на работа ... тя се съгласява .Пита я дали яде леща и колко е гладна да зня в коя тенджера да сготви(има голяма и малка тенджера) тя му казва сготви в голямата ,че сам гладна(голям,а грешка от нейна страна ....Тоя Убавец направо се обърна на 360градуса и почервеня ,позеленя .... Казва й на нея...ти щом искаш да ядеш много значи сер..ш много ,то на мен няма да ми стигне заплатата за тоалетна хартия ,хич не те искам да ми идваш на гости, марш оттука! То да се смееш ли да плачеш ли !?!?!?! Ама след като си тръгнахме от заведението го спукахме от бъзик -тъкмо му се отвори парашута от половин година на сам жена не беше виждал и сега пак - мъжът и ръката интимно!!! Беше някаъв вид женомразец, направо уби коня с мотиката! След 2-3 посещения на същото заведение я прати да му купува хапчета ,че той нямал време - кУкУмицин и антикУкУиган - тоя път тръгна да го налага с подноса! Като цяло си остаха приятели - САМО!
                        Хахаха, тва ми напомня случка в едно плевенско заведение. Влизаме с един приятел и сервитьорката ни пита какво ще обичаме. Човекът решава да се направи на интересен и пита: "Жени предлагате ли?" Мацката обаче го заби два метра под земята: "Откакто си присадих пишка не предлагаме!"
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

пфф тая верно го е забила хахахаха.
                          а по темата :

Е*и му меча...
                          П*чка му клюн...
                          Тая като си отвори краката и става течение....(голяма ку*ва)
                          Оная и работа е като черна дупка, квото влезе не се връща
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Истинска историйка от Бургас:
                            1.На шофьорски курс в механото. Светофар. инструктора обяснява "Сега трябжа да се даде сигнал че тръгваш за завой (мигач примерно )". младия шофьор отваря стъклото на колата и се провиква "Тръгвааам!"
                            2.Пред магазинче за закуски. "Извинете, каква е тази закуска чост?". Продавачката: "Това е цената 40ст!!"
                            3. В магазин:
                            - Едно пакетче слънчоглед моля".
                            - Гривас или Пенелопа?".
                            - СЛЪНЧОГЛЕД КАЗАХ!!!

хахахахахха всичките идиотий са на едно и също лице. дано не посещава форума
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

старо но златно:

Залегни - тесла! (по повод някоя твърде очебийна лъжа)
                              Айде дигай цирка и да те няма!
                              пълен си с лафове като лайно с витамини!
                              тая трева къде сега я пасеш аз отдавна съм срал в нея! - белег за богат житейски опит
                              и преебавки от типа ти хубави деца найш ли как се превят? как? на загасена лампа и отворен прозорец, а грозни знаеш ли как? как? ми питай майка си и баща си!
                              Last edited by bouncer; d.m.y г., 15:50.
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение

Та като казахте за кафета се сетих как преди няколко години и аз така се избазиках с една сервитьорката . Та влизаме ние в кафето сядаме да хапнем нещо и момичето ни пита какво ще искаме и аз я питам.Сандвичи има ли ? тя ми отговаря - да и аз добре ,дай ми една пица тогава после малко ми се размрънка ама това беше .Иначе по темата един лаф
                                В близката далечинка , черна точка се белее .

Comment

Working...
                                X