If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги преди малко отидох да изчиста Алфата от снежеца и натискам палчето за отваряне на багажника и хоп той несе отваря...дарпах суках нестава.
Някакви мнения ?
Всички ключалки и механизми ги минах миналата седмица с един препарат - SONAX - размразител за ключалки - от OMV за 3,80 лв......
Преди 10 дни и аз не можах да отворя ни врата ни багажник...
Колеги днес беше 11 градуса и още не се е отмръзнал ..
Възможно ли е да е от нещо друго,иначе палчето за отваряне под седалката е хлабаво все едно е отворен,с ключа също не става.
Възможно ли е да е от нещо друго,иначе палчето за отваряне под седалката е хлабаво все едно е отворен,с ключа също не става.
от 2 седмици ти е замръзнал
може някой да го е напънал да го отвори и да се е счупило нещо..
ако все пак е замръзнал действително , някъде където могат да ти го намокрят с вряла вода отиди..
Виж дали ти свети лампата на таблото че е отворен багажника.Ако свети напъни по-силно.Баф маа му.
И при мен беше станало така когато имаше сняг. При мен се отвори с още един човек. Ти дърпаш лоста от вътре а той отваря багажника. Поне моя така се отвори и от тогава не е замръзвал (заяждал). Успех и дано не е нещо сериозно.
Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex
Не свети колега !
То ако беше отворен нямаше да мога да я заключа като нещо е отворено !
Предполагам че двата палеца които отварят багажника са се разминали при затваряне.През багажника за ски с фенерче и нещо дълго и здраво натисни палеца.
Comment