Известие

Collapse
No announcement yet.

Един от тези дни...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един от тези дни...

...когато се замисляш, че ако си удариш колата или си изгубиш телефона и т.н. не си заслужава да се ядосваш.
    Днес сутринта ми се развали компютъра на работата и съответно неможех да правя фактури на клиентите. чаках да дойде колежката,че тя познава по-добре програмта с която работим. По едно време започнаха да се изсипват клиенти като за световно. Едни опашки,едно чудо ,аз правя фактури на ръка ,клиентите нервничат, не съм спал от 2 дена и също полудявам. Звъни телефона - колежката : "Еми аз закъснявам " ,следва мълчание,удрям и една бърза на ум и в тва време тя казва - "Нападнаха ме и сега съм в полицията" ... оправям се както мога на работата и чакам тя да ми звънне да каже дали изобщо ще работи днес... По едно време тя пристига в ужасен вид - бяла като платно, леко раздърпана...с две думи кофти гледка,особено като знам как изглежда нормално. Оказа се,че някакъв я нападнал пред тях сутринта и се опитал да я завлече на някъде,незнам дали за да краде нещо или да я изнасилва,но добре,че е имало хора,които са я чули да вика. През това време дойдоха другите колеги, аз отидох да си върша мои си работи ,цял ден обикалях и се ядосвах за глупости.
    Вечерта пак идвам на работата и тъкмо си викам "ей днес е супер кофти ден няма ли да свършва вече" и един клиент влиза и той бял като платно ,гледа ме и дума неможе да каже!!! Аз го гледам, той ме гледа ,аз него ,той мене... след малко се осъзна и ми вика " Вижте кво стана" и ми сочи към вратата. Поглеждам и какво да видя - една огромна съксия ,от тези където са като вани, се разбила точно отпред. А той горкия тъкмо влизал и тя за малко да го утрепе, само го остъргала по ръкава на якето.
    Та така...един от тези дни ,в които се сещаме,че и лоши неща стават ,и трябва да се радваме повече на живота...радвайте се ,че си четете форума в момента....
    http://www.thegamefactory.fr/

Много си прав...ама много...на мен ми удариха колата пред два дни ей така както си седях на светофара...ама се старая въобще да не се ядосвам...ламарините се оправят хората не.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Стига бе Алфата ли
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

един ден

Абе нека ме измлати некой бакшиш,па нека не му строша главата!!!
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: един ден

Първоначално публикувано от virusalfa
          Абе то в случая - бакшиш го удря, ама бакшиша го удря друг- демек бакшиша не е виновен - доколкото разбрах
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Re: един ден

Първоначално публикувано от virusalfa
            Абе по принцип говоря хахахаха Ама вчера са бях разчувствал нещо
            http://www.thegamefactory.fr/

Comment

@Aquila смени го тоз аватар, че разпна форума, както невенчето пентчо(или обратното)
              Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
              2003 Honda CBR 954 RR

Comment

ако знаете как се напих.... добре че някои спомена името ми че се усетих, досега бях в офиса и пихме джак даниелс..... малииии ай, аз отивам на гости с преспиване в една 17 годишна, мн поздрави на невена, и да внимава с вибратора!

поздарви на всички пичове, и спецялни за pr_00f и Luckyman за обяда който направихме )))
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от LuckyMan
                  Стига бе Алфата ли
                  ....до като седя и си чакам на светофара да мина...двама се удрят и се влачат към мен и ме удря една кола челно...
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                  X