Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да свържа 2-ри телевизор-Булсат...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
    това опитах и не стана ...затова пуснах темата ........
    Става, но трябва да си настроиш втория телевизор на канала, на който излъчва приемника.
    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
      Е как не става бе колега в чужбина така си гледаме по 6-7 ТВ-та на един приемник и винаги единият телевизор е на скарт буксата ,а всички останали през другият изход със сплитери (или снаждане на кабелите )
      Скарт буксата няма проблем - през нея си гледам ,но когато изкарам кабел от приемника(ТВ-аут) и го свържа за буксата(входа на антената) на телевизора няма сигнал!?
      Пусках настройка на телевизора ,за да намери сигнал някъде ...но нищо не стана ...сменявам TV/AV и не става ...........нещо пропускам ...нещо елементарно и направо се побърквам, каква простотия ми се опъва !
      Alfa156 Against All

Comment

Провери в настройките на RF-модулатора на приемника.
        А втория телевизор какъв е?
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
          Провери в настройките на RF-модулатора на приемника.
          А втория телевизор какъв е?
          на Български моля !?

телевизора е ЛСД ,но и на обикновения не става ...... няма сигнал ... размествах като луд телевизори .....
          Alfa156 Against All

Comment

Незнам какъв може да е проблема.
            Купи си това: http://www.mallbg.com/product_detail...productID=8243

Comment

на Български моля !?

телевизора е ЛСД ,но и на обикновения не става ...... няма сигнал ... размествах като луд телевизори .....
              Най-вероятно си объркал изходите и на мен ми се случвало. Отзаде на тунера има един скарт и още 3 или 4 вход/изход за обикновените кабели. Пробвай да сложиш кабела на другата букса.
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Скарт буксата няма проблем - през нея си гледам ,но когато изкарам кабел от приемника(ТВ-аут) и го свържа за буксата(входа на антената) на телевизора няма сигнал!?
                Пусках настройка на телевизора ,за да намери сигнал някъде ...но нищо не стана ...сменявам TV/AV и не става ...........нещо пропускам ...нещо елементарно и направо се побърквам, каква простотия ми се опъва !
                А свързваш ли наземната антена към ANT in на приемника? Защото гледам че като е на SCART наземната антена е включена към телевизора.

Поздрави

Comment

Открих проблема .... кабела го бях свързал на късо към ТВ-буксата(просто не съм обърнал внимание като го навивам)! Благодаря на всички за информацията помогнахте ми ,но проблема беше в кабела!
                  Last edited by slav40; d.m.y г., 21:38.
                  Alfa156 Against All

Comment

Working...
                  X