Първоначално публикувано от slav40
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да свържа 2-ри телевизор-Булсат...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеЕ как не става бе колега в чужбина така си гледаме по 6-7 ТВ-та на един приемник и винаги единият телевизор е на скарт буксата ,а всички останали през другият изход със сплитери (или снаждане на кабелите)
Пусках настройка на телевизора ,за да намери сигнал някъде ...но нищо не стана ...сменявам TV/AV и не става ...........нещо пропускам ...нещо елементарно и направо се побърквам, каква простотия ми се опъва!
Comment
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеПровери в настройките на RF-модулатора на приемника.
А втория телевизор какъв е?
телевизора е ЛСД ,но и на обикновения не става ...... няма сигнал ... размествах като луд телевизори .....
Comment
-
Незнам какъв може да е проблема.
Купи си това: http://www.mallbg.com/product_detail...productID=8243Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениена Български моля !?
телевизора е ЛСД ,но и на обикновения не става ...... няма сигнал ... размествах като луд телевизори .....Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеСкарт буксата няма проблем - през нея си гледам ,но когато изкарам кабел от приемника(ТВ-аут) и го свържа за буксата(входа на антената) на телевизора няма сигнал!?
Пусках настройка на телевизора ,за да намери сигнал някъде ...но нищо не стана ...сменявам TV/AV и не става ...........нещо пропускам ...нещо елементарно и направо се побърквам, каква простотия ми се опъва!
Поздрави
Comment
-
Открих проблема .... кабела го бях свързал на късо към ТВ-буксата(просто не съм обърнал внимание като го навивам)! Благодаря на всички за информацията помогнахте ми ,но проблема беше в кабела!Last edited by slav40; d.m.y г., 21:38.
Comment
Comment