Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се маха винетка...или Търтея forever !:D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
    ...каза най-праведния сред праведните

Аз да съм казал, че ще го правя

Да знаеш как става и да го направиш са две различни неща
    не е въпроса за праведност
    трябва да има ред иначе отиваме на кино
    аз знам ка става НО няма да обясня на всеослушание
    щото не е редно да се правят такива неща
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

аз чух за специялни стъргалки за винетки, които се продават в Шел срещу 1 лев
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

хи-хи-хи той направо е мултифункционален
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          не е въпроса за праведност
          трябва да има ред иначе отиваме на кино
          аз знам ка става НО няма да обясня на всеослушание
          щото не е редно да се правят такива неща
          ми прати ми едно ЛС тогава
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Имам всички тия шукарийки за сваляне на винетки, знам и как да ги слагам на други коли, и все пак както каза Търтейчето - това не е правилно и трябва да има ред в държавата, затова въпреки познанията си в тази област и аз не съм си позволил да се възползвам!!! Купувайте винетки колеги и нека пълним джоба на някой, понеже и тез парици не отиват по предназначение(а именно за пътната инфраструктура) Важното е да има мир и любов!!!

Comment

На мойта няма да е махам!
              ...искам да заприлича на стрелбище..та като ме спре полицая, докато се чуди за какво да ме отстреля...да се затрудни
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Евала на колегата който си направи труда да прати едно ЛС и да обясни

Иначе в тоя форум каквото и да питаш, все едно и също чуваш "аз знам ама няма да ти кажа"
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Аз пък за сега мисля да не купувам винетка .... вече 3 пъти излизам извън града и си карам съвсем спокойно.
                  Освен това не си нося парите в портфейла че като ме спрат и ми поискат книжка и талон да не видят к'ви пачки има там та да се зарадват на това как ще ме глобят с некоя петдесетолевка.
                  Тъй де...нямам винетка...нямам пари у кесията...и клепам на парцели не знаещо като ме спрат
                  С две думи ще разчитам на женският си чар и мисля че ще мине номера
                  И без това след 2-3 месеца ще спрат да дирят винетки ... тъй де ...
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                  140 HP + Chip Tuning -> ex
                  Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                  Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                    Евала на колегата който си направи труда да прати едно ЛС и да обясни

Иначе в тоя форум каквото и да питаш, все едно и също чуваш "аз знам ама няма да ти кажа"
                    Колега ... пратете ми и на мен ЛС та да купим маалата една винетка и да я ползваме колективно.

Съвсем сериозно ... имаме 2 коли и нямам намерение да давам маса пари за дупките по пътищата в БГ.
                    Предварително Благодаря за обяснението на ЛС
                    Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                      Аз пък за сега мисля да не купувам винетка .... вече 3 пъти излизам извън града и си карам съвсем спокойно.
                      Освен това не си нося парите в портфейла че като ме спрат и ми поискат книжка и талон да не видят к'ви пачки има там та да се зарадват на това как ще ме глобят с некоя петдесетолевка.
                      Тъй де...нямам винетка...нямам пари у кесията...и клепам на парцели не знаещо като ме спрат
                      С две думи ще разчитам на женският си чар и мисля че ще мине номера
                      И без това след 2-3 месеца ще спрат да дирят винетки ... тъй де ...
                      ..а ние дето не носим пола....какво да правим?
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Носете си една в резерв ... то времената толкова се промениха че вероятността да попаднеш на обратно ченге е огромна

Пък и ние жените ще плакнем очи като видим през джама на Алфата заголен мъжки бедър богато обрасъл и с ясно изразени прасци и голЯми палци
                        Born to make me happy

Comment

аз също правя номера със станиолчето от цигари и плюсовете на тази операция са доста
                          1. нямаш проблеми с махането
                          2. сменяш колата в същата година - спестява 70лв.
                          3.твой приятел , колега има нужда за 2 4аса да излезе от града - даваш му я и имаш една бира да пиеш след това!
                          4.имаш втора кола, която изкарваш 5 пъти в година - дан слагаш и винетката и бръмчиш!

колкото до това че трябва да се спазват законите съм абсолютно съгласен , но това с винетката не го възприемам за престъпление, мое мнение де !

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            ..а ние дето не носим пола....какво да правим?
                            искаме разяснение на ЛС за схемата с похотливата винетка, дето скача от кола на кола

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщение
                              аз също правя номера със станиолчето от цигари и плюсовете на тази операция са доста
                              1. нямаш проблеми с махането
                              2. сменяш колата в същата година - спестява 70лв.
                              3.твой приятел , колега има нужда за 2 4аса да излезе от града - даваш му я и имаш една бира да пиеш след това!
                              4.имаш втора кола, която изкарваш 5 пъти в година - дан слагаш и винетката и бръмчиш!

колкото до това че трябва да се спазват законите съм абсолютно съгласен , но това с винетката не го възприемам за престъпление, мое мнение де !
                              Така и така си почнал, я кажи станиолчето как се залепя за стъклото и как се маха после ?
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...=22676&start=0

Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X