Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръкавицата е хвърлена... (2 част)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ръкавицата е хвърлена... (2 част)

Колега pinko - http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...5007&start=225
    Разгледах отново темата в БМВ форума и съм смаян колко желаещи има да се пробват на въпросния "баир" - дай инфо за "злокобното място" и вземи отношвнив по въпроса...Все пак и ти пусна тема за "ръкавици", а сега нещо никъФ те нема....Бъди мъж и като "тестпилот" на клуба покажи на какво си (не)способен....

Младежите от BMW много са се запалили на тема катерена на баири .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
      Колега pinko - http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...5007&start=225
      Разгледах отново темата в БМВ форума и съм смаян колко желаещи има да се пробват на въпросния "баир" - дай инфо за "злокобното място" и вземи отношвнив по въпроса...Все пак и ти пусна тема за "ръкавици", а сега нещо никъФ те нема....Бъди мъж и като "тестпилот" на клуба покажи на какво си (не)способен....
      ами те ако са имали такова голямо желание...са можели да звъннат при положение, че телефона му е оставен така, че са си останали на желанието само със постове във форума
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Ами запалихме се като Пинко пиказва некво смешно баирче и плюе колата пък после излиза че не било това баирче ми било баир с лед, павета и спукани канализации дето трудно изпълзял и с джипа

Comment

-пиньо-кажи къде е хълма...
          -кво си го законспирирал...

Comment

Първоначално публикувано от ja. Покажи съобщение
            Ами запалихме се като Пинко пиказва некво смешно баирче и плюе колата пък после излиза че не било това баирче ми било баир с лед, павета и спукани канализации дето трудно изпълзял и с джипа
            ами вие да бяхте звънали като сте мераклии или нямате пари да звънните на ваучери карате още

Comment

аз имам тестови полигон в костинброд до реката
              може да идем там ако искате?

всъщност на един авер е нивата, ама няма проблеми - пие ром
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

всъщност на един авер е нивата, ама няма проблеми - пие ром
                На pinko ли е нивата?

Comment

На кой да звъня? Да показва къде е тоя хълм и който когато може да ходи да го бори и да снима.

Сега па секи да звъни и да се разбира...

Аз лично немам пари и за ваучер, баира ше ходя да го превзема с колело.

Comment

Първоначално публикувано от ja. Покажи съобщение
                    На кой да звъня? Да показва къде е тоя хълм и който когато може да ходи да го бори и да снима.

Сега па секи да звъни и да се разбира...

Аз лично немам пари и за ваучер, баира ше ходя да го превзема с колело.
                    условието мисля, че беше желаещия да звънне...или ти четеш отгоре отгоре

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                      условието мисля, че беше желаещия да звънне...или ти четеш отгоре отгоре
                      Условието беше за баира от снимката ама се оказа че изобщо не бил тоя баир...

Аз казах и в нашия форум. Бутилката от мене само да покаже къде е баира на който се е задъхала 7-цата...

Comment

То стана ебаси Детската градина...кво толкова продължавате да се водите по акъла на тия палячовци със
                        mit den Scheisskarren auf vier räder aus Schwaben.....
                        Ник'ва не са я свършили, пък на големи и страховити мъже се правят ха ха...
                        Та Pinko и всичките ние останалите от форума, буквално ви се молихме да идете на легендарното баирче, ама нейсе
                        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Сега по телефона ли ще си звъните или баири ще изкачвате

Comment

на колежката с розовите прашки е нивата
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                              То стана ебаси Детската градина...кво толкова продължавате да се водите по акъла на тия палячовци със
                              mit den Scheisskarren auf vier räder aus Schwaben.....
                              Ник'ва не са я свършили, пък на големи и страховити мъже се правят ха ха...
                              Та Pinko и всичките ние останалите от форума, буквално ви се молихме да идете на легендарното баирче, ама нейсе
                              Да бе пич, къде е този баир...

Comment

Working...
                              X