Първоначално публикувано от bokota
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Един проект - 155 V6 TI DTM '93
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеайде и аз съм в играта - първо с Nismo Skyline R34,
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеToва вече ми хареса, искам СНИМКИИИИИ
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Има бои на Model Masters - малки кръгли шишенца по 5гр, на цена около 3-4лв/бр. Трябва да ги има в големите магазини, където продават модели на самолети, кораби и т.н. Оригиналните бои на Tamiya съм виждал по каталози в два вида - с четка към капачката, или такива които се използват с аерограф.
Иначе моята не е боядисвана - частите в червено и черно са минавани с перманентен маркер. Другия вариант е с акрилните "touch-up" маркери за коли, които ги има в Бриколаж - но те са доста скъпи ...Last edited by Alfa User; d.m.y г., 13:10.
Comment
-
Моите бои са марка Agama. Боядисвам с четки.
Снимките на TS мотора са правени с хубав фотоапарат и макро обектив и си личат бая дефектите... даже на живо не може да видиш толкова дефекти, колкото си личат по тея снимки
Иии все - пак боядисването е бая трудно.. винаги става не-идеално .. или аз съм некадърен
Иначе GTV - то съм го завършил.. само трябва да го наснимам едно хубаво тия дни...
155-цата още я влача.. имам да правя интериора по нея.. ама все време не ми остава...Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Абе не че искам да дразня, ама вижте за какви манияци става дума по света :
Ферари 360 ГТ
Човека дори е преправил половината части, 'щот не му харесало как са направени от фирмата ?!? ужасссст
Пожелавам на всички да си направите така добре моделчетата !
Comment
-
Moeто GTV e платено, надявам се, че вече е на път.
Като пристигне, ще пиша отново, за да ми дадете насоки и препоръки, че ще ми е първото такова моделче и не искам да го съсипя.
П.П.
С доставката от UK излезе 18 паунда или 40лв. наши пари.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Малко ъпдейт по темата, с извинение за двата поредни поста.
Пристигна ми моделчето, другата седмица ще съм на лов за бои и лепила.
Донякъде се ориентирах от написаното в темата, но искам да питам по-специално за тези "touch-up" маркери. Само в Бриколаж ли ги има и какво точно представляват?
Защото си мисля, че ако с тях е по-лесно и по прецизно боядисването, ще си струва повечето пари. На практика, май боядисването е по-трудната част в тази цялата работа.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Ами определено няма да е по-добре отколкото с оригиналните бои за моделчетата - особено ако се боядисва с аерограф. Цените на боите и аерографа на сайта на Tamiya не бяха високи - въпросът е кога ще пристигнат ако си ги поръчате.
Иначе "touch-up" маркера е с акрилна автомобилна боя, и ще стане доста по-добре отколкото ако се намаже с перманентен маркер например - перманентните напук на името си избеляват, и боядисаното с тях става на ивици (опит от предишни приключения).
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеИначе "touch-up" маркера е с акрилна автомобилна боя, и ще стане доста по-добре отколкото ако се намаже с перманентен маркер например - перманентните напук на името си избеляват, и боядисаното с тях става на ивици (опит от предишни приключения).Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
Comment