Известие

Collapse
No announcement yet.

Един проект - 155 V6 TI DTM '93

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщение
    А някъде в България колеге не продават ли такива модели и ако да какви цени са ?
    Виждал съм модели на TAMIYA в София, но не и тези конкретни модели. Моите са от ebay и ми струваха по 50лв всяка.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Колеги, нямате ли ъпдейти за работата по моделчетата ? Давайте снимчици да се радваме на красотата
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        айде и аз съм в играта - първо с Nismo Skyline R34,
        Toва вече ми хареса, искам СНИМКИИИИИ
        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
          Toва вече ми хареса, искам СНИМКИИИИИ
          още го чакам да ми кацне в пощата...

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Twin Spark
            Attached Files

Comment

Добре става за начало, колега ! Давай смело напред - нямам търпение да видя как ще се получи твоя модел

Comment

с какви бои ги мажете тия модели? че на мен това ми е проблема в момента, колата е тука на части, лепило има, но трябва да се боядисват...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Има бои на Model Masters - малки кръгли шишенца по 5гр, на цена около 3-4лв/бр. Трябва да ги има в големите магазини, където продават модели на самолети, кораби и т.н. Оригиналните бои на Tamiya съм виждал по каталози в два вида - с четка към капачката, или такива които се използват с аерограф.
                  Иначе моята не е боядисвана - частите в червено и черно са минавани с перманентен маркер. Другия вариант е с акрилните "touch-up" маркери за коли, които ги има в Бриколаж - но те са доста скъпи ...
                  Last edited by Alfa User; d.m.y г., 13:10.

Comment

Моите бои са марка Agama. Боядисвам с четки.
                    Снимките на TS мотора са правени с хубав фотоапарат и макро обектив и си личат бая дефектите... даже на живо не може да видиш толкова дефекти, колкото си личат по тея снимки
                    Иии все - пак боядисването е бая трудно.. винаги става не-идеално .. или аз съм некадърен

Иначе GTV - то съм го завършил.. само трябва да го наснимам едно хубаво тия дни...
                    155-цата още я влача.. имам да правя интериора по нея.. ама все време не ми остава...

Comment

Аз също участвам в търг за едно GTV в eBay, дано да спечеля. Ако стане, ще се похваля.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Абе не че искам да дразня, ама вижте за какви манияци става дума по света :
                        Ферари 360 ГТ
                        Човека дори е преправил половината части, 'щот не му харесало как са направени от фирмата ?!? ужасссст
                        Пожелавам на всички да си направите така добре моделчетата !

Comment

Moeто GTV e платено, надявам се, че вече е на път.
                          Като пристигне, ще пиша отново, за да ми дадете насоки и препоръки, че ще ми е първото такова моделче и не искам да го съсипя.

П.П.
                          С доставката от UK излезе 18 паунда или 40лв. наши пари.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Малко ъпдейт по темата, с извинение за двата поредни поста.
                            Пристигна ми моделчето, другата седмица ще съм на лов за бои и лепила.
                            Донякъде се ориентирах от написаното в темата, но искам да питам по-специално за тези "touch-up" маркери. Само в Бриколаж ли ги има и какво точно представляват?
                            Защото си мисля, че ако с тях е по-лесно и по прецизно боядисването, ще си струва повечето пари. На практика, май боядисването е по-трудната част в тази цялата работа.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Ами определено няма да е по-добре отколкото с оригиналните бои за моделчетата - особено ако се боядисва с аерограф. Цените на боите и аерографа на сайта на Tamiya не бяха високи - въпросът е кога ще пристигнат ако си ги поръчате.
                              Иначе "touch-up" маркера е с акрилна автомобилна боя, и ще стане доста по-добре отколкото ако се намаже с перманентен маркер например - перманентните напук на името си избеляват, и боядисаното с тях става на ивици (опит от предишни приключения).

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                                Иначе "touch-up" маркера е с акрилна автомобилна боя, и ще стане доста по-добре отколкото ако се намаже с перманентен маркер например - перманентните напук на името си избеляват, и боядисаното с тях става на ивици (опит от предишни приключения).
                                Въпросът е, дали тези маркери стават и за дребните детайли, не само за купето. Аз още се чудя, дали да го боядисвам моето купе. Ще взема да го закарам при бояджията, дето ми направи огледалото на колата (истинската) да я направи копие на моята.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X