Известие

Collapse
No announcement yet.

За коректноста на Автобилд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За коректноста на Автобилд

Това е от форума на БМВ-ще постна и линк за да видите и филмчето:

Ужасно много се радвам как Мерцедес и Аутобилд най-накрая се самонасраха. Не се е случвало еднократно да прочета пристрастна статия в Билд-а нооооо това вече е върхът.Гледайте видеото , аз немога да спра да го гледам , това е репортаж от миналата седмица , стана скандал , собствениците на С - калса са в паника .
    Ще разкажа накратко , защото нямам време да направя субтитри . Нужен е елементарен Немски и моля някой да се погриже за видеото .
    Едно от най-известните предавания по RTL StrernTV преди известно време получава писмо от Мерцедес да излъчат тест със новата система за спиране на Мерцедес . Системата е на следния принцип : При мъгла (колата има вградени 1001 радара) когато съответно няма видимост , но отпред поради една или друга причина пътя е блокиран С-класата засича пречката издава три предупредителни сигнала и шофьора трябва да докосне спирачката повреме на "пиукането" , от там нататък , без да има значение дали скача на спирачката или натиска леко колата сама започва да спира и преценява дистанцията и силата на спиране . С една дума е нужно само докосване.
    Както ще видите влиза идиота от Аутобилд вътре (първо наблъскват 2-3 скласи старички) театрално му обясняват от Мерцедес , сега ще чуете сигнал и спирате, колата е настроена на максимална скорост от 55 мк/ч и т.н.
    Колата е цялата в микрофони и камери....
    Газ и баааааам . Нито пиу , нито миу , само гласа на тоя от Аутобилд : - ШАЙСЕ , ШАЙСЕ ......
    излиза той от колата ама всичко работи , видео и микро...
    Сабират се тези от мерцедес около него и :
    - Какво стана , какво стана .И тоя от Билд :
    -Абе спирачките бе хора никви ги няма , нямам усещане за педал изобщо , незнам какво стана....
    На записа се вижда една летва през която минава колата , съответно той трябва (по инструкций на Мерцедес) да натисне спирачката като минава през летвата . И тоя от Аутобилд вика :
    - Абе както преди бе , натиснах спирачката на летвата ама ....
    питат го после репортерите как е системата той вика :
    - Ооооо функционира идеално , страхотно усещане за спиране и контрол само дето аз натиснах много касно спирачката , една незаменима система .
    Искат да покажат пак с друга С-класа и тоя път репортерите от SternTv помолиха да присъстват т.е. техен човек да се вози . Те казват първо ОК няма проблем , но след секунда Аутобилда -джията прошепва :
    -... абе как бе нали ще чуят че нищо не пиука вътре
    Излиза пак един от мерцедес и казва:
    -Съжаляваме но неможем да подложим някой на опасност в случей че системата не профункционира отново .
    Тоя път колата спря точно от дъската както си личи от репортажа
    и всичко е розово...
    Преди да даде газ в най-първия опит звънва тел. на аутобилЕКСПЕРТА и той оговаря заглавието на темата в утрешния брой на АутоБилд , а именно " Радар-спасител" без да е започнал теста дори
    Става въпрос за конспирация между Аутобилд и Мерцедес в партия . Тоя от Аутобилд е уволнен , но Мерцедес продължават да правят " коли " и да лъжат клиентите си
    Приятно гледане . Файлът свалете от ТУК
    съжалявам за грешките но съм адски превъзбуден и бързам много .
    Боже това е рая , как наблъскаха С-класата

П.П. Най-накрая в студиото е друг от Мерцеде който се извини че не са казали че системата в хале не работи ,а само на открито защото имало много метал в халето

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25744
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

????? ????????????????? ??????? ?? ? ???? ????? ???????? ??????? ?? ???? ???? ? ??????? 10000?? ? ????? ?????? ????? ?????? ?????? ? ???? ?? ?????? ? ?????????? ?????????? ?? ??????? ?? ???? ??? ??? ? ???????? ???? ?? ???????
    ________
    Chrysler Town And Country History
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:33.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Даааа действително много се оплакват от новите С и Е класа.....и то става дума за някакви грандиозни проблеми като счупени скорости, отказали спирачки, тотално сбозване на електрониката...направо не е за вярване

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
      1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Абе аз не знам дали се оплакват, ама се възмущавам от поръчковите журналисти - после се чудим що Алфа не е с добър имидж-просто защото изкуствено се прави имидж на други марки и при разните му тестове даже да има по добри показатели, някои журналисти и дават измислени точки и изкарват Пасата примерно по-добър от 159
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Братле, тук явно става дума за невероятно големи пари за журналистически лобита и PR, каквито италиянците никога няма да дадат

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
          1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

?????????? ? ?????? ????? ??? ????? ??????) ??? ?? ? ????? ???????? ??? ?? ???? ??? ???? ?? ? ?????? ??. ???? ?? ????? ?? ????? ?? ????? ???????? ?? ???? ?? ?? ?????? ??? ?????? ?? ? ????? ??? ???? ????? ? ? ????? ????????????? ? ?????????? ???? ????? ?? ??????? ????? ? ?? ?? ??????)
            ________
            Lincoln Custom Picture
            Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:34.
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

откъс от филма (с подобаващ коментар има в новия 3-ти епизод на TOP GEAR! има го в нет-а вече...
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Че то за нас така по добре немските дараци държат зверски цени и ги купуват и карат излъгани а италянките са по евтинки(вече май не) и ние си купуваме и се наслаждаваме какво удоволствие е да караш класен автомобил.

Comment

15-мерцедес С-класи от въпросните купиха на първанов,станишката и т.н....

15х160 000евро всяка=2 400 000евро....за сравнение на времето като купиха рециклираните бусчета, които после станаха линейки без да са оборудвани като такива...струваха само 400 000евро за напримерно 200линейки или нещо такова. Не помня точно, но си мисля че това е поредната гавра с народа.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

160 000 Евро са много за С-класа. Някои "журналисти" са се попрестарали малко
                    147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от KGB

15х160 000евро всяка=2 400 000евро....за сравнение на времето като купиха рециклираните бусчета, които после станаха линейки без да са оборудвани като такива...струваха само 400 000евро за напримерно 200линейки или нещо такова. Не помня точно, но си мисля че това е поредната гавра с народа.
                      не бяха 15 а 20
                      и струваха по 50х ЛЕВА едната C180 Kompressor

и ги купи царската власт , а не станишката
                      оф Петкооо Петко .... чуеш нещо некаде си ... и веднага го пускаш като чиста монета
                      аз съм ти казал, че пропагандата е отречена като метод дори от самите комунисти
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                        не бяха 15 а 20

и не са си ги купили ами са ги сгазили
                        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Аз вчера чух по едно радио, че са купили 15бр. S-класи, които ако не се лъжа струват по 260 000лв./бройката
                          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

не бяха 15 а 20

оф Петкооо Петко .... чуеш нещо некаде си ... и веднага го пускаш като чиста монета

Вальо, толкова са ти промили мозъка, че явно дори не можеш да четеш вече...за разлика от тебе аз първо чета и се интересувам и не вярвам на приказки от сорта..."вервайте ми"

На чети:

http://www.monitor.bg/main/?eid=552

http://www.monitor.bg/main/article?sid= ... 81&eid=552

пс: много си зле...
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

не бяха 15 а 20

Вальо, толкова са ти промили мозъка, че явно дори не можеш да четеш вече...за разлика от тебе аз първо чета и се интересувам и не вярвам на приказки от сорта..."вервайте ми"

На чети:

http://www.monitor.bg/main/?eid=552

http://www.monitor.bg/main/article?sid= ... 81&eid=552

пс: много си зле...
                              аз вестници не чета мойто дете, там пишат за такива като теб....
                              за сметка на това си имам съвсем други източници, с доста по-голяма степен на достоверност....
                              зле си ти, щото верваш на всевъзможни писаници из вестниците
                              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                              X