Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата мания Facebook

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Статията я четох преди една седмица и много се изкефих.
    И все пак не разбрах каква е идеята на фейсбуук ?
    Може ли някой да ми обясни ?
    Освен загуба на време ( от това което прочетох).
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Това, че човекът не знае за какво да му служи Фейсбук и как се работи с него, не значи, че мрежата му е виновна. Сайтове като този могат да служат за поддържане и възстановяване на комуникацията с хора, а не да я заместват. Аз например немрих хора, които не бях виждал от години и установихме, че имаме какво да си кажем и ни е приятно да общуваме.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщение
        и така да е (че е хейтър), но не е като да няма нещо вярно в нея...
        Човек вижда това,което иска да види...
        Аз се забавлявам,общувам и онлайн с любимите си приятели и т.н.
        Парашутисти имам 3-4 в листа си,но за това си има лесно
        п.п.
        щях да зазбравя фермата
        п.п.п.
        прУфесоре,как каква е целта....да ги избиеш 'сичките накрая
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Че то аз си ги избивам всички и без разни фейсбукове.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            Че то аз си ги избивам всички и без разни фейсбукове.
            Еееее,ти си зъл мод във форум...с теб нИмой се мерим
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Мен ме кефи - знам какво правят приятелите ми по цял свят )))
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
                Мен ме кефи - знам какво правят приятелите ми по цял свят )))
                няма да ти пращам тогава, поста на един приятел, който сутринта, когато фейсбук подканя напишете какво правите в момента? и той написа "акам!"
                ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                Alfa Romeo 4C

Comment

няма да ти пращам тогава, поста на един приятел, който сутринта, когато фейсбук подканя напишете какво правите в момента? и той написа "акам!"
                  Човека е бил искрен, какво по-хубаво
                  Фейсбук-а използвам главно за забавление, голяма част от приятелите и колегите ми са там и във всеки един момент съм наясно как се чувстват, какво мислят и т.н

п.с. Викииии, фермата ми изчезна хахаха
                  sigpic
                  Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• за мен най-отличителната и смислена черта на facebook е много лесното споделяне и тагване на общи снимки .
                    иначе за комуникация не ме кефи

Comment

явно е общ или познавам подобен интелект, защото преди няколко дена или седмици някой беше написал същото
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• ааа FarmVille , и рибите ,са страшни игрички
                        иначе не се задържам там . Чистя си аквариума, садя си дървета и треви и бегам бързо

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                          за мен най-отличителната и смислена черта на facebook е много лесното споделяне и тагване на общи снимки .
                          иначе за комуникация не ме кефи
                          и мен с това ме грабна, иначе е тъпотия и половина, но е готино да можеш да споделяш така снимки и да се радваш на разни неща, партита и тем подобни
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Няма такава тъпотия, за некви комплексари който нямат работа, като ходят на почивка или някаде другаде ексКУРзийка нещо и аре снимка за фейсбук-а, не се обиждайте, ама си е като сайтовете за запознанства!
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщение
                              п.с. Викииии, фермата ми изчезна хахаха
                              Как ще ти изчезне фермата
                              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Няма такава тъпотия, за некви комплексари който нямат работа, като ходят на почивка или някаде другаде ексКУРзийка нещо и аре снимка за фейсбук-а, не се обиждайте, ама си е като сайтовете за запознанства!
                                Не е точно така. Че има и такива е така. Аз обаче го ползвам защото имам много приятели извън БГ и ми е интересно какво става с тях. Така вместо чрез е-мейли общуваме там. И е доста по-лесно да пуснеш там някакви снимки от някоя екскурзия вместо да пращаш на всеки поотделно
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X