Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата мания Facebook

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новата мания Facebook

Днес сутринта гледах едно предаване че било адска зарибявка (аз па да не знам). Особенно зарибени били американците и англичаните. Сигурно щото няма какво да правят и са толкоа смотани че не знаят как да се забавляват по друг начин.
    Без майтап - повечето хора които познавам и работят в офис неминуемо посещават тази щуротия поне по веднъж на ден, включително и аз. Я да видим колко рибока има още у форумо
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Ми по едно време се бях запалила.После вече ми писна..супер глупава работа,всички те затрупват с някви неща,трябва да си играеш да ги приемаш и да пращаш...и всеки път излиза нещо ново и ново...
    Щастието идва капка по капка,за да си отиде като река,а нещастието идва като река,за да си отиде капка по капка...

Comment

Не е глупаво има хора където само там мога да ги намеря.
      156 1.8 TS

Comment

Това за първи път го чувам.
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
          Не е глупаво има хора където само там мога да ги намеря.
          За намиране на приятели е перфе,но само за това Не се застоявам
          Щастието идва капка по капка,за да си отиде като река,а нещастието идва като река,за да си отиде капка по капка...

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
            Днес сутринта гледах едно предаване че било адска зарибявка (аз па да не знам). Особенно зарибени били американците и англичаните. Сигурно щото няма какво да правят и са толкоа смотани че не знаят как да се забавляват по друг начин.
            Без майтап - повечето хора които познавам и работят в офис неминуемо посещават тази щуротия поне по веднъж на ден, включително и аз. Я да видим колко рибока има още у форумо
            Заради теб си направих акаунтНещо не си падам по подобен род щуротийки.Особено ако започнат да ме налазват непознати..Хи-хи-хи поне ще има на кого да мрънкам
            п.п.
            утре мисля да ходя на работа вече и ще действам по онзи въпрос
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Не е много лошо мен един комшия ме отвори за това скоро и...ние го ползваме да играем игрички
              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

това сайт за запознанства ли е?
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                  стига бе..уж не е.Ако е така се трия на секундата
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                    стига бе..уж не е.Ако е така се трия на секундата
                    Не е сайт за запознанства.Сайта е да си намериш приятелите и да им пращаш цветя,мечета,напитки и такива работи...безброй щуротии.Има също и разни игри... Таковата то

Comment

А добре,мерси
                      аз с приятелите си се чувам всеки ден...Както и да е Ще видим що за чудо е

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        Ти ли, ти ли
                        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                          А добре,мерси
                          аз с приятелите си се чувам всеки ден...Както и да е Ще видим що за чудо е
                          Моля,моля ...пак заповядай )

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
                            Ти ли, ти ли
                            е аз да питам щото ако е сайт за запознанства да се регистрирам веднага? а? не ме лъжете нали?
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Има ме там, защото колегите от университета настояха да се регистрирам.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                              BMW E30
                              BMW E36

Comment

Working...
                              X