If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оцелях щото оставих песовете да оакат двора .... реших все пак че по-важна е цялостта на манерката ми пред това да рина след това акота ... и въпреки това днес имам излизане с колата ... чудя се дали да не взема такси
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Аз изчаках културно до 9.30, отивам до колата, естествено ледено блокче, но я запалих, парното на джама, отзад нагревателя и основното - дискета за компутер в ръката и за 5 минути всичко е долу. Който не верва да пробва, нема чупене, прилепва по стъклото, чудна работа. После с 5-10км/ч по уличката и на първото кръстовище натискам педала и айдеее сюрнах се и половината кола на главната улица, добре че нямаше движение много.... Иначе основните булеварди са си супер, само е мокро, поне откъдето минах.
По Цар Борис тази сутрин само от 6-то до пазара на Павлово имаше 8 пострадали коли - един авенсис направи пред мен 180 градуса завъртане без да иска, едвам го избегнах. Едно ауди се беше нацеписо в един дирек и бяха изкочили ерб.
По Цар Борис тази сутрин само от 6-то до пазара на Павлово имаше 8 пострадали коли - един авенсис направи пред мен 180 градуса завъртане без да иска, едвам го избегнах. Едно ауди се беше нацеписо в един дирек и бяха изкочили ерб.
дам, аз бях по цар борис на два пъти веднъж в 5:50 и после във 7:00 и беше АБСОЛЮТНА ПЪРЗАЛКА
И да нямаше печка пак няма нужда да чегърташ - по добре не изкарвай 7-цата . Колегата не успя да се задържи успешно с S - класата , та се наложи да вземе опела на жена си.
Истината е пеша, вярно че може да се претрепеш по замръзналите тротоари, но ако внимаваш, най-много да паднеш леко, а с кола и да внимаваш и да не внимаваш, като те изтрескат дори ниска скорост главоболята са огромни след това
Зоната около Метро запад беше осеяна с купчини железа от челни удари... Колегата ми снабдител замалко да си иде- успял в последния момент да скокне на дясната седалка, преди ремаркето на камиона да му размаже буса... Това става след 10.30 тази сутрин- толкова ли никой не можа да стане в 5 и да ръсне нещо по пътя! После насам към работа имаше поне още 7- 8 коли и един два камиона напреко на пътя...
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Comment