Известие

Collapse
No announcement yet.

Добър адвокат във Варна...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добър адвокат във Варна...

Колеги, имам проблем със собственоста на имот и ми трябва някой печен адвокат...Проблема е, че съм съсобственик с един дивак, който се разполага в цялата къща и отказва да строим срещу обезщетение, каквото е моето желание...Имам имот, но не мога да го ползвам
    Препоръчайте ми някой хищник, за да го разкъса!!!

Писах ти на Л.С
    Стискам палци !
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ей това реститутите ка си помагат
      ..нищо лошо!
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Много ясно,че ще си помагаме
        Пълно е с треторазрядни адвокатски карикатури ...
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Малко си ми далече, колега, но ако ми пратиш скица и ми кажеш в какво съотношение е съсобствеността, може да ти дам поне насоки какво да очакваш. А това, че искаш да се обърнеш към адвокат, вместо сам да се мъчиш, е похвално.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Kolega, sam 4owek e samo za kenefa...bez adwokat za da te swetne kak da wzeme6 5 lw.wpowe4e nestawa

Blagodarq na Viki

Comment

Да не забравяме, че използването на кирилица е задължително, а не препоръчително.
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Working...
              X