Известие

Collapse
No announcement yet.

Golf GTI - песничка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Готина е пеничката, обаче звука в началото е от Супра
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      мухахах болни алфисти....
      чакам като сте отворени да дойдете с която и да е алфа срещу този почти сток ГОЛФ ГТИ

[ATTACH]7967[/ATTACH]

[ATTACH]7968[/ATTACH]

[ATTACH]7969[/ATTACH]
      Heно тоя голф е всичко друго,но не и сток.Момчето лежи по цял ден под него и си го прави.Иначе на живо изглежда добре бая парички са хвърлени по него.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

2 часа не мога да спря да денса
        sigpic
        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
        BMW E30
        BMW E36

Comment

И накрая гангстера с пищова смееееех смееееееееееееех сигурен съм, че носи ADIDAS.
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Нено, то след ваши подобрения и ладата ми щеше да е по-бърза от сток автомобили особенно 10 годишни
            Голфа инак не е виновен, че е станал нарицателно... нито пък прехвалването му от родни "разбирачи" го прави повече от колкото е.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Да де ама аз само за енда алфа съм чул дето да е станало нещо от нея, айде две и те и двете с части от ланча....... (на Бобо и Живко колите) па гоулфа пу на чип и кулер, една по мъжка турбина и тва е 5000 лева тунинг и 237 коня на колелата......

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Да де ама аз само за енда алфа съм чул дето да е станало нещо от нея, айде две и те и двете с части от ланча....... (на Бобо и Живко колите) па гоулфа пу на чип и кулер, една по мъжка турбина и тва е 5000 лева тунинг и 237 коня на колелата......
                Чай, че не схванах... турбото и кулера части от Голф ли са?
                Инак звучи странно
                237 кончета... добре сте се справили а кефа цена нямал казват някои
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Чай, че не схванах... турбото и кулера части от Голф ли са?
                  Инак звучи странно
                  237 кончета... добре сте се справили а кефа цена нямал казват някои

само кулера е китайски

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

колеги верно че голфа не е виновен че е станал нарицателно с течение на времето но и ас бях горд сопственик на ''гт'' което гледах като дете и много си го обичах но има такива идиоти които си мислят че всеки селски тунинг е газария а не е така!ас моя си го правих в последствие на 3 години и се получи доста добре но нали трябва от време на време да си сменят собствениците колите и реших да го продам и познаите за колко пари?ят ме е много но нямаше начин.годинките започнаха да си оказват влияние.иначе за тази кола според вас която ще ви покажа и съм дал 5-6000 отгоре заслужава ли продажна цена от 3800лв.мъка,мъка.
                    Attached Files
                    Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Е за кво го караш тоя дъргел кат нищо не става от него,земи един гоУф или една фастра и си в играта
                      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                      BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                        http://vbox7.com/play:283c89df

еее не голфаджиите яко са изтрещели вече
                        готина е ако мож ми каза от де да я дръпна още по-добре.

Comment

изтрещела работа
                          а до колкото нашия съфорумец спортист състезател много здраве
                          ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
                          ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
                          ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата

Comment

е че 237 кон мноу ли са от тоя голям матор (2.0 )( или човека е неплатежоспособен, да се беха постарали 300 да изкарат . Те лафите заводско 2.0 турбо са по 208 коня ( 150 170 накаде на колелата ). то аз като смятам един кулер и един чип и генерация горе долу толкова стават
                            яз очаквам от 1.4 да впрегнем толкова ( ма маторя )
                            аре и без да да са палиш кат жигула на смукач
                            Last edited by WhitePower; d.m.y г., 19:19.
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp
                            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                              ...
                              продал си го на харабията даже ако питаш мене
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

в дадения случеи дедва ли сам го дал добре по скоро със загуба от 6200лв.това ако е харабия за тебе за мен не е.
                                Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Working...
                                X