Известие

Collapse
No announcement yet.

помагайте момчета!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помагайте момчета!!!

понеже тук има най-много посетители реших тук да пусна една питанка.днес си взех главата от ремонт и тия пичове ми показват зъб.колело на единия вал,тази с шпонката,шпонката била счупена."счупила'се била по време на работа ли как незнам.та ,немога да намеря този детайл,на магазина го няма трябва поръчка,да чакам,па скъпо...ако имате идея и възможност като ходите по моргите,моля ви да се оглеждате.зъбите са 50,прилагам снимка.имам нужда от помощ,ето ми тел.0887405409/0897272739,някой ако има идея или види да звънка колко пари и искат и да праща по куриер.плащам разумно.забравих да кажа за инфо.че мотора е 1.6 16 тс.
    и ,някой да му се е чупила шпонката...?
    Attached Files

Имаш моята помощ, често ходя по моргите напоследък и ако ми изпадне някъде веднага ще ти звънна, а ако междувременно намериш - пиши, за да не гледаме с колегите напразно

Comment

Comment

Те еднакви ли са колелата на двата вала?
        Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
        Audi A4 1.9 TDI

Comment

.

не,това е по модерното.захващането им е различно.това с шпонката е с един болт по средата а другото е с 4 малки.

Comment

Колега във форума се продават доста части, има си и тема кой е коректен и кой не, поразрови се малко и разпитай, все някой ще има
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
              Колега във форума се продават доста части, има си и тема кой е коректен и кой не, поразрови се малко и разпитай, все някой ще има
              Еййй тъкмо да разспамим и таз тема, а ти ни секна

Comment

Обади се на Нено-0888 198 470
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

.

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                  прерових почти целият ни сайт по темата.заболяхаме очите и главата.това в крайна сметка реших че излиза от контрол и поръчах чарка в магазин.ще го имам след 2-3 седмици новичък.хиляди благодарности към всички които си отделиха от времето с моя проблем и бяха съпричастни.проблема с ремонтите на нашите коли винаги са били средствата но начина по който се грижим за тях ,да дадеш последните си мангизи за нови части,всичко да е перфектно,това ни рзличава от всички останали собсвеници на някакви КОЛИ.още веднъж благодаря,и разчитайте на мен за акъл по темите с главите и пр.

Comment

Гледам, че в обявата ти в "Купува" двама човека казват, че имат, но щом си поръчал вече...
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

ЗДР Има такъв чарк в една морга в Добрич.Струва около 30лв-така ми казаха.Ако все още ти трябва това е телефона 0878226687 - това е телефона на моргата. А моя телефон е 0887911572.
                      Last edited by ana19754; d.m.y г., 18:51.
                      Alfa Romeo 146 1,4 ts 99

Comment

Моля,модераторите,да бъдат снизходителни или да пооправят тоя отговор,но имам и смегчаващи вината обстоятелства.
                        Първо съм на антигрипна профилактика
                        Второ,цял ден събирам всякакви шпонки.
                        Абе,колега!
                        Когато,поставяш някакъв проблем и търсиш помощ от нас,даваш ли си сметка,че някои от нас(повечето,поне в тоя форум,лично мнение)приемат нещата на сериозно.Казах ти да ни дадеш размерите и ти обеща!Но вместо това,аз сега виждам,че продължаваш да заливаш с вопли форума,но не правиш нищо.Приказката за лъжливото овчарче е много поучителна.В резултат,сега имам около четвърт кило шпонки ,но нула цяло и кур десети информация,каква точно ти трябва.Говориш непрекъснато за пари и колко ще ти излезе и вече ставам на щрек.Тука користните душици не се приемат добре.Стараеме се колкото можеме да си помогнеме и не сме търговско дружество.
                        май исках да кажа и други работи,но омекнах
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Моля,модераторите,да бъдат снизходителни или да пооправят тоя отговор,но имам и смегчаващи вината обстоятелства.
                          Първо съм на антигрипна профилактика
                          Второ,цял ден събирам всякакви шпонки.
                          Абе,колега!
                          Когато,поставяш някакъв проблем и търсиш помощ от нас,даваш ли си сметка,че някои от нас(повечето,поне в тоя форум,лично мнение)приемат нещата на сериозно.Казах ти да ни дадеш размерите и ти обеща!Но вместо това,аз сега виждам,че продължаваш да заливаш с вопли форума,но не правиш нищо.Приказката за лъжливото овчарче е много поучителна.В резултат,сега имам около четвърт кило шпонки ,но нула цяло и кур десети информация,каква точно ти трябва.Говориш непрекъснато за пари и колко ще ти излезе и вече ставам на щрек.Тука користните душици не се приемат добре.Стараеме се колкото можеме да си помогнеме и не сме търговско дружество.
                          май исках да кажа и други работи,но омекнах
                          добре бе колега,лично на теб се извинявам и на всички.по нагоре вече писах разни работи с развитието на текущия ремонт.навъртях адския тел.звънях на тел.дадени именно в нашия сайт за инфо.дали чарка да е нов или стар.в крайна сметка решихме нов.не се пали,огъня е в мойта къща.има и друго,тези които са близо до софия са добре откъм информация,части и сервизи,но за лошо аз не съм.в целия регион на бургас,сливен и ямбол само на едно място рециклират глави.зъбчатото го намерих 2 употреба от русе,но момчето не е там.какво още искаш да ти обяснявам.и като ти говоря за пари да не би да ми е лесно.ще бъда до болка откровен.аз останах без работа в средата на ноември.жена ми в края на декември,имам дете на 3 г.на две банки вися.на какво ти мирише незнам.аз съм бил винаги коректен и с тези които съм имал отношения го знаят.зарови томахавката и от теб искам само да ми пожелаеш късмет.късмет ви пожелавам и аз,и на никой да не се случва това което ми е на главата.

Comment

Working...
                          X