Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътищата - развалини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пътищата - развалини

Предлагам тук да се поства информация относно пътища - развалини.

Та... НЕ минавайте по естакадата за към летището!!!
    Аз минах в посока от летището за към Младост и ... по-зле е от "offroad". Цялата е в неравности. Явно заради снегорините се е получило така...
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Варна - Каменар >Афганистан
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

1.Моста от Надежда за към Макдоналдс Орион (ул. Адам Мицкевич, ако се не лъжа) - яко кратери, не минавайте от там, освен ако не сте с Хамър.
      2.Улицата, която съединява Жк.Надежда 2 и жк.ТОлстой - тази на която са 54-то и 15-то СОУ... има мноого малки, но дълбоки дупки!
      3.Целият Маршрут на автобус 77, след като завие надясно по ул. Щросмайер...към захарна фабрика, та чак до техникума "Хенри Форд" под моста на Сливница..- то не са огромни дупки на цялото платно, пропаднали шахти с по 20см итн...
      4.Всички павирани улици, които са просто като дюните от рали ДАКАР...( бул.Борис 3, цялата улица от Пирогов до светофара на Бул. Витоша ( Там където е боулинга), ..ул. Шишман (успоредната на цариградско) итн итн...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
        Предлагам тук да се поства информация относно пътища - развалини.

Та... НЕ минавайте по естакадата за към летището!!!
        Аз минах в посока от летището за към Младост и ... по-зле е от "offroad". Цялата е в неравности. Явно заради снегорините се е получило така...
        Ша ви доде акъла и на вас, че в София вече не е за лека кола. Аз затва си купих това - 23 см клиренс и огромни гуми - и точно при преминаването на оная цепнатина от летището към Младост се чува едно леко Туп-Туп, все едно съм съм сгазил цигарена кутия с Алфата.

И после гласувайте за пожарникарчето, гласувайте, че не само София, ами и цялата страна да осере.

Last edited by pinko; d.m.y г., 15:32.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

и колко ти харчи американския камьон ? на 18ка според мен ще отиде не всеки може да си позволи на ден да дава по 50 кинта за нафта/бенц
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            и колко ти харчи американския камьон ? на 18ка според мен ще отиде не всеки може да си позволи на ден да дава по 50 кинта за нафта/бенц

В началото харчеше 13-14 градско, но термостата изобщо не работеше и антифриза не се загряваше до над 50 градуса в големите студове.

Смених термостата (апропо, оригинален Жип-Крайслер струва само 28 лева) и почна да държи 85-90 градуса даже и при -12 градуса външна температура.

Разхода веднага падна до 10,5-11 л/100 градско (мойто градско де).

Иначе на дълъг път разхода ме изненада приятно - вчера го разходих до Пазарджик и района - общо 340 км магистрала и междуградски пътища - изгори 31 литра нафтица (засечка пълно-пълно на една и съща колонка на Еко на 4-ти километър) - среден разход 9,11 л/100 км. Наистина, повече от 130 км/ч не съм вдигал даже и на магистралата, цялата я минах с темпомат на 120 км/ч.

Бордния хампютър леко лъже - показва 8,8, докато реалния разход бе 9,11

Мисля, че разхода си е напълно приемлив за такъм камион. 16 лева/100 извънградско и ~20 лева/100 градско
            Last edited by pinko; d.m.y г., 16:19.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

мисля че цялата ни пътна мрежа спокойно може да бъде описана в тази тема. Дори и току що ремонтираните участици са толкова неравни, че нямам думи. Покрай стопанския факултет на СУ обаче положението е като в Ивицата газа и си е таковало мамата. Минава се само с БТР
              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                Покрай стопанския факултет на СУ обаче положението е като в Ивицата газа и си е таковало мамата. Минава се само с БТР
                От понеделник до петък сигурно средно по 20коли оставаха в дупките на Т-образното крастовище м/у СФ и Философския. Още понедлник по обяд отидох минах 2 пъти по чудо не заседнах, но видях че има дупки, а другите направо през дупките за 10мин заседнаха 3коли след това 1бус, който нямаше как да излезе и около него още 4 коли. И така до петък регулярно си засядаха колите там. Всеки път като минавах имаше по една кола поне

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                  От понеделник до петък сигурно средно по 20коли оставаха в дупките на Т-образното крастовище м/у СФ и Философския. Още понедлник по обяд отидох минах 2 пъти по чудо не заседнах, но видях че има дупки, а другите направо през дупките за 10мин заседнаха 3коли след това 1бус, който нямаше как да излезе и около него още 4 коли. И така до петък регулярно си засядаха колите там. Всеки път като минавах имаше по една кола поне
                  Аз предвидливо спрях там и не правих опити за минаване, но после трябваше да дърпаме някаква женица, чието пежо 309 наполовина беше потънало в един гьол. мам си джейс
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                    Ша ви доде акъла и на вас, че в София вече не е за лека кола. Аз затва си купих това - 23 см клиренс и огромни гуми - и точно при преминаването на оная цепнатина от летището към Младост се чува едно леко Туп-Туп, все едно съм съм сгазил цигарена кутия с Алфата.

И после гласувайте за пожарникарчето, гласувайте, че не само София, ами и цялата страна да осере.

що ве колега,за тез джипета дан би да няма магазини за чаркулаци?

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                      Аз предвидливо спрях там и не правих опити за минаване, но после трябваше да дърпаме някаква женица, чието пежо 309 наполовина беше потънало в един гьол. мам си джейс
                      Защо не съм ти засичал алфата там? Дай да се видим някой път

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                        Само да ти кажа, че моста за летището го изремонтира бат ви Стефчо - Усмихнатия Крадец, дет му викат. Не съм сигурен колко даде за ремонта, но със сигурност бяха няколко милиона. Почти веднага излязоха първите дупки, ама кратери столичен стандарт. А ББ се пробва да осъди фирмата - изпълнител да поеме неква гаранция, ама гаранция Франция. Не знам ше пада ли тоя мост. Изведнъж се накъдри и в двете посоки. Добре, че има дублиращ маршрут.
                        Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 23:28.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

....а бе с тия джпки София ще заприлича на горско стопанство
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не минавайте никога по стария път за от София за Варна, който минава през с.Елешница и ц.Потоп.Почти няма асвалт!
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

естакадата към летището е в това състояние по една основна причина : в период от няколко месеца от там минаваха денонощно безброй самосвали натоварени с земна маса .Деба селяните нещастни дето за да спесят 10 литра нафта на курс разрушиха път на който ремонта струва доста милиони.

п.п. ремонта не е правен по времето на усмихнатия крадец Стефчо а по времето на правителството на царя
                              Last edited by SFINKS; d.m.y г., 22:37.

Comment

Working...
                              X