If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе истината е че улицата е павирана и в може да се каже в добро състояние за БГ улица. Това което виждате са дупки в леда. От лятото там имало някаква повреда, която не е отстранена и съответно теч. И покрай натрупването снега и ниските температури всичко замръзва и се формира 20-30см лед, който като се разтапя се откриват дупки от този тип. Предполагам че след още няколко дена, като се разтопи всичко, ще си е нормално. Ако на някой му се занимава и има време ще му пратя снимките, а ето и телефона на господарите: 946 33 27
Абе истината е че улицата е павирана и в може да се каже в добро състояние за БГ улица. Това което виждате са дупки в леда. От лятото там имало някаква повреда, която не е отстранена и съответно теч. И покрай натрупването снега и ниските температури всичко замръзва и се формира 20-30см лед, който като се разтапя се откриват дупки от този тип. Предполагам че след още няколко дена, като се разтопи всичко, ще си е нормално. Ако на някой му се занимава и има време ще му пратя снимките, а ето и телефона на господарите: 946 33 27
Давай снимките, идееални са, пращай ги на tkm_digitaldir.bg
В момента готвя едно матрялче за софийските улици, та ще свършат идеална работа.
Давай снимките, идееални са, пращай ги на tkm_digitaldir.bg
В момента готвя едно матрялче за софийските улици, та ще свършат идеална работа.
На каква резолюция са снимани?
Ми то всъщност може да си ги свалиш от сайта, половината са на 1.3, а другата половина на 3.2мп. С гсм-и са снимани, ако искаш иди и си направи снимки, сигурен съм, че ако се помоткаш 30мин ще може да снимаш поне 5-10 заседнали коли. Ако не става със свалянето, кажи и довечера ще ти ги прата, защото съм на работа и ги нямам на компа
Малко да съживя темата:
Това е пътят Лом - Козлодуй и по спецялно един 10км участък от него. Като цяло от Лом до Козлодуй са 42 км, първите 12км са чисто нов асвалт и е перфектно. Така е до края на село Ковачица, след което почват едни 11км на смъртта. Понеже ме бяха предопредили и карах с 60км/ч, ако някой не го знае това, ще си остане там. Следващите 19км, които са след село Горни Цибър не са хубави, но няма дупки т.е. може да се кара с 90+км/ч.
От тези 11км първо има неистово много дупки, през които не може да се мине (дълбоки по 40+см и с диаметър около метър), има също огромни трапове през цялото платно, които за да се избегнат трябва да се излезе от пътя (те са поне 4 на брой). След това има един 2км участък, които е в ремонт от може би 2-3год и са направени точно 400м, в останалите 1200м има само чакъл, което е добре, защото няма дупки. След тях има един баир, на който няма други дупки освен тези, които съм качил и едно пропадане на пътя. След тези 2 дупки няма повече. Тези, които съм снимал не са най-фрапантните дупки по пътя, просто накрая се сетих да снимам. На снимките дупките изглеждат безобидни, но реално са поне 30см дълбоки
Нека тази тема се развива, за да се пазим един друг, защото подобни трапове обикновено не са обозначени.
П.П. петък минах през Враца и искам да изкажа най-изкрени съчувствия към колегите там. Карал съм по много разбити улици в София, но поне големите ни булеварди с изключение на 1-2 са стотици пъти по-хубави от главните улици, по които минах във Враца. Да поясна няма огромни трапове, но са така разбити пътищата, че все едно караш по павета Видях само едно положително нещо по пътя, по който минах, а именно, че ремонтират тунела до автогарата, през който като минах последния път преди 3 месеца не знаех дали ще изляза с 4 гуми от там.
В района на Шел Микре, пътят беше на коловози, а снегорините си стояха на бензиностанцията и почиваха. Тъкмо се качвам горе на магистралата след Ябланица и в лявата лента напречно на пътя сняг от снегорин излязъл на пътя, в дясно автобус и с около 90-100 през снега Като цяло никъде не беше изчистено, а това се случва 12:30-13:00 на обяд..
156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
Cruizin' down the street in my one-fitty-six
П.П. петък минах през Враца и искам да изкажа най-изкрени съчувствия към колегите там. Карал съм по много разбити улици в София, но поне големите ни булеварди с изключение на 1-2 са стотици пъти по-хубави от главните улици, по които минах във Враца. Да поясна няма огромни трапове, но са така разбити пътищата, че все едно караш по павета Видях само едно положително нещо по пътя, по който минах, а именно, че ремонтират тунела до автогарата, през който като минах последния път преди 3 месеца не знаех дали ще изляза с 4 гуми от там.
От това лято общината започна подмяна на ВИК мрежата в целия град за срок от 2 години ако не се лъжа, та надали скоро ще имаме хубави улици, с изключение на няколко.
VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Не мога да разбера какъв е проблема. Трябва да има снегорини през 500 м. и да карат с 200, за да не стават колони, а сигурно трябва и затова да не плащаме нищо. Няма как да стане. Зимата вали сняг и навсякъде по света пътищата стават такива, а и доооста по-зле от това на клиповете. Тази година в Германия 2 седмици преди коледа беше хаос, заради зимата. Транспортът беше спрял в някои райони. Мен също ме е затрупвал сняг там, въпреки че тяхната служба за почистване разполага с огромни ресурси. Като ще се оплакваме, нека да е за нещата, за които наистина си заслужава да мрънкаме, а не за 5 милиметра сняг на пътя.
Снощи на пътя между Хан Богров и село Мусачево така ударихме в дупка, че подкалника на колата се откъсна (явно толкова много се е прибрало колелото нагоре, че го е натиснало и откъснало). Това стана със скорост не повече от 80 (даже май по-ниска беше) на път с ограничение 90...
Comment