If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, искам да попитам има ли начин да си сложа една чиния и да гледам телевизионни програми без месечни такси в това число и български? Някой ми спомена и за интернет през сателит? Ако има някой вещ да сподели щото нищо не разбирам
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Според зависи
Има спътници с програми, които се разпространяват безплатно ама надали ще ти харесат.
Другият вариант е към 1000 - 1500 лева за оборудване и ползване на пиратски шеринг на кодовете за платените телевизии (доста настройки и разправии със софтуера и хардуера), за тази цел трябва да имаш и стабилен интернет.
Най-лесният вариант е с карта на някой от двата оператора, достатъчно ниски са цените според мен.
Мда досега рових из нета като облъчен и картинката ми се изясни. Утре се включвам на Булсаткома, не ми се занимава с глупости да наливам пари в неясни каузи. Освен това явно е незаконно така че темата плаче за ключ
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Колеги, искам да попитам има ли начин да си сложа една чиния и да гледам телевизионни програми без месечни такси в това число и български? Някой ми спомена и за интернет през сателит? Ако има някой вещ да сподели щото нищо не разбирам
Навремето се занимавах с такива глупости, ако си ентусиаст и те влече сателитната техника пробвай се. Ако не по-добре си плащай.
За интернет виж тия http://skydslbg.com/. Някога можеше да се краде само DVB карта трябваше и прихващаш интернет потоците, сега незнам, сигурно са затегнали коланите.
Според зависи
Има спътници с програми, които се разпространяват безплатно ама надали ще ти харесат.
Другият вариант е към 1000 - 1500 лева за оборудване и ползване на пиратски шеринг на кодовете за платените телевизии (доста настройки и разправии със софтуера и хардуера), за тази цел трябва да имаш и стабилен интернет.
Най-лесният вариант е с карта на някой от двата оператора, достатъчно ниски са цените според мен.
не съм съгласен за цената,в пъти е по ниска, и какво значи пиратски шеринг - това е начин,пимерно , аз имам една идея - ти друга ,и като си ги разменим ще имаме по две
моя съвет към колегата е да си купи линукс приемник ,антена и конвертор,и накрая предплатена карта на булсат/пълния пакет-198лв./ за една година ..
Comment