Известие
Collapse
No announcement yet.
MiTo спечели конкурса "Гей Кола на Годината" 2009 за Европа
Collapse
X
-
Победата си е победа!!!
Я си представете следното заглавие: Алфа МиТо изгуби конкурса "Гей кола на годината"
Гадно нали ?!
Comment
-
И аз не разбирам смешното в тази награда. Този факт само може да ни радва. Ето ви още едно доказателство, че Алфа Ромео не е скучен автомобил. Знаете, че гей обществото си едно общество залагащо на иновативното, екстремното, изтънченото и красивото. Не знам какво разбирате под ГЕЙ или това го свързвате със комунистическото педе..ст. Надали има хора, които са в крак с модата, повече от гейовете...
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеИ аз не разбирам смешното в тази награда. Този факт само може да ни радва. Ето ви още едно доказателство, че Алфа Ромео не е скучен автомобил. Знаете, че гей обществото си едно общество залагащо на иновативното, екстремното, изтънченото и красивото. Не знам какво разбирате под ГЕЙ или това го свързвате със комунистическото педе..ст. Надали има хора, които са в крак с модата, повече от гейовете...Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеИ аз не разбирам смешното в тази награда. Този факт само може да ни радва. Ето ви още едно доказателство, че Алфа Ромео не е скучен автомобил. Знаете, че гей обществото си едно общество залагащо на иновативното, екстремното, изтънченото и красивото. Не знам какво разбирате под ГЕЙ или това го свързвате със комунистическото педе..ст. Надали има хора, които са в крак с модата, повече от гейовете...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ти отдавна си търсиш повод, та гледам си намерил някакъв.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАз мисля да не се мяркам много по срещи на клуба вече, щом се появиха такива мнения.
Колата е красива. За една жена е супер.sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
Comment