Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля да ми върнете взетите назаем тасове на колата :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
    Тази седмица прочетох във вестника,че са хванали двама на възраст 22 и 23 в Разград,които се занимавали само с крадене на тасове и антени.
    Тия ще са някои тарикати май
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от tsener Покажи съобщение
      Колеги, и аз съм -1 тас.. От къде мога да си намеря оригинални комплекти с емблемата и за какви пари ?
      Ако искаш ,имам някъде от разчастената кола за 40 лв ще ти дам 4-те таза . Оригиналните си алфови са .

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
        Тази седмица прочетох във вестника,че са хванали двама на възраст 22 и 23 в Разград,които се занимавали само с крадене на тасове и антени.
        Най-вероятно некой от местните наркота... то на тая възраст само некой ултра пропаднал, който няма пари да си избърше задника, може да се занимава с подобно нещо
        BMW E39 528i

Comment

Както казва един приятел ''Свещи да си купи с тия пари''
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Мен пък все капачките на вентилите ми крадат. Веднъж ми бяха откраднали и капачката на задната броня която покрива куката за теглене. Не, че искам да ми краднат нещо по-голямо, но това с тия дребни кражби не мога да го разбера...

Поздрав за всички пострадали от такива пишлемета: http://www.youtube.com/watch?v=ALU-RB6WWpY
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

И аз съм в Кюпа единия тас хвана гората.А си нямате и идея колко са стари даже не приличат на тасове.Но сега трябва да взема че грозна стана работата.
              Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Working...
              X