Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля да ми върнете взетите назаем тасове на колата :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като знам колко човека(А ИМЕННО ВСИЧКИ) на срещата на алфа ромео не ти харесахме тасовете може и наистина някой от форума да ги е взел за да ти покаже, че тия гадни китайски тасове само загрозяват лачената 155ца

Не се коси и не си помисляй за други Дори подарени...
    Last edited by VFTI; d.m.y г., 20:03.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Не се коси и не си помисляй за други Дори подарени..

Не се кося отначало ми беше малко гадно,защото липсата беще първото нещо което ми направи впечатление като си видях колата сутринта.После ми стана тъпо ,а сега чак ми е смешно.

Други няма и да сложа ,да не съм луд да захранвам айдуците -няма как да стане.Само ivored може да ме разбере,като знае сред какви хара живея в квартала.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

A това видя ли, колега ?
        тасове за 155
        Сори за тъпата загуба - простотията казват не ходела по дърветата...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аз за това не смея да си купя чистачки от тия шукаритетните Аеро туин..., че първо ще дам 60 лв за 2 дена и второ от дърпане да ги откраднат най-много да ми потрошат рамената или предното стъкло....За това ще си карам на ефтинджоси да ми е мирна главата. В умрела държава си живеем и това си е...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колеги днес видях че и на нашето форд ка , което го кара жена ми , са му откраднали тасовете - и4-те. Бахти и мизерниците - да крадат стари 13-ки. Аз ако ги видя някъде ще си ги позная и тежко на колата... Ако не - пожелавам среща с дърво или нещо по-твърдо... Лоша работа....
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              Само ivored може да ме разбере,като знае сред какви хара живея в квартала.
              Тва ора ли са бе, Мъра?! На тия можеш само да си пробваш металната палка и да не им казващ защо. Когато и да ги биеш, все си закьснял

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Аз за това не смея да си купя чистачки от тия шукаритетните Аеро туин..., че първо ще дам 60 лв за 2 дена и второ от дърпане да ги откраднат най-много да ми потрошат рамената или предното стъкло....За това ще си карам на ефтинджоси да ми е мирна главата. В умрела държава си живеем и това си е...
              На мен в центъра се бяха опитали да ми бомбят чистачките отпред, но след бая зор се бяха отказали. Имаха късмет, защото ме нямаше само 15. мин. и ако го бях хванал тоя дето дърпа, щях да му ги набутам там дето слънце не огрява. Иначе и задната се пробваха да я тафят, ама успяха единствено ле надраскат малко боята на спойлера, да го Ева
              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Тия обаче не знаят ,че познавам и ще им изпратя хора от Дружба.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

то е ясно че в Дружба-2 са лоши и голями ама кво да се прави ако има нещо ще помагаме
                  Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                  ех.. Малкото КуВе
                  sigpic

Comment

Не се коси и не си помисляй за други Дори подарени..

Не се кося отначало ми беше малко гадно,защото липсата беще първото нещо което ми направи впечатление като си видях колата сутринта.После ми стана тъпо ,а сега чак ми е смешно.

Други няма и да сложа ,да не съм луд да захранвам айдуците -няма как да стане.Само ivored може да ме разбере,като знае сред какви хара живея в квартала.
                    Бандити като тебе
                    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                    BMW e39 facelift

Comment

Е кво да ти кажа скапана държава преди няколко седмици ПРЕД МОЛА посред бял ден разбиха мойта мацурана ... деба некадърния наркоман не стрига че ми свалил ЦД-то а и таблото ми е спраскано (барчето където стои ЦД-то е спукано почти до жабката) и разбиването е адското некадърно ... повече ми е кофти за таблото и ключалката ... Ама аз съм сигурен че копеленцето ще пукне от свръх доза ....

Comment

За другия път от полицейските свински опашки със стоманената лента да го видим как ще ги отреже
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Баси, на старата корсичка имах такива 13ки и единия хвана гората. Може от тасовата мафия явно да са го взели и него.

Аааа, сега се сетих, кво се чудите за тасове, на мене ми откраднаха капачките на винтилите, щото бяха с емблемка опел.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

Аз днеска си купих едни чистачки аеротуин за 61лв...срам не срам ще ги махам всяка вечер, защото като чета тука за жълти стотинки тасове крадът, какво остава за тия "атрактивни" чистачки аххаха
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                              E.....мн гаднооо,как може-да кажеш да са ти свали летите джанти,ще ги разберя.А те са едни тазове се правят на цигани....И на мен ми трябва една капачка,че ми е паднала-там на теглича където се скрива...Ама да седна да взимам на заем от колеги-срамота е...........

Аз бих ги проклел със думите ... ейй децата да си копате и толкова

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Имам идея, вместо да ги кълнем, да им оставяме по една бележка, не ми пипай тасовете, чистачките и решедките, ето ми телефона звънни ми да ти дам 15лв.
                                На мен вчера ми свиха решедката на 156-цата, тази на бронята отдолу..................без коментар съм!!!
                                markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                                Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                                Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                                Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Working...
                                X