Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак читав Супер 100 на OMV :-)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак читав Супер 100 на OMV :-)

Последните два месеца нещо май бяха понаакали горивото и редувах 95/100 с превес на първия (и никва разлика в работата на двигателя и вървенето). Днес налях Супер и... УРА! Колата направо подскочи, пак почнаха да не ми стигат 5 скорости Дано да се закрепи така работата. (Че слагат и по две знаменца в книжката )
    btw Това е на бензиностанцията в Мусагеница.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Аз покрай теб и това дето беше казал че 100то на ОМВ е преебано минах на ШелРейсинг ама да ти кажа нема разлика и съм доволен даже 1л.=5 точки има разни интересни неща които ги взимаш с/у точки.
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

А, тая работа с "бонусите" е само за кодош, не са ми фактор за избор, даже ми е малко неудобно като се явя на касата с банкнота и "бележник" (да не говорим, че никога нищо не съм печелил от томболи...)
      V-Power-a мойта нещо го недолюбва съм забелязал.

Comment

Първоначално публикувано от bass
        А, тая работа с "бонусите" е само за кодош, не са ми фактор за избор, даже ми е малко неудобно като се явя на касата с банкнота и "бележник" (да не говорим, че никога нищо не съм печелил от томболи...)
        V-Power-a мойта нещо го недолюбва съм забелязал.
        Ма аз не говоря за томболи.........в картата си събираш точки - проверяваш колко имаш и има едни огромни каталози и си избираш кво искаш. Каталога е доста голям.

П.С. Бре то и за мен не е определящ фактор бонусите ама нали ти казах че ти ме отказа от ОМВ
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

ОМВ сега също имат томбола за 500л. гориво
          Метнал съм и око

Иначе бонусите по-принцип не би трябвало да са водещ фактор, защото са пренебрежимо малки в сравнение с парите, които наливаме за гориво
          Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
          2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Първоначално публикувано от MONI
            ама нали ти казах че ти ме отказа от ОМВ
            Да-да, сега аз съм виновен, че си отишъл на лъва в устата
            Пък и тогава споделих, че подходиха коректно и ме предупредиха за оплакванията от супер-а. Аз от техния 95 съм много доволен, към него неам забележки.

Първоначално публикувано от kekc
            ОМВ сега също имат томбола за 500л. гориво
            Метнал съм и око
            Тогава да не забравиш последния път да заредиш именно Супер - квото пише на касовата бележка, такова гориво печелиш

Comment

абе я кажете за какво са тези тефтери(кво се печели - не са ли за някакви отстъпки после) дето ги дават че аз много не се заслушах като го вземах а зареждам все на ОМВ. Те ми дават някакви знаменца (точки) ама така си ги държим в жабката а вече имам доста. Даже веднъж един като взе да ми дава 5 такива знаменца му казах да си вземе френските знаменца и да ми даде италиански )))))
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ако събереш 20 знаменца и с последната касова белешка ги пускаш в една кутиийка и участваш в томбола за някъви награди, като най-голямата е 500л. гориви от това което е на последната бележка или ако на бележката няма гориво (а само покупки) ОМВ решават какво да ти дадат.
                Иначе май с 10 знаменца имаш еднократна 5% отстъпка в Техномаркет.
                Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
                2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Working...
                X