If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те повечето търговци са все разбирачи...............
и са ми много смешни като почнат да те убеждават в нещо тъпо. Аз като търсех кола и се заглеждах по браво 2.0 20в се оказа че не било 5 цилиндрово а с по пет клапана на цлиндър за по добро изкарване на изгорелите газове
Преди 2-3 години в една "автокъща" в Студ. град (срещу зала Христо Ботев) видях 155 с табела "Алфа 155 2.0 Турбо Спорт"
Тва със "турбо спорт-а" са ми го пробутвали и на мен. Голям смях падна, като поисках да видя турбото и човека ми посочи тъй наречения "дебитомер" , направо щях да падна като попитах а къде е охлюва и от какво се задвижва а отговора беше "Бе то нали ги знаеш жабарите. направили са го електронно"
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Пуснах му едно мейлче на тоя - казах му да се загледа и да намери турбината и да не пише глупости - обяснох му какво значи ТС Ще видим дали ме е послушал след някой друг ден
Пуснах му едно мейлче на тоя - казах му да се загледа и да намери турбината и да не пише глупости - обяснох му какво значи ТС Ще видим дали ме е послушал след някой друг ден
Абе БатВас защо ги отваряш тези глупаци нека се мъчат то естествения подбор ще ги отстрани. Такъв човек не е за тази работа щом не е наясно с техниката само глупости може да говори.
Пуснах му едно мейлче на тоя - казах му да се загледа и да намери турбината и да не пише глупости
Неа сми
В Младост до ХМС в една автокъща (с некво женско име беше) седеше доста време (а може и още да седи) една 155 1.8 '92, която в обявата беше написана 16V. Отидох, видях, обясних на джамбазина... ефект никакъв - поне още няколко месеца седя така в Mobile...
Пуснах му едно мейлче на тоя - казах му да се загледа и да намери турбината и да не пише глупости
Неа сми
В Младост до ХМС в една автокъща (с некво женско име беше) седеше доста време (а може и още да седи) една 155 1.8 '92, която в обявата беше написана 16V. Отидох, видях, обясних на джамбазина... ефект никакъв - поне още няколко месеца седя така в Mobile...
Теодора 91
а за тех двувалката е винаги 16в , дори 5 цилиндровата хиихихихи
Comment