Известие

Collapse
No announcement yet.

Ка#@#пути ли са българските политици...не те са измет...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ка#@#пути ли са българските политици...не те са измет...

След като поръчаха 15 S-Класи на мерцедес....на стойност 2 400 000евро...сега искат да си поръчат още три коли за по 300 000евро всяка...

http://www.monitor.bg/bulgaria/article? ... 52&eid=555

За сметка на това пък дадоха зелена светлина на концесията на магистрала Тракия...коята нарушава хиляди закони, предадоха АЕЦ Козлодуи за разлика от Чехите които одалжиха живота на техните реактори до 2020г. като те са от модел на 1-2 реактор.

Скоро ще разберем евентуално и истинскта цена на БТК, след като компания се продава отново в момента на някъв Исландски или не знам си какъв милиардер.

Най-вероятно ще сме първата държава в света с данък МПС, винетна такса и магистрална такса....айде честито...

И какво направи тази измет за тази държава ми е много чудно???
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Много съжалявам, че когато падна миналото правителство на бсп и имаше стачки и безредици хората не можаха да запалят найстина парламента / а и да бяха поутрепали някой и друг депутатин нямаше да е загуба велика, даже напротив./

А относоно статията какво да кажа ......
    Само ще цитирам "БРОНИРАНИЯТ Mercedes-Benz S 600 Guard устоява на шрапнели от гранати и на повечето известни взривни устройства.
    "
    мухахахахахааааааааааааааааааааааа
    баси и малумниците са тези които са писали коментара.
    Според тях сигурно всичкото взривно устройство което има повече от 50 грама взрив е неизвестно на науката . За ядрени и производни устройства не говоря
    ейййй боже прибери си версиите
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

аиде ся холяди закони, те общо не са толкоз

абе седи мирен беее
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Вчера забравих вестника с една история....доста неприятна. Но пряко свързана с темата какво правят нашите политици за нас...

Щом взема вестника от Киро ще пиша...
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

75млн. Евро за мангалите...

http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=62636&eid=556
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            75млн. Евро за мангалите...

http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=62636&eid=556
            оръжие да ви требва ?

Comment

Ми скоро ще ни трябва...всичко ще ползваме....виндовс..медии...съд...може и до пушки да стигнеме.

Я гледайте....Българин осъдил държавата:
              http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0000206
              sigpic

Comment

Не ми требва батееее, имаме и то много.....ох леле как ме сърбят ръцете да грабна "калашника" че като влеза в парламента.....ше видят те ..... 75 млн. куршума....
                В последно време все по-често се питам "А бе аджеба, коя държава защитавам аз?"..... на продажните ни политици ли? ..... на циганите, дето са превърнали размножаването в поминък?.... на мутрите, дето всеки ден треперя да не ми вдигнат колата за откуп?.... на икономическите групировки, дето всеки ден ми дерат кожата? .... на корумпираните магистрати и полицаи?... то колкото и да е човек патриот ... не се издържа вече
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                  Не ми требва батееее, имаме и то много.....ох леле как ме сърбят ръцете да грабна "калашника" че като влеза в парламента.....ше видят те ..... 75 млн. куршума....
                  В последно време все по-често се питам "А бе аджеба, коя държава защитавам аз?"..... на продажните ни политици ли? ..... на циганите, дето са превърнали размножаването в поминък?.... на мутрите, дето всеки ден треперя да не ми вдигнат колата за откуп?.... на икономическите групировки, дето всеки ден ми дерат кожата? .... на корумпираните магистрати и полицаи?... то колкото и да е човек патриот ... не се издържа вече
                  За това трябва да вземем нещата в наши ръце...не може повече да седим с кръстени ръце.
                  sigpic

Comment

За това трябва да вземем нещата в наши ръце...не може повече да седим с кръстени ръце.
                    тебе па та прифана хайдутлука да ?

ех тва партизанско минало, ех
                    ех Балкан, ти, роден, наш

Comment

Всеки чака другия да направи нещо за съжаление. Или по-точно всеки се опитва да се измъкне сам ,но като стане въпрос за нещо по -масово и нищо не се прави. Ето например на французите им се смеят,че само стачкуват ,но си постигат каквото искат. Скоро да се е видяло нещо такова в България?

Май не?!? Еми тук е доста редовно. Кофти само като стачкуват от транспорта
                      http://www.thegamefactory.fr/

Comment

За това трябва да вземем нещата в наши ръце...
                        Абсолютно съм съгласен!

Нека разкажа един случай:
                        Съпругата ми работи в "Социални грижи" и неволно станах свидетел на грозна сцена. Та бях при съпругата ми случайно в обедната ми почивка и влизат 2 циганки да искат някакви помощи /направи ми впечатление че са много добре запознати с правата си/ , та отказаха на едната щото имала 2 деца оставени за отглеждане в домове за изоставени деца /тя междувременно имала още 3 от друг мангал/ и като скочи оная ми ти циганка срещу съпругата ми...."Ти ли ма ти ли ще ми кажиш ко шъ прая с п....ката ми...шъ раждам колкот си искам и шъ ми ги гледате...." по натам не помня, щото кат скочих ги изритах с шутове тия отрепки...зорлем уцелиха вратата.....мамка им мръсна...длъжни сме били да им гледаме децата и пари да им даваме отгоре на всичко......като се сетя още се задушавам от гняв!

Наистина е крайно време да направим нещо!
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

To това е проблема с малцинствата,използват това ,че са малцинства и ако им кажеш нещо ти ставаш виновен,обаче като има помощи и други блага не отказват,дори и тези,които си имат достатъчно.
                          http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Аз не съм забравил за идеята да се срещнем с кмета на софия...предложението беше преди изборите...сега вече имаме и истински кмет (тоест не временен)...

Тази среща рано или късно ще я организирам, но преди това трябва да се подготвим добре...

Също така може да се размърдаме малко за това Чудо Гражданската отговорност за 2006, Винетките и Магистралата...

Но ще трябва сериозно да се подготвим, за да може да постигнем нещо.
                            sigpic

Comment

Ами аз се подготвям. Мисля да си вадя разрешително за оръжие. От тва по добра подготовка - здраве му кажи
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X