Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортувате ли? Какво, кога и къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз съм бил колоездач преди време ... докато не ми влязоха дъртите алфи под кожата и се воза на фтомобила ... иначе съм рехабилитатор и фитнес инструктор
    но за съжаление въпреки че фитнеса като материя ми е много любима поради предишна много лоша катастрофа с размазани ключица гръдна кост и рамо сега не тренирам активно и леко подминах 100 кг

Comment

Първоначално публикувано от brad
      сигурен,че ще ви е интересен на всички.http://fitbg.hit.bg/Успех на всички.
      ха колега не мога да повярвам в тоя форум съм писал април 2002 първите ми писания по форуми изобщо, в темата за бионабол има един ДОБРИ дето ръси мозък познай кой е мноо интересно ми беше кви тъпни съм писал преди толкова годни

Comment

аз практикувам фтболче по веднъж в седмицата и сега ми се струва подходящо да предложа да се съберем и да направим един мач в някоя заличка

ако искате да преброим дивите зайци и да се разберем кога
        155 2.0 traktor

Comment

в момента не спортувам,но преди известно време бях се доста сериозно захванал с колоездене иначе съм се занимавал и с брейк,баскет и тенис
          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

до скоро играех футбол за малко даже и професионално,но 2 здрави контузии скъсан менискус и счупен глезен ме отказаха тотално.от 1 г. насам само фитнес и чат пат с приятели в залата поритваме.
            та това е добра идея да се сабереме да поцъкаме малко някои ден.
            аз живея в студ.град 9 бл.и сега гледам че са направили много яки изкуствени теренчета на открито до зала бонсист и може да се играе и вечер .така че ако има желаещи даите да се организираме

Comment

мхм!Ходя когато имам време на фитнесче
              Grande Punto 1.9 Sporт
              98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Ехей,много спортни натури )Супер,трябва да се поддържа на ниво имиджа на марката Аз лично доста се старая
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от lenda
                  Ехей,много спортни натури )Супер,трябва да се поддържа на ниво имиджа на марката Аз лично доста се старая
                  алоууу "червената Соня",като имаш 20 гпдишна кола с 30 см. волан,доста мускули ще ти трябват

Comment

4444444444
                    Last edited by viki; d.m.y г., 11:27.
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз тренирам всеки ден над 3 часа защото съм в спортното на Левски
                      Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
                      Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
                      Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

SNOWBOARD зимата
                        плуване в минерални басейни, колоездене и малко джогинг останалите сезони

в миналото тренирах фехтовка, ветроходство, класически балет, танци....
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Спортно у-ще,6 години гребане,даже бях 2 г.национал за юноши ..........ех къде ме върнахте сега всяка неделя(без изключения)1-2часа футбол

Comment

qq

епа аз 6 години си гуми времето по фитнес залите .. да го еб..

поздрави

ПС продалжава 7-ма ..год
                            Диети и отслабване
                            www.elenkov.net

Comment

Ходя на фитнес редовно - веднъж на 5дни. Правя това, което мога да поддържам лесно, останалото не си струва усилията според мен. Никакви добавки, стероиди и тям подобни простотии. 183см/78кг - тийнейдж стийл
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Boxer
                                аз практикувам фтболче по веднъж в седмицата и сега ми се струва подходящо да предложа да се съберем и да направим един мач в някоя заличка

ако искате да преброим дивите зайци и да се разберем кога
                                Хайде де!
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X