Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортувате ли? Какво, кога и къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Занимавам се активно с таекуондо ITF(състезател съм) и фитнес(дълги години) един път седмично ходя и на плуване. Спорта е прекрасно нещо
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

3-4 седмично фитнес, 1-2 волейбол, иначе играя в Любителската лига, имаме по 5-6 мача на сезин, финали и така, даже сега събота и неделя съм на турнир в Тетевен, спорта е част от ежедневието ми вече, и няма нищо по-хубаво да се спортува каквото и да е
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от Max
        Първоначално публикувано от Boxer
        аз практикувам фтболче по веднъж в седмицата и сега ми се струва подходящо да предложа да се съберем и да направим един мач в някоя заличка

ако искате да преброим дивите зайци и да се разберем кога
        Хайде де!
        това е офертата ! Спортна София ? Р5 на балона ? Христо Ботер ? Ама предлагам след Нова Година да се съберем ?!
        Диети и отслабване
        www.elenkov.net

Comment

И аз съм се занимавал с кво ли не... "Професионално" преди време се занимавах с картинг - карах 2 сезона за родния шампионат а сега ходя на скуош и плуване мин по 2 пъти в седмицата. Много обичам и ските ама напоследък се пързалям само по улиците

И както се пееше в една песен на Обратен Ефект - здрав дух, здраво тяло - майката си ...
          опит с Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 Twin Spark

Comment

От известно време се запалих по фитнеса и сега се чувствам идеално не мисля да спирам.Даже сега се замислям и за плуване да ходя, но залата е в ремонт та ще се наложи да изчакам .Сега замислям след празниците и да спра цигарите ,ако мога да го направя това ще се пръсна от кеф.
            Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от gadimir
              Спортно у-ще,6 години гребане,даже бях 2 г.национал за юноши ..........ех къде ме върнахте сега всяка неделя(без изключения)1-2часа футбол
              То и аз така но тренирам кану-каяк Всеки божи ден тренирам и ми е супер особено сега зимата яко щанги , кросове , плуване , футбол, баскетбол и това се сещам за сега
              Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
              Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
              Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Няколко години футбол.Само 12 Тоест тази година спрях Иначе фитнес и когато даде времето поритваме яко.Защотото в шибания град няма една зала където да се играе зимата...

Спорта му е майката ... !
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

8 години кик-бокс полу-професионално малко фитнес.Ски едно време много болки в колената и не си заслужава усилията (мое мнение).Продулжавам с кик-бокса и до сега и запред скоро няма да спирам.Иначе съм пробвал и други работи ама не ми понасят и нямам нерви.Колоезденето много бързо ми писна алкохоизма също.Пия само на празници и на специални случаи иначе пуша ама това не ми пречи.Мраза химици и такива дето се прават на много яки.В симеоново са ни учили как да се оправяме с такива.Иначе спорта е хубаво нещо но в забързания свят в които живеем все по рядко се отдава възможност за съжаление.Мерки 193см 85 килца.По Коледа и нова се качват едно 10-че отгоре ама после се сваля така както се е качило.
                  BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
                  ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
                  BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

Два пъти сседмично във фитнеса и лятото бяхме подновили тениса на корд
                    Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                    Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                    Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                    Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Фитнес два пъти седмично,малко колоездене и плуване, но само през лятото, главно на морето.Винаги съм спорутвал за кеф и то най различни дисциплини.Спорта е част от развитието, но за нещастие или щастие не е всичко, от което се нуждае человек.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Working...
                      X