If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малка извадка снимки от лятната автоваканция:
Милано > Лаго Маджоре (Стреза, Островът на Боромеите) > Швейцария (Зермат, Матерхорн) през прохода Симплон
(снимки от проходя няма, щото аз бях съсредоточен в завоите, а другарката я беше страх да гледа наоколо ).
Пътуването с Кромата (позната после като "Кораба-майка") вместо 159-ката е малък куриоз и тема за отделен разговор
Повече за вилата на езерото (която е исторически паметник): http://www.villadalpozzo.com/
Прекрасна седмица прекарахме в нея, наоколо е пълно с потънали в зеленина и декадентски позапуснати вили
Маджоре (Стреза, Островът на Боромеите) > Швейцария (Зермат, Матерхорн) през прохода Симплон
(снимки от проходя няма, щото аз бях съсредоточен в завоите, а другарката я беше страх да гледа наоколо ).
)
Аре от мен да мине - за да е пълна картината, ще черпя с малко снимчици от Симплон
По Св.Валентин/Трифон зарезан бях на едно уникално място.Едни приятели са го открили лятото,като са си търсили място за риболов.Става въпрос за село Пастух и ваканционно селище Пастух.Намира се на около 100 км. от София,на пътя от Дупница за КюстендилМястото и природата са уникални,комплекса се намира на 50 м. от река Струма,има добри условия за риболов,лятото пак ще ходимеЕто малко снимки
Attached Files
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
От 28-ми, за почти седмица отидохме с 1 приятел до Германия на гости на друг приятел и семейството му. Град Синген, Боденско езеро, Констанц (окръжния им град и граничен със Швейцария) и по-малкия Радолфце (пак на езерото). Красиви градове (особено последните 2), доста подредено и спокойно, много велосипедисти - от там до Черно море има велосипеден път. Почти всички первази на големите сгръди са покрити, или с шипове, или с мрежа против кацащи и с...ще гълъби.
Attached Files
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Още едно уточнение, първата снимка с палнетариума е от Хамбург. Неволно съм я качил, но и тя е интересна.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Аз вече 2 години подред август месец сам на Паничище за 1 уикенд и направо там се "изчиствам" от всичко.Натам с 2-3 коли и непременно и колелото си взимам.Петък сме там,настаняваме се в хотелче,вечерта добре се "подготвяме",в събота ставаме кам 8:30-9:00 и кой пешата,кой с колело нагоре към езерата.Чакаме се на Бъбрека,хапваме и се качваме над Сълзата.После с колелото за 40 минуните някъде сам в хотела и се разкисвам в ваната и после тежка нощ...България е СУПЕР!!!
Comment