Хорааа, иде БОЖИК а вие що ручате?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Постите ли?
Collapse
X
-
Не постя-аз без месце съм си все гладен-ама поне мазно месо не ям(възприемамм го като пости) - следам по сухичко2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Аз май бях първата дето се изсилих ,че постя.Но постенето ми е не по желание,а по принуда,все по рядко ми се случва да ям месо и подобни, з-то е пълно с боклуци и токсични отпадаци навсякъде(по магазините)и поради тая причина се налага да се въздържамИначе не бих отказала печени прасенца ,агънца и техни сродни
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamrАз май бях първата дето се изсилих ,че постя.Но постенето ми е не по желание,а по принуда,все по рядко ми се случва да ям месо и подобни, з-то е пълно с боклуци и токсични отпадаци навсякъде(по магазините)и поради тая причина се налага да се въздържамИначе не бих отказала печени прасенца ,агънца и техни сродни
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiНе даже според мен си е вредно
Абсолютно си прав, доказано е че именно протеините в месото на месоядните маймуни, са развили мозъка им и така се е стигнало го homo sapiens.
Е има си и изключения, примерно ако се наблюдават някои от "добре облечените и охранени бизнесмени", каращи предимно една популярна немска марка автомобили /няма да я споменавам, че някои се дразнят/. Та тия колкото и месце да похапват, се наблюдава едно връщане към прародителите им!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment