Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли по-тъпа банка от ОББ ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не,за ОББ става дума
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от lenda
      Не,за ОББ става дума
      Това доказва,че всички са един дол дренки

Comment

с 2 думи обб са кретени по ред причини които не ми се изброяват сега.но като цяло всички банки в bg са много назад от истината.аз ходих 3 лета по америка да бачкам и да ви кажа нещата там са на съвсем друго ниво-те имат кред.карти от20-на години аКО НЕ СЕ ЛЪЖА.И НЕ САМО ТОВА.в булбанк например имат такса броене на пари за суми пове4е от незнам си колко беше,комисионна за теглене на левове над 2000 и всякакви подобни малки и не чак толкова досадни комисионни.направо ми писна от тях.а и клона на BULBANK в студ.град(във фантастико)е като селската кръчма-ужас,ОТВРАТ

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
          Моят опит е с друга банка.Първа Инвестиционна.Но и там има простотии.Ако не от самата банка,то веднага ще се намери някой"печен" служител/ка да ти скапе настроението и не само
          2 пъти ми връщаха пари тези негодници, защото тъпата служителка от фронт офиса бърка цифрите на банговия си КОД Едва не ми провалиха сделка и ме поставиха в неловко положение с приятел, който много уважавам.
          За ОББ - това с глобите си им е практика. Вземах миналата година телевизор на лизинг от тях, като имам картова сметка при тях. След 3 глоби по 10 лева за "закъснения" им теглих майната, взех пари назаем и изплатих на куп телевизора, и си закрих дебитната карта там.

Сега рабоя с Пиреус банк и ТиБиАй кредит. На този етап съм доволен, но до кога ...
          ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
          ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
          Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
          Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Е ясно, че банковата система е назад(ама май нарочно) - ама това конкуренцията ще го реши. Странното е че се стремят да изсмучат колкото се може повече, а банките са собственост точно на ония големите банки за които говорите. То чисто българска банка НЯМА ( скоро и ДЗИ банк ще е с други собственици)
            Пък за ОББ - забравих - там имаше ли нещо гръцко - аз чуя ли за гърци бягам- каквото и да било.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Няма по-тъпа банка от ОББ

Защото: ОББ-работно време с клиенти до 16:30 поч.дни събота и неделя за сравнение - ПИБ-главен офис с раб.време до 19h работят и в събота до 14h.
              ОББ-издаване на нов ПИН-1 седмица и 2 посещения на клона за сравнение - Уникредит няколко минути на гишето и едно посещение на клона.
              ОББ-такса при теглене от ТЕХЕН банкомат 0.30ст. а от каса 0,5% -ЪПСЪРДНО Е! За сравнение - ПИБ БЕЗ ТАКСА от техен банкомат и от каса Закриването на сметка в ОББ става с 2 посещения на клона. Трябвало да мине време за да го отчете системата ...

Фен съм на ПИБ дано да е за по дълго

Comment

Учуден съм честно казано.
                Винаги съм доволен от ОББ и като обслужане и като отношение на служителите и като предлагани услуги и лихвени проценти.

Системата с билетчета верно е тъпа. Копирана е директно от Теория за управление на тълпата. Само дето е неприложима за институция чията цел би следвало да е личния контакт с клиента
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

От къде пък я изровихте тази тема от преди 6 години ))?

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                  Втора национална среща на 155

Comment

явно нещата не са се променили още са актуални
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                      От къде пък я изровихте тази тема от преди 6 години ))?
                      Когато и да я изровят, щом стане дума за византиец и коректност, такива теми ще са вечно актуални...
                      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                        Когато и да я изровят, щом стане дума за византиец и коректност, такива теми ще са вечно актуални...
                        О, така е, но ми стана интересно понеже си спомням горе долу момента, в който Алекс беше пуснал темата преди 5-6 години и тогава вероятно ситуацията с ОББ е била такава, но в последствие и двамата си променихме мнението за ОББ.
                        Хубаво е когато нещата се променят към по-добро.
                        В случая с ОББ определено положителната промяна е налице.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                        Втора национална среща на 155

Comment

Темата е доволно архивна... но може да е полезна.

Аз ги ползвам ОББ и до сега не съм имал ядове.

Инак неразбории и дивотии съм срещал в доста банки... както и при мобилните оператори явно там си тренират служителите, да изкарват заплати манипулирайки клиентите.
                          Тая практика трябва да се бори на всяка цена, останалото са следствия.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Единствената читава банка в Бг е Райфайзенбанк. Мнението ми може и да е крайно, но си е мое.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

ОББ - теглене от техен банкомат ЕДИН ЛЕВ!!!
                              Само това ми стига, за да се преместя като ми изтече някаква тъпа застраховка, която имам върху картата...
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                                ОББ - теглене от техен банкомат ЕДИН ЛЕВ!!!
                                Само това ми стига, за да се преместя като ми изтече някаква тъпа застраховка, която имам върху картата...
                                Не се оплаквай....Теглене на пари от деб. карта на Пиреус банк- 3лв. и най-готиното, че и от техен банкомат пак е толкова Иии съвсем скоро ще бъде закрита... А лихвата се носи от "уста на уста"...дооо'бре...

П.П Вярно, че темичката от 05г...и изведнъж станаха много темите за банки.

П.П2 Мен ще ми е интересно какво е вече мнението на БатВас с оглед на изминалото време и работата му
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X