Известие

Collapse
No announcement yet.

Jaguar XE

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Jaguar XE

Луксозната марка разпространи изображения на модела, който ще се противопостави на Audi R8.

Автомобилът, разработен като пряк конкурент на Audi R8 ще носи името Jaguar XE и ще се захранва от модифициран, средноразположен 5.0 литров V8 агрегат, зает от поставилият нов рекорд за максимална скорост - XF-R.

Първите разпространени изображения на новият спортен модел, оправдават напълно заявеното от компанията - "XE ще бъде най-напредничавият някога произвеждан Jaguar, съчетаващ елегантен силует и внушителен звук"

При композирането на модела, инженерите на Jaguar са използвали изключително леки и здрави материали, като алуминий и карбон. Интегрирали са високоефективни LED светлини, внушителни колела и въздухозаборници в задната част, които издават наличието на мощен турбо агрегат.

В оригиналният си вид, двигателят зает от XF-R е 5.0 литров с мощност от 510 к.с. При купето XE, този агрегат ще бъде подложен на силова доработка, след която, според компанията, той ще разполага с поне 550 конски сили и ще ускорява спортиста до 100 км/ч. за по-малко от 4 сек.

Както вече ви информирахме, премиерата на спортното купе със средно разположен двигател може да изпревари тази на очакваният F-Type. Ако това се случи, "XE" ще бъде първият спортен модел на Jaguar, под шапката на Tata Motors.

Jaguar XE ще бъде и първият модел на компанията със средно разположен двигател, след легендарният XJ220, който слезе от производство преди 18 години.

automedia.bg

Пфффф

156 SW '02

ми то си има доста черти на R8 , ама машала, дано успеят да са му конкуренция !

Comment

Изглежда добре.Индийците доста добре развъртяха компанията.
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

прилича на пежо или ситроен, и е със силуета холцваген р8 !
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Всички коли от този клас са с този силует...Това е най-"разумния"..Ако не прилича на ТТ, Р8,Астон мартин, то по тип трябва да прилича на ламбо, ферари етс...

Просто такъв тип автомобили са...

Мен ме кефи
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Всички коли от този клас са с този силует...Това е най-"разумния"..Ако не прилича на ТТ, Р8,Астон мартин, то по тип трябва да прилича на ламбо, ферари етс...

Просто такъв тип автомобили са...

Мен ме кефи
            това е ясно....

и все пак....

when there is a will there is a way
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Конфекция бе момчета......и то сезона!
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

На мен ми харесва и ,ако имама пара бих си взел едно да спирам с него пред Син Ситито и Биад да дразня киселяците там.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

ако някога имам такава цел бих си взел Алфа Монреал ... ама и да нямам такава цел пак си взел Алфа Монреал а този индийски холцваген не бих си взел никога в него само предната решетка е истинска
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                    ако някога имам такава цел бих си взел Алфа Монреал ... ама и да нямам такава цел пак си взел Алфа Монреал а този индийски холцваген не бих си взел никога в него само предната решетка е истинска
                    точно монтреал

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                      Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      точно монтреал
                      Еххх тоя Montreal, как ме кефи само.... жестока резачка е .
                      ... Още съжалявам за момента , който го пропуснах та -
                      През 2006 та , случайно зърнах един Монреал в едно село
                      тук в Австрия, в един двор абсолютно занемарен, с изпочупени стъкла, липсващи фарове..но купето и
                      двигателя бяха горе - долу ок, Жълта на цвят(май боядисвана). и му искаха 3000 евро
                      а аз постъпих несериозно тогава.... почнаха се едни пазарлъци.. и накрая солидно почерпения
                      собственик, който седеше на двора, тогава когато
                      бях открил колата, рече така - "Тая Кола ми даде много,и
                      аз няма да я дам за малко.И ме прогони...."Абе още ми става тъжно ,като се сетя ... за тоя случай

иначе ако бях разумен тогава, щях да я няправя ето така

http://cgi.ebay.at/Alfa-Romeo-Montre...3A1|240%3A1318
                      Last edited by Mapтo; d.m.y г., 20:58.
                      Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

да! тази Алфа е страхотна и е дизайн икона и както се вижда не е толкова скъпа като първоначална цена поддръжката и евентуалната реставрация сигурно ще е но пък това е инвестиция така че сериозно се замислям следващата ми кола да е мнооого стара иначе ето тва е последния, според мен концепт на истински Джаг
                        Attached Files
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                        X