Известие

Collapse
No announcement yet.

Depeche Mode в София!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Depeche Mode в София!!!!!

http://www.depechemode.com/tour/dates.html
    Незнам за вас, но аз съм полудял от кеф, че тези ВЕЛИКАНИ ще дойдат в БГ!!!!!
    Концерта ще бъде на 21.06.2006 на стадион "Локомотив", а билетите ги пускат края на Януари
    Респект за София мюзик ентерпрайзис!!!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
    1998 145 1.6 T.SPARK

Представям си какво ще се случи с билетите Това лято един приятел се опитал да си купи билети аз Ю2 за един концерт в америка - билетите били продадени за 2 години напред
    Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Аз като чух в четвъртък - не вярвах и затова в петък проверих на офицялния сайт на Депеш...и о чудо 21.06.2006 София
      Даже не съм вярвам че ще мога да гледам Депеш Мод в София. Билетите започват да се продават от 23.01.06 -дано се сдобия с билетче. Разбрах че Ивайла Бакалова с нейната продуцентска къща е преговаряла за Депеш и явно е успяла-та остава да намеря връзки ако може да се уредим за Вип билетче
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Връзки мисля, че имаме
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Лелеее,отивам..тва са ми любимата група от тинейджърските години,а на последък незнам по случайни или неслучайни стечения на обстоятелствата съм на вълна точно Депеш мод,...от Everithing counts до наши дни

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Аз пък мое и да отида да работя там така че и аз мое да видя едни от най-големите Първите слухове бяха за 10.06 на стадиона в Слънчев бряг ама явно са се променили
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мислех да посетя концерт в някоя от недалечните европейски страни, ама са през студеното време и реших, че ще е кофти в зала. ЛЯТОС у нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Не е за вярване направо...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Йеееееее!

Любимата ми група наживо ще ми чурулика с мегаватове Доживяхме най-после и Депеш да ни дойдат на крака!
                Познайте кой ще бъде първият който ще си купи билетче??!!??

ДМ форевър!
                Il Cuore Sportivo

Comment

Ще помогна с билети, когато му дойде времето...
                  Kawasaki Z1000 2013
                  Moto Guci Breva

Comment

Забравих да се похваля, че се сдобих с билет още вчера
                    Другарката (която всъщност вися на студа, да се свети името й) сподели, че въпреки огромната опашка всички хора са били много учтиви и симпатични, даже отстъпвали ред

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Ами аз не познавам хора които са фенове на Депеш МОд и да не са готени. Много ясно че са интелигентни - то да не е опашка за футболен мач или концерт на Пайнер (там едва ли ще отстъпят място)
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                      X