Известие

Collapse
No announcement yet.

Кредитни карти ????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кредитни карти ????

Колеги, ще споделите ли къде сте най доволни от обслужването и
    условията за ползване на кредитна карта??????
    Решил съм да си извадя но досега не съм имал и ако може да споделите дали си заслужава и къде
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Аз лично не ползвам но имам познати в Булбанк и Райфайзен и съм останал с впечатлението че тези двете банки имат много добро отношение към клиента и добри условия

Comment

Здрасти,
      аз ще споделя моя скромен опит Имам пълния пакет 'Комфорт' на ОББ... включва освен кредитната , която е Виза, още некви други простотии, ама така и незнам за какво са ми... та за Визата на ОББ,
      моята е с годишна такса 50лв. демек имаш 50лв назад всяка година, като попълваш договора, на база на него ти се определя кредитния лимит.

абе супер е да имаш пари когато ти потрябват, ама лихвите им са доста солени. Значи за да теглиш кеш си е е*** мамата.... нещо от рода на 20% лихва, ако я ползваш за разплащане, без касово, е малко по-тънко, от рода на 10-14% лихва.... като естествено имаше некъв гратисен период...

има си процедура при погасяването на вноските, ама аз съм я обвързал с една друга сметка, та не го мисля, иначе всеки месец минималната погасителна вноска е 10% от цялата сума която си ползвал...

плащал съм с нея на различни места по интернет, никви грижи както тука и така и навън...

последно само ще отбележа, ако искаш да си знаеш парите, винаги във всеки един момент, с кредитната ще ти е трудно.....
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Чисто само българските кари са тренскарт и евролайн.
        Предимството им е, че са в лева и че таксите им са сравнително малки. Недостатъците са, че не работят в чужбина, както и в чуждите сайтове!
        Аз ползвам транскарт и съм много доволен. Имат 1 месец гратисен период и после лихва от 1.5% на месец, като най-хубавото е, че нямат задължителни вноски. Държат да се плаща само лихвата всеки месец.
        За истинските кредитни карти (Visa, Mastercard и т.н) имам една обща с 2-ма приятели да плащаме по интернет, ама там не съм сигурен кои са по-читави.
        Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
        2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Имам Виза на ПИБ и там таксите са както ги описа кекс. Тъпото е, че в България терминали за виза имало 1-2 и това е причината, да неможе да се използва в ипей и други такива местенца (сиреч по-добре Мастеркард).
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Имам Транскард от известно време и мога само да кажа че съм много доволен. Кредитния ми лимит е 800 лв, но мога да го вдигна на 1500, имат и други планове, с които можеш да имаш и още повече лимит. Хубавото там е че можеш да погасяваш колкото си искаш всеки месец, като можеш наведнъж, и ако е до 40-тия ден не ти се зачислява лихва за месеца. Иначе лихвата не е годишна, а на месечна - 1.4-1.5% някъде там беше. Ако погасяваш на равни вноски всеки месец, за 12 месеца излиза общо 9% оскъпяване, което е много добре. Годишно обслужване е 24 лв, като ги вземат след като изтече годината. Иначе имаш отстъпки когато пазаруваш с нея, аз имам към 10-ина лв нещо такова. Погасявам си през epay.bg с вносна бележка, не ходя до банката. Можеш и да си плащаш много сметки с нея, аз плащам еврокома кабелната.

Абе с 2 думи - доволен съм много.

П.П. Transcard е само за България, не важи никъде другаде, но понеже не си указал за какво ти трябва точно, споделих и моето мнение.
            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

В ПИБ изрично питат каква искаш според това къде ще я ползваш - за Щатите по-добре Виза, за Европата - МастърКард.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Аз исках мастеркард, но момата в ПИБ се побърка да ме убеждава, че Виза е по-добре за тук... е направих се на вярващ и сега съжалявам. Иначе ПИБ са наистина много добри!
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Аз имам транскард и съм много доволна по няколко причини:
                  1)както казаха колегите по горе работи с лева,таксите са изкл.ниски,имат месец гратисен период и после малък лихвен процент(е не чак толкова малък ,но по малък няма и да намериш))
                  2)можеш да ползваш отстъпки в доста търговски обекти в цялата страна- Билла,пицарии, и други места ,за повече информация относно местата с отстъпките може да влезеш в сайта на транскард.бг
                  3)можеш да се разплащаш по интернет,а това за мен е страшно голямо облекчение,з-то вместо да тичам след работен ден,когато ми остават броени минути да си плащам тока(до енергото или поща),или за плащане на вода да тичам до ВИК,за интернет,до Мобилтел и т,н.Всичко това се решава за 5 мин с няколко щраквания с мишката )Имаш възможност да платиш всички сметки по интернет и то без такса или изключително ниска.И накрая един единствен път когато ти е удобно отиваш до Евро банк да си погасиш похарчените пари за сметките.За мен личное страшно удобно,з-то се спестява време и нерви за разкарване на сам на там и висене по опашки понякога (и попадане на не особено любезни служители също))
                  Вероятно има и още поредимсва транскарта,но лично за мен и гореизброеното е предостатъчно.
                  Успех!

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                  Втора национална среща на 155

Comment

И аз съм най-доволна от Транскард.До сега не съм виждала друга кредитна карта с по-изгодни условия!Моят съвет е,ако ще си взимаш,вземи си такава.Другата ни кредитна е Юролайн.Пълен ташак(ще ме прощавате )....Ако ти се наложи да теглиш пари в брой,ще ти вземат и майчиното мляко за "услугата",която ти предоставят.Ако закъснееш с плащане,дори и един ден,веднага ти резват главичката яко.....така,че пак ще се повторя,но според мен по-добро от Транс-а НЯМА!
                    Успех!

Comment

охо радвам се да те видя...

за всеки влак си има пътници ако на колегата му се налага да пътува? тая транс карта може да я .....

а ако си хареса някоя готина техника от някои уеб сайт, как ще я поръча?

плюс това, апетита идва с яденето, не бях свикнал да плащам сметките с Визата, ама си е гъзария да го правиш, по-елитните магазини и ресторанти ги приемат.. приемат ли транс?

Comment

За Транс-а-все повече магазини ,заведения,хотели и каквото щеш работат с Транс.Истина е обаче,че Виза-та е много по-вървежна.Спор няма Обаче,както каза и ти,си ПЛАЩАШ ЯКО за гъзарията(отдавна по света Виза-та не е гъзария,ама нейсе..)

Comment

права си не е кой знае какво, ама е удобство
                          да взима и да чарджва, ко ще ме занимава с дребни

Comment

По тоя повод се сетих нещо.Казвам аз на едно Американче,че за да дойда в АМерика ми трябва виза и го питам,знаеш ли какво е виза и то ми вика:"да,кредитна карта"

Сори за офф-а ,ама не се сдържах....

Comment

Е ако някой ГъзарИЯта го мъчи, тва вече е отделен въпрос, но едва ли би взел съвет по този начин...аз останах с впечатление ,че колегата се интерсува от кредитна карта ,която да се връзва с жизнения статут в България и да му осигурява по високо качество на услуги в живота ,та затова смело застанах зад Транскарт(макар и транскард изобщо да не са ми платили за дето им правя реклама),,,Незнам,мен лично гъзарията далеч не ме мъчи и качеството на живота според мен далеч не се определя с Гъзария........

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                              Втора национална среща на 155

Comment

Working...
                              X