Известие

Collapse
No announcement yet.

Бисери от магазините и сервизите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бисери от магазините и сервизите...

Нека споделим бисерите, които сме чували за нашите коли!

Аз споделям слдните:
    - Абе тези 155 с барабани ли са?

- Ех, че сложна електроника! (като гледа релетата, което си е чиста електротехника)

- Абе тоя датчик е заминал!(Ми как няма да е като не знеш как се диагностицира) и тнт...

- То охладителната течност като се сменя, се източват само 3 литра, колкото пусне от радиатора, другото се смесва с концентрат....

- Алфа на газ не може да се сложи...

- Ние продваме части за коли, а не за жабарки...

брейй, много малък в8 двигател - тва е след умно броене на кабелите не сващите
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

- абе пич паднал ти е спирачния диск тука на тва колело - в гумаджийница малко преди да ми свалят задното колело на алфетата.
      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
        - абе пич паднал ти е спирачния диск тука на тва колело - в гумаджийница малко преди да ми свалят задното колело на алфетата.

случка:
        в сервиза на Ауто Италия - гледат Ланча Делта 2 - на техен служител - коментар
        "тоя волан не е от нея!!! защо бе - няма централа за еърбег, а волана е с еърбег" ?

(на ланчите са слагани механични еърбеци без централа - добре че Еньо ни беше казал преди това)
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

а ........ дека са му свещите на това / един майстор в село или град Земен на 16 клапановата 33-ка
          155 2.0 traktor

Comment

(Това е в положителен план и със симпатия )
            Отивам да си купувам задни амортисьори в ТиН. Човекът пита ква е колата. Понеже съм "междинен" (и, не на последно място - невежа) и не знам дали двигателят или купето определя вида на амортисьорите, казвам: "Ми аз съм със стария двигател 1.8 и новото купе...?".
            Продавачът:
            "Кооооой стар двигател бе?!?!? Ти на класическия алуминиев алфовски 8В двигател ли ше викаш "стар"?!?!?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

И на мен един идиот ми каза, че било нормално за Алфите да им влиза вода при свещите!!!
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

??? ???????? ?? ??????! ?? ?? ????? ???? ?? 35000?? ?? ??????????? ??? ????????? ????? ?? ??????? ????? ?? ??????? ?????? ? ?? ???? ?? ? ??????? ??????????? ? ?????????? ?????? ?? ? ???? ?? ??????????? ? ???? ??? ???? ? ???????????? ??? ????? ??????? ?? ? ?? ??????????? ? ?????? ???? 6?????? ???????? ????? ?? ????
                ________
                Vapir No2 Vaporizer
                Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:42.
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

-абе бате ма аз те такова живонто за пръв път виждам,това нема регулиране,сигорно си излиза фабрично регулирано-за реглаж на предница
                  и подобно на Алф самоче за предните дискове,лафа беше че "абе тая кола нема предни спирачки"
                  или "боксера нема основен ремонт,строши ли се фърляш и зимаш нов,щото е капсулован

Comment

е не знам как е при другите алфи ,но един път ми се наложи да давам ток на приятел-тъкмо бях купил звяра(2-3)дена и отврям си аз капака и кво-нема го акумулатора.викам си бе мама мъ стара къде ли са госкрили тия италианци?търсих го аз -не.викам тва е само отзад някъде-отварям огромния си багажник и гледам нема го.викам е сори бате но не мога да го намеря.после звъня на един познат механик-и тои вика търси го в багажника някъде-свалям аз корите и го намерих де -беше от дясно.
                    имам въпрос-на всички ли алфи акум.са им в багажника
                    gtv96г.16v

Comment

Не. Аз досега само на 164 съм виждал акумулатор в багажника.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Водих следния спор с младеж завършил ДВГ "Макгахан" на редута-обяснявам му,че на колата му е заминал бендикса на стартера /бмв 325 тд/,а той ми отговаря,че тая кола е с подгряващи свещи и няма стартер След близо половин часов спор младежа ползва жокера "обади се на приятел "/в случая съученик/ и....беше потресен,че колата му има стартер????? И на такива им дават дипломи да ни пипат колите
                        Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                        Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                        Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                        Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

......" Те тая Крома как връвеше......лелейййй, беше с два коленови вала"
                          цитат на шафьор на Опел Кадет Джеси-селска мечта от Благоевграскио квартал Еленово
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                            Опел Кадет Джеси
                            off: Абе тва е вторият път, когато чувам за тва Джеси - за GSI ли иде реч или аз съм неосведомен откъм опелджийствата?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Именно
                              sigpic

Comment

Working...
                              X