Известие

Collapse
No announcement yet.

Таксиджиите .. тея за какви се имат?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много боклуци има там, май и доста направо престъпници, така че, добре си направил, но наистина щеше да е по добре и да пуснеш жалба до фирмата и до МВР
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
      не знам правилно ли съм постъпил , не съм ли ? ..
      Ако това е така както си го описал, то мисла че изобщо не си постъпил правилно.....трябваше да му начупиш канчето до положение че не може да ти запомни номера, не знам това колко е фатално, но надявам се и ти да си запомнил неговия......нямам нищо против нормалните бакшиши, и те са ора, но гадове като тоя не трябва да се толерират......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Колега, станалото е много лесно обяснимо и го пише в профила ти - възраст 19г. Сега ти е времето за такива изпълнения, аз бях същия вагабонтин. След време просто ще те мързи да се замисляш кой, какво и защо ...
        Сигурен съм, че ако такси-драйвъра разкаже историята ще има леки различия .. Поздрави!!
        Извини ме колега , но да ми влиза в колата , да ми посяга , да ми удря стъклото и да ме плюе .. на всичко отгоре да ме псува на майка и то затова , че не съм го пуснал , като беше в нарушение и най-малкото не беше пуснал мигач +това не мисля , че като съм на 19 години съм като всички лекета на моята възраст .. имам се за спокоен и нормален човек и гледам да се държа като такъв Може би понякога не мога да разсъждавам правилно , но когато съм сигурен си държа на своето Поздрави
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

евала!аз като се знам какъв съм нервак да съм го пребил и с разглобената палка.много пъти като карам в центъра слизам и се разправям(ако може само с думи),а и както казаха колегите евала че си останал спокоен!
          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Колега ти много си издържал-евала за което иначе аз съм съгласен с твоята постъпка(тия СТОТИНКИТЕ да гледат каде карат и да си мерат приказките)!

Comment

Не знам колко съм прав, но призовавам всеки, който стане жертва на заплахи, обиди, физическа разправа и т.н. да звънка на полицията и да не оставя нещата да си отминат просто ей така. В случая:
              -звъня на полицията
              -звъня на таксиметровата компания
              -подавам всякакви жалби, оплаквания и т.н.

Трябва да се научим най-накрая, а и трябва тия животни да се научат. Защото утре ще направи същото на някоя жена или пък на някой, който не работи като охранител и няма да може да се защити. В момента един потенциален убиец си кара свободно таксито из София. Един удар отнема животи.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

бой да ги..................смотаняците мръсни.Много ги мразя и редовно ги посритвам.Ще си купя гаска и нарочно ще ги блъскам ако ми секат пътя ха-ха-ха да не ти пука само така.
                луд алфист

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                  евала!аз като се знам какъв съм нервак да съм го пребил и с разглобената палка.много пъти като карам в центъра слизам и се разправям(ако може само с думи),а и както казаха колегите евала че си останал спокоен!
                  Ами ако изкочи някой по едър от теб ? Или ти не се разправяш като видиш някой по-силен от теб

Относно заключването какво правим като той разбере че си се заключил ? Рита ти вратите а ти стоиш вътре и чакаш да стане зелено ??????

Браво че си го сритал ама да му беше записал номера.
                  Подобна случка имах и аз. Само че избягах оня като го видях че слиза и държи нещо в ръката ми стана ясно че с думи няма да се разберем. Пък и нямам никакво оръжие в колата . С мръсна газ направих десен завой на червено и се покрих

Първоначално публикувано от Bonco Покажи съобщение
                  бой да ги..................смотаняците мръсни.Много ги мразя и редовно ги посритвам.Ще си купя гаска и нарочно ще ги блъскам ако ми секат пътя ха-ха-ха да не ти пука само така.

Аз сериозно се замислям да си сменя колата с едни Нисан патрол 3.3 или Лендкрузер
                  С ролбар и въобще няма да намалявам като ме засече някой.
                  На моменти се хващам как като видя, че някой ми отнема предимството давам газ към него и оня направо се усира.
                  Last edited by The_Game; d.m.y г., 23:53.
                  sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                    Ами ако изкочи някой по едър от теб ? Или ти не се разправяш като видиш някой по-силен от теб

Относно заключването какво правим като той разбере че си се заключил ? Рита ти вратите а ти стоиш вътре и чакаш да стане зелено ??????

Браво че си го сритал ама да му беше записал номера.
                    Подобна случка имах и аз. Само че избягах оня като го видях че слиза и държи нещо в ръката ми стана ясно че с думи няма да се разберем. Пък и нямам никакво оръжие в колата . С мръсна газ направих десен завой на червено и се покрих

Аз сериозно се замислям да си сменя колата с едни Нисан патрол 3.3 или Лендкрузер
                    С ролбар и въобще няма да намалявам като ме засече някой.
                    На моменти се хващам как като видя, че някой ми отнема предимството давам газ към него и оня направо се усира.
                    Колега , а ние с теб доколкото съм забелязал сме и в един университет

Comment

Да започна с "малко му е било", това дето ти каза Мъри, че е стегнация при тези ла...ри е истина. Преди месец карам аз в слатина и съм с приятелката ми, един селтак от Йелол ме засече ама много лошо и аз само му светнах.... Тоя идиот пред мен удари пълна спирачка за да го ударя отзад.....селски номер.......на следващия сфетофар спрях до него и го попитах какво прави, нестига че ме засече, пък и се заяжда......той започна пак я си ... майката.....е това беше края......да ми кажеш нещо друго мисля, че няма да му обърна внимание. не съм сигурен, ама да ми ставаш втори баща, аз баща си имам, директно слезнах, през вратата два бързи шамара/ аз не съм охранител ама 9 години ям бой на кикбокс/.... след 100 м патрулка, спрях, казах им.....веднага на дежурната на Йелол, една жалба, като им казах, че искам да ме информират за развитието........натисках ги до последно.......след седмица две понеже колата му е била лизингова са го уволнили веднага.....не ми пука да ми е запомнил колата.ще го смачкам само да го видя пак.......да не ти пука, тия са отрепки.....Евала за възпитанието и ти се дразня малко, че не си го натупал веднага като ти е влезнал в колата...........лелелеелелелеел!!!!
                      markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                      Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                      Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                      Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Колега , а ние с теб доколкото съм забелязал сме и в един университет

Имаш Л.С.
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                          Да започна с "малко му е било", това дето ти каза Мъри, че е стегнация при тези ла...ри е истина. Преди месец карам аз в слатина и съм с приятелката ми, един селтак от Йелол ме засече ама много лошо и аз само му светнах.... Тоя идиот пред мен удари пълна спирачка за да го ударя отзад.....селски номер.......на следващия сфетофар спрях до него и го попитах какво прави, нестига че ме засече, пък и се заяжда......той започна пак я си ... майката.....е това беше края......да ми кажеш нещо друго мисля, че няма да му обърна внимание. не съм сигурен, ама да ми ставаш втори баща, аз баща си имам, директно слезнах, през вратата два бързи шамара/ аз не съм охранител ама 9 години ям бой на кикбокс/.... след 100 м патрулка, спрях, казах им.....веднага на дежурната на Йелол, една жалба, като им казах, че искам да ме информират за развитието........натисках ги до последно.......след седмица две понеже колата му е била лизингова са го уволнили веднага.....не ми пука да ми е запомнил колата.ще го смачкам само да го видя пак.......да не ти пука, тия са отрепки.....Евала за възпитанието и ти се дразня малко, че не си го натупал веднага като ти е влезнал в колата...........лелелеелелелеел!!!!
                          Ами колега , това че работя като охранител не значи , че трябва да налитам веднага на бой .. тренирал съм също почти 10 години карате в клуба на МВР и може би от там ми е това спокойствие , но гледам до последно да избягвам такива неща

Comment

Ами колега , това че работя като охранител не значи , че трябва да налитам веднага на бой .. тренирал съм също почти 10 години карате в клуба на МВР и може би от там ми е това спокойствие , но гледам до последно да избягвам такива неща
                            Много правилно, никога не се знае какъв ще бъде изхода от една битка, но това е прекалено..........много си издържал, за коет евала!!!

Сори ама направо се изнервих максимално!!!
                            markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                            Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                            Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                            Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Евала Емо напълно та подкрепям,пак нали си ми и набор.
                              sigpic
                              166 JTD - Ex.
                              164 Super T.S.
                              145 T.S.

Comment

Днес един бакшиш на моста на Марица до панаира е ударил отзад Пунтото на жена ми,не видял че спира и спрял в нея.КАТ казали щом няма проблем с хора се управяйте вие,неговия застраховател ДЗИ казали че още не са уточнени работите,а и нямали протоколи,нашия застраховател това не е наша работа и така 4 часа докато на жена ми и писнало и си тръгнала,а бакшиша си стои с колата там защото ОРЕЛа АСТРА се разпаднал и не е в движение.И жена ми поне доволна от това че не съм бил в колата,защото щеше да има пострадал,един бакшиш щеше да се е подхлъзнал и паднал в Марица.Мамицата им и тутманиците ,жена ми ме успокоява тук в момента че нямам кръв от яд
                                TIPO 2.0 91g.
                                PUNTO 1.2 04 g.
                                156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                                X