Известие

Collapse
No announcement yet.

Днес е най-най-най щастливия ми ден ::((

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес е най-най-най щастливия ми ден ::((

Ето така започна деня ми ...

Днес сутрента , ставам и решавам да купя сфера на Чинчи (от тези ,в които слагаш чинчилата и я пускаш да си броди из къщата ) и, в 4 зоомагазина ,не намирам . Майната му ,казвам си ,ще си поръчам в нета .Прибирам се към 12:30 и влизам да се къпя в банята.. е да ,ама се пооблегнах по- силно на чешмата на мифката и хоп... всичко във вода .. от там неизкъпан ,но мокър ,тръгвам да си търся батерия . Един приятел ми звъни и решаваме да го взема , да купим заедно батерията и да я сложим .. Всичко е ок ,ама .... взимам го аз ,отиваме и си купувам някаква китайска простотия с страхотен външен вид и си я носим вкъщи . От около един и половина ,до пет не можем да я сложим така че ,да не тече от никъде ,на финала естествено чупим и тази батерия .... След това ,сещай се ,аз започвам да се нервирам и то много . Отиваме до близката железария и от там вече си купувам хубава батерия за 70 лева .Прибираме се ,слагаме я ,но забравяме ,че не сме сложили декоративните кръгчета ,които крият снадките и тръбите . Разбира се ни е страх пак да отвиваме и завиваме-току виж сме преебали и тая :) Викам ,майната му и така става.(така и така банята е за ремонт ,а бе целия апартамент е за ремонт) Тогава вече блаженно влизам да се къпя , а моя приятел си сваля някакви филми от нета. По едно време чистейки банята се подхлъзвам и над мифката стъкления ми рафт ,барабар с огледалото във въздуха.Всичко на парчета ,а аз се нарязвам на хиляди места....Вече,честно започнах да се смея от нерви и да си пея.. Тръгвам да закарам моя приятел до тях и да си идвам на работа , закарвам го и на връщане ,колата ми чупи робот ,който е сменян преди 4 дни и е още в гаранция ... какъв ден само имах ... не ми се вярва дори...
    Сега със страх се докосвам до клавиатурата ,да не вземе и да стане нещо с компа,че знае ли се ..
    Ае кажете вие к`во е това

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Гледал ли си поредицата "Final Destination"

Иначе след всяко лошо идва добро.... поне така разправят
    Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
    Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Е те това в един ден ,аз направо не мога да го събера в мозъка си ... как се случва ...
      имам си продължение , преебах преди малко касовия апарат ... нещо заби и сега не иска да тръгне

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Не знам за деня, обаче колата ти е МНОГО проклета
        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          Ето така започна деня ми ...

Днес сутрента , ставам и решавам да купя сфера на Чинчи (от тези ,в които слагаш чинчилата и я пускаш да си броди из къщата ) и, в 4 зоомагазина ,не намирам . Майната му ,казвам си ,ще си поръчам в нета .Прибирам се към 12:30 и влизам да се къпя в банята.. е да ,ама се пооблегнах по- силно на чешмата на мифката и хоп... всичко във вода .. от там неизкъпан ,но мокър ,тръгвам да си търся батерия . Един приятел ми звъни и решаваме да го взема , да купим заедно батерията и да я сложим .. Всичко е ок ,ама .... взимам го аз ,отиваме и си купувам някаква китайска простотия с страхотен външен вид и си я носим вкъщи . От около един и половина ,до пет не можем да я сложим така че ,да не тече от никъде ,на финала естествено чупим и тази батерия .... След това ,сещай се ,аз започвам да се нервирам и то много . Отиваме до близката железария и от там вече си купувам хубава батерия за 70 лева .Прибираме се ,слагаме я ,но забравяме ,че не сме сложили декоративните кръгчета ,които крият снадките и тръбите . Разбира се ни е страх пак да отвиваме и завиваме-току виж сме преебали и тая :) Викам ,майната му и така става.(така и така банята е за ремонт ,а бе целия апартамент е за ремонт) Тогава вече блаженно влизам да се къпя , а моя приятел си сваля някакви филми от нета. По едно време чистейки банята се подхлъзвам и над мифката стъкления ми рафт ,барабар с огледалото във въздуха.Всичко на парчета ,а аз се нарязвам на хиляди места....Вече,честно започнах да се смея от нерви и да си пея.. Тръгвам да закарам моя приятел до тях и да си идвам на работа , закарвам го и на връщане ,колата ми чупи робот ,който е сменян преди 4 дни и е още в гаранция ... какъв ден само имах ... не ми се вярва дори...
          Сега със страх се докосвам до клавиатурата ,да не вземе и да стане нещо с компа,че знае ли се ..
          Ае кажете вие к`во е това

E можеше да е по зле Както се казва - Няма безисходни ситуации в които ние не можем да попаднеме
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Е те това в един ден ,аз направо не мога да го събера в мозъка си ... как се случва ...
            имам си продължение , преебах преди малко касовия апарат ... нещо заби и сега не иска да тръгне

Нищо не пипай. След седмица ще се смееш като се сетиш.

На един приятел му блъснаха кола, уволниха го , приятелката му го заряза в един ден. Поне всичко е минало днес
            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

За съжаление положението беше безнадеждно, но се влоши, а колега!!!!

Comment

Малии вярно че има лоши дни ама ти направо изби рибата важното е накрая всичко да се нареди
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                  Нищо не пипай. След седмица ще се смееш като се сетиш.

На един приятел му блъснаха кола, уволниха го , приятелката му го заряза в един ден. Поне всичко е минало днес
                  Е а дано наистина се смея след седмица. То аз от днес със смеха започнах .Така се удивлявах на каръка си ,че направо ми е смешно вече.
                  Добре ,че нямам приятелка -сериозна ,вярно да не вземе да ме зареже ... а като си дойдох в работата ,бях се подготвил за скандали ,но и това липсваше ..

П.П. поне едно хубаво нещо днес .... Оказа се ,че колата нищо и нямало ,ами помпата на селеспиида ,понякога откачала и трьбва да я почукнеш и си върви .. Боби от Алекс ауто току що ми я докара... евала му правя на него. Баси коректния човек .. В десет вечерта в извън работтно време се юрна да оказва първа помощ
                  Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 22:21.

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Тази сфера, като на хамстера от филма "Bolt" ли е?
                    Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                    Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

ти днеска си бил цяло цунами и аз имах един такъв ден всичко докоето се докоснех се чупеше
                      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

ебати каръка.и аз съм имал лоши дни ама чак пък толкова
                        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Споко, 2 пъти блъснах колата за 6 часа

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                            Тази сфера, като на хамстера от филма "Bolt" ли е?
                            Като от филма е ,много е практична

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

ехее толкова много карък...сигорен съм че винаги като се сетиш ще се разсмиваш
                              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                              sigpic

Comment

Working...
                              X