Известие

Collapse
No announcement yet.

Тема за България като цяло(плювалник)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Последно:

PeoplesCarierGroup
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Аз като им чета историята, тоооо ако тез са разчитали на собствените си продукти, да са умреле отглади ! Тоя ги субсидира, оня им фърли некое проектче ! Ауди пък нема и 20 години да са били самостоятелна фирма (при това са лицензирали двигатели от пежо !) и се некой ги купува и се на фалит врави нема късмет... абе хората дето им се радват - ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !

Да не се отклоняваме от темата все пак
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
        абе хората дето им се радват - ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !

Тез хора определено май не са от тоз форум..поне знаем,че няма да се заформи война на таз тема

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
          абе хората дето им се радват - ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !

Тез хора определено май не са от тоз форум..поне знаем,че няма да се заформи война на таз тема
          Защо да не са от тоз форум,не виждам нищо лошо да харесвам Аudi и Alfa-Romeo едновременно....А до колегата по горе - я ако обичаш ми дай направление върху каво да се замисля,защото това дето си го написал може само да ме накара да се посмея ,ма не и да се замисля....

Comment

Явно си млад (хубаво е да си млад) и не помниш времената, когато нещата се правеха не заради конкуренцията. Имахме си от всичко по едно - така го беше планирала държавате ! Сега вече откриваш ли прилика или да търсим приликите на жигули с конкурентноспособен автомобил ? Специално за Ауди - марка, която в 20 годишното си (преко сили) съществуване, е лицензирала двигатели от друга марка (често много мощно оплювана от Ауди феновете)... не е нещо с което бих се гордял...

Да не палим войни ! Просто наистина не уважавам ВАГ (мое мнение) и продуктите и (включително Галардо) !
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

И двете марки заслужават уважение, така че няма смисъл от излишни спорове
              147 1.6 TS

Comment

ето ви една реклама по темата, малко е стара, ама все пак добра

http://fishki.net/comment.php?id=6651
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Аз не харесвам Ауди и Фолсваген,твърде масови коли са,което ме кара да не ги долюбвам особено много....Не си падам по стадния вкус.Само не ме бийте и нека не превърнем темата във война моля!Всеки има право на мнение,а това е моето!

Мир и любов!

Comment

Явно си млад (хубаво е да си млад) и не помниш времената, когато нещата се правеха не заради конкуренцията. Имахме си от всичко по едно - така го беше планирала държавате ! Сега вече откриваш ли прилика или да търсим приликите на жигули с конкурентноспособен автомобил ? Специално за Ауди - марка, която в 20 годишното си (преко сили) съществуване, е лицензирала двигатели от друга марка (често много мощно оплювана от Ауди феновете)... не е нещо с което бих се гордял...

Да не палим войни ! Просто наистина не уважавам ВАГ (мое мнение) и продуктите и (включително Галардо) !
                    Не позна,иска ми се да съм млад но минаха тез времена

Конкуренция винаги е имало,това че едно време тук не е съществуваше не значи че в европата не е била налице.Ми тя държавата малко не го беше допланирала защото имам спомен,че се чакаше по 10г. за та си купиш кола.Това с приликата на жигулито не го разбрах.Специално за Ауди - история,двигатели,технологии вземи прочети малко недей да се излагаш пишейки такива глупости.Все едно да кажа че алфа не могат да правят мотори затова слагат австралийски такива-смешно нали?Никви войни не палим,в това че не ти харесват ВАГ и по специално Аудитата не виждам нищо лошо,всеки си има право на мнение,нали уж вече живеем в свободна страна

Comment

Ха чухте ли, куките хем са убили "Чората" пък хем няма виновен. Bat Vas ето ти един добър пример, за това каква бананова република сме.
                      Създава се прецедент, значи събират се пет олигофрена с фуражки и палки и решават че този дето им е плащал, до вчера вече не е удобен и го убиват /пък бил той и престъпник/ и прокуратурата ги оневинява, ми те утре ще пребият мен или някой от Вас и кво, пак ще ги оневинят. Не можело да се носи колективна отговорност: дрън-дрън. Подал оставка някой си генерал: дрън-дрън, че той от рушвети вече си е купил половината община бе. Министъра пък се извинил, по белия свят се подават оставки /пък той си е известен тука в Плевенско с пиянските си изпълнения/, но в крайна сметка е УБИТ ЧОВЕК....инаше един такъв хубав израз "Заради държавата ще си намразим родината", ех Волене, Волене, ще излезеш прав за политическата и държавническата педерастия!
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                        ...ми те утре ще пребият мен или някой от Вас и кво, пак ще ги оневинят...
                        Мен няма да ме пребият, щото прилежно ще изпълнявам каквото поискат. Пък после да се оправят с адвокатката ми. Ако някой е бил "гузен" или се е правил на мъж - риска си е негов. Предпочитам в една държава куките да пребият някого при опит за задържане, отколкото сульо и пульо да бие куките.
                        147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                          Мен няма да ме пребият, щото прилежно ще изпълнявам каквото поискат. Пък после да се оправят с адвокатката ми. Ако някой е бил "гузен" или се е правил на мъж - риска си е негов. Предпочитам в една държава куките да пребият някого при опит за задържане, отколкото сульо и пульо да бие куките.
                          Евала човече!

Comment

Евала човече!
                            Как така "евала", как така ще пребиват или убиват когото и да било, то си има закони и никаде не пише че някой трябва да бъде пребит или убит, това което ми казвате са пълни глупости, Вие май не сте виждали пребит до смърт човек а? Грозна гледка, и като го видите /да не Ви дава господ/ тогава ще почнете да си задавате въпросите в какви ли мъки е умрял този човек /пък бил той и престъпник/. Ами разходете се до някоя морга и тогава елате да ми давате мнения по въпроса!
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Да спелвам ли буква по буква ???
                              147 1.6 TS

Comment

Евала човече!
                                Как така "евала", как така ще пребиват или убиват когото и да било, то си има закони и никаде не пише че някой трябва да бъде пребит или убит, това което ми казвате са пълни глупости, Вие май не сте виждали пребит до смърт човек а? Грозна гледка, и като го видите /да не Ви дава господ/ тогава ще почнете да си задавате въпросите в какви ли мъки е умрял този човек /пък бил той и престъпник/. Ами разходете се до някоя морга и тогава елате да ми давате мнения по въпроса!

Аз съм виждала,повярвай ми!Не е там работата!не ми харесва когато не уважаваме служителите на реда и гледаме как да ги оклепаме.Я корупция,я виновни,че престъпник убили...Ами това им е работата,затова имат и оръжие и полицейски палки и какво ли още не-за да ги използват при нужда.Въпросния тип-Чората със сигурност е създавал проблем при арестуването му и какво да правят полицаите?Да седят и да гледат как ги рита ли?И до кога престъпниците ще си позволяват да посягат на тези,които ни пазят и осигуряват спокойствието ни 24 часа/7 дни в седмицата,365 дни в годината?

Comment

Working...
                                X