Известие

Collapse
No announcement yet.

Промени при вноса на коли на инвалиди...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какво толкова се шашкаш,бъзикаме се с "колегата"

А ако имаш мен предвид като казваш "тази госпожа",да ти кажа,че аз също съм против ДДС-та за стари коли!И като ощетиш държавата във ваша ползва,няма лошо,стига ти да си доволен!И ако не пречиш на никого с това"ощетяване",какво ти пука?! Със здраве да си карате новата колакогато я купите!

Comment

Според мен пък...трябва да се въведе убииствено ДДС за коли над 3-4години...тоест почти да се прекрати техния внос...и без това има достатчно развалини по автоморгите....оппссс...автокъщите.

За сметка на това за няколко години да се премахне ДДСто на новите коли от ЕС...както и да се измислят други облекчения при покупката на нови коли.

Крайно време е да се помисли за обновяване на автомобиния парк в България....
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
        Според мен пък...трябва да се въведе убииствено ДДС за коли над 3-4години...тоест почти да се прекрати техния внос...и без това има достатчно развалини по автоморгите....оппссс...автокъщите.

За сметка на това за няколко години да се премахне ДДСто на новите коли от ЕС...както и да се измислят други облекчения при покупката на нови коли.

Крайно време е да се помисли за обновяване на автомобиния парк в България....
        иибах мааму 3-4 годишни ли само бе, шефе!
        а те 10 да го направят , се е нещо, каде 4..
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ми ако колата дойде на 4 години в България, тя ще се кара поне още 5-6 години...стават 10години...това си е една респектираща възраст за съвременна кола.

За съжеление сме стигнали до там, че трябват драстични мерки...
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Ми ако колата дойде на 4 години в България, тя ще се кара поне още 5-6 години...стават 10години...това си е една респектираща възраст за съвременна кола.

За съжеление сме стигнали до там, че трябват драстични мерки...
            не мисля че сме стигнали където и да е, и в европа карат коли на 6+ години , въпроса е да не се карат на 20+ (освен регистрирани като ретро)
            което се регламентира с годишните данъци, а не с вносните ДДСта и мита....
            които така или иначе 1.2007ма отпадат....
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Според мен пък...трябва да се въведе убииствено ДДС за коли над 3-4години...тоест почти да се прекрати техния внос... .
              Е,те тогава я свапсахме!То ние сега,едва си купихме 10 годишна кола,пък тогава сигурно и пеша ще тръгнем

Comment

E то е хубаво да е нов автопарка, ама със среден доход 150 евро в БГ във горума ще има - колко 5 човека може би, и всяка година ще се увеличават с по един-двама - колко члена имаме регистрирани тази година с коли под 4 години
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                X