Известие

Collapse
No announcement yet.

Как ни брани родната полиция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

не искам да засягам някой който работи като охрана на диско, ама 90% от тея дето са се хванали на такава работа не се отличават с високо IQ
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      не искам да засягам някой който работи като охрана на диско, ама 90% от тея дето са се хванали на такава работа не се отличават с високо IQ
      Нали говорим за охранители все пак. Става дума за възпитание, не за интелект, две коренно различни неща.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
        Нали говорим за охранители все пак. Става дума за възпитание, не за интелект, две коренно различни неща.
        ами колкото и да ми твърдят обратното според мен възпитанието върви ръка за ръка с интелекта

дълга и широка - бягаме от темата
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Абе друго си е в дискотеките по центъра...Аз затова и спрях да ходя по разните там квартални и в студентски...Просто 90% от УТАЙКАта на обществото ходи там. Всеки се напил, нашмъркал, големия гъзар от долно нанагорнище - дришльо ( 60кг с мокри дрехи ) гледа лошо и търси само да се закачи, за да се сбие с някой.

Поне в центъра 90% са "добре облечени бизнесмени " или поне по-възрастни (над 25 годишна възраст ) и няма кокошкарски истории от сорта тоя ме погледна лошо излизай да се бием...или поне аз не съм ставал свидетел на такива за последните 4-5 години....
          СЪщо така много мразя и яката блъсканица в студ. град...дето вика един приятел влизам в Ориента (33) вътре женките танцуват, потат се, мирише.... ахахахах
          Предпочитам да дам повече пари, но поне всичко да е ОК и на ниво. Охраната също е по-възпитана по централните заведения и дискотеки....Не искам да обиждам всички останали охранители (лично аз имам мн добър приятел охрана в Ориент 33 ), но според мен са бая по-зле от гореспоменатите им колеги....( държание с клиента, униформа, начин на реагиране при евентуален проблем....итн).

оффтопик: И използвам случая, ако някой от вас колеги на 14.02 е в НАЙ-КЛУБ да свирне да се видим отпред преди да влезем и вътре да купонясваме яко
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
          X