Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 146 1.4тс РВ 8044 АМ, някой да я разпознава?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами дайте да я приберем с платформата
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Като гледам как е "паркирана" тежка вечер ще да е било . Верно джантите са яки...
      Alfa Romeo 147 1.6 T.S 120 h.p. 17" Arcasting Shark

Comment

недейте така бре, може да си я търси човека,или да е свързана с някое престъпление, знае ли човек, най-добре в полицията да се обадите
        пък и както бях писал по-горе, не е гаранция че тези номера са нейните
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Днес ще гледам да се обадя на полицията, стига да не забравя, че много имам насам-натам да ходя. Ще пиша какво са ми казали.

А за идеята да крада джанти - няма да коментирам - това са пълни глупости. Ако собственика им иска да ми ги подари - няма проблеми ама да си ги свалям аз - айде няма нужда - не съм крал, няма и да го направя, а и мисълта да загрозя още тази алфичка ме плаши

П.П. Обадих се, записаха данните на колата, къде се намира и т.н., моето име и казаха че ще проверят и ми благодариха. Дано нещата се развият по-добре, само се чудя що не звъннах по-рано ... ама аз съм си залюхан де
          Last edited by wasp; d.m.y г., 10:01.
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Много филми гледате според мен. Ами ако колата просто е сдала и собственикът няма пари или желание да я оправя? Ако за всяка изоставена кола се звънеше в полицията...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
            X