Известие

Collapse
No announcement yet.

Изрод в гр. Гоце Делчев

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изрод в гр. Гоце Делчев

Направо съм шокиран
    http://dnes.dir.bg/2009/02/05/news3955732.html

Заради такива психопати, трябва да се върне смътната присъда, незабавно!

Какъв психопат трябва да си, за да направиш това със собствените си деца
    за такива изроди!
    sigpic

Тоз народ взе да полудява. Как може да отрепеш децата си какво са виновни те. Направо нямам думи.
    sigpicAlfa Romeo 145, 1.4 TSpark, OZ Racing Rims + Momo tuning
    Alfa Romeo 166, 2.0 TSpark

Comment

Електрическия стол за тоя боклук
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ужас,нямам думи
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Направо е потресаващо това, и не стигат всички други проблеми в държавата, ами и такива неща напълно побъркват човек!!! Ужас наистина много е тъжно това което е станало, ама хората като изпаднат в безизходица и се побъркват и гледайте какво става, не го оправдавам, даже съм съгласен с другите, но трябва нещо да се направи по въпроса с тия откачалки!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
            но трябва нещо да се направи по въпроса с тия откачалки!!!
            примерно всички луди да ги направим на сапун
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Народът изтреще.

Добре де, аз от много време имам съмнения, ама що ми се струва, че на лудите и опасните им личи по физиономията? Простите също. Някой да е чел изследвания в тая насока.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                Направо съм шокиран
                http://dnes.dir.bg/2009/02/05/news3955732.html

Заради такива психопати, трябва да се върне смътната присъда, незабавно!

Какъв психопат трябва да си, за да направиш това със собствените си деца
                за такива изроди!
                Айдеееееее започна се, типично по балкански......едната кокошка те клъвне по задника и давай всичко под ножа.
                Само да вметна, че преди месец в Белгия луд влезе и пуца наред в детска ясла.
                Стегнете се малко, това е битова престъпност имало я е винаги. Хората превъртат понякога.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Народът изтреще.

Добре де, аз от много време имам съмнения, ама що ми се струва, че на лудите и опасните им личи по физиономията? Простите също. Някой да е чел изследвания в тая насока.
                  Има нещо вядно. Бях чел, че ако бръдата ти е по-издължена си по-склонен към престъпления примерно.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                    Има нещо вядно. Бях чел, че ако бръдата ти е по-издължена си по-склонен към престъпления примерно.
                    Не думай, нищо не съм направил!
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                      Айдеееееее започна се, типично по балкански......едната кокошка те клъвне по задника и давай всичко под ножа.
                      Само да вметна, че преди месец в Белгия луд влезе и пуца наред в детска ясла.
                      Стегнете се малко, това е битова престъпност имало я е винаги. Хората превъртат понякога.
                      Не искам да ти коментирам мнението!!!
                      ...битова престъпност
                      Само да вметна, че ако го видя, го осъждам веднага "НА СМЪРТ" и със сигурност ще ме оправдаят - публична престъпност

п.с. Дано не се случват подобни неща, никога вече!!!
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        примерно всички луди да ги направим на сапун

Е ти пък си много краен бе, то това е варианта, ама трябва да има справедливо дело на което да бъдат осъдени според закона, иначе ще ни обвинят в Геноцит и антихуманизъм!!!

Comment

Пак не разбраха Търтея какво искаше да каже.
                          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                            Не искам да ти коментирам мнението!!!
                            ...битова престъпност
                            Само да вметна, че ако го видя, го осъждам веднага "НА СМЪРТ" и със сигурност ще ме оправдаят - публична престъпност

п.с. Дано не се случват подобни неща, никога вече!!!
                            Виж сега, лудият си е луд, и десет екзекуции да направиш пред него, той пак ще си е луд и никой незнае какво и кога ще направи. Това исках да ти кажа.
                            Смъртното наказание не е решение.
                            К.М.

Comment

ужас потресаващо е
                              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Working...
                              X