Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа срещу ауди 90

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
    Напротив тогава ще се засили ... аз имах и тема как ме хванаха със 150 на бул .България, едвам спасих книжката и от тогава винаги като по засиля малко повече и ми се свива стомаха и разхода ми падна доста
    За момента 120те кончета са ми добре ...
    Земи едно хулиганче като мойто и ще видиш, че то просто те моли да го настъпиш още и още... , а иначе нема да им се плашиш, аз на Враня преди 2год. минах с 230 при ограничение 50 (сметни с колко над ограничението) и все още си имам книжка( е взеха ми я за два-три дни), само да имаш познат в КАТ и немаш ядове относно нарушения от тоя тип и диапазон на скоростите, също и се търкалях на магистралата със 140 и пак нещо нямам страх от високи скорости, така че лъжи оня твоя съученик за дръпка с Омегата, защото ще го спапкаш за добро утро, и после и ти при нас с 2.0 мотора да щурееш!!!

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
      Брат ми има Ауди Б4 купе 2.0 16v 136кс. и мога да ти кажа че върви много повече от 1.6 ТС без нищо да му е пипано.Но ако много държите да се дърпате да го правите така че да е безопасно за другите.

И аз веднъж дръпнах едно Порше ама то май не разбра че се дърпаме.
      И аз едно Порше го дръпнах, ама беше спряло на една спирка А за Б4 мисля, че не е толкова безнадеждно, просто да не слага пари, а ако е S2 тогава направо отпада варианта за дърпане щото само после ще му се смеят на колегата и ще го базикат, въпреки че S2 изобщо не му е в класа!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        Земи едно хулиганче като мойто и ще видиш, че то просто те моли да го настъпиш още и още... , а иначе нема да им се плашиш, аз на Враня преди 2год. минах с 230 при ограничение 50 (сметни с колко над ограничението) и все още си имам книжка( е взеха ми я за два-три дни), само да имаш познат в КАТ и немаш ядове относно нарушения от тоя тип и диапазон на скоростите, също и се търкалях на магистралата със 140 и пак нещо нямам страх от високи скорости, така че лъжи оня твоя съученик за дръпка с Омегата, защото ще го спапкаш за добро утро, и после и ти при нас с 2.0 мотора да щурееш!!!
        Там е проблема че вече нямам познати в кат ... едни се пенсионираха (приятели на дядо ми) други нз кво трети уволнени ... ама пак срещу 1000лв си я получаваш книжката... но мани страх си имам 20+ минути се лъгахме като ме хванаха ама пак тънко минах...,а на магистралата си тепам лява лянта 180-190-200 ама тогава ме плаши как пада стрелката бензина
        А много голям мерак имам на червена 156 GTA 3.2 V6 24V с голямото антикрило отзад и черна кожа ..
        Гледах една такава в немското мобиле 15 000Е без ДДС и акциз трябва да продавам бъбрека за тая маца....

Comment

Бе не ,че искам да кажа нещо на колегата фейн86 ,че не върви колата ,върви си двулитровия двигател ,ама ти па го изкара баси стрелата бе ... и аз преди мислех така и един познат с а4 1.8 не успях да го видя кога избега ,преди време ...
          А тук па у форума наистина бързите алфи се броят на пръсти ... да не каем само на едната ръка ,щот аз не знам ,освен на бобо и на Ники от Кюстендил ,и може би още една ,или две ..
          а нашите селеспииди....... и те са бързи хех

п.п тая темичка май май пак е от сорта кой има по-голяма пишка ....
          п.п.п. а със сток мотор 2000 кубика да си изядеш ушите не можеш 230 да вдигнеш
          Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 23:50.

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Бе не ,че искам да кажа нещо на колегата фейн86 ,че не върви колата ,върви си двулитровия двигател ,ама ти па го изкара баси стрелата бе ... и аз преди мислех така и един познат с а4 1.8 не успях да го видя кога избега ,преди време ...
            А тук па у форума наистина бързите алфи се броят на пръсти ... да не каем само на едната ръка ,щот аз не знам ,освен на бобо и на Ники от Кюстендил ,и може би още една ,или две ..
            а нашите селеспииди....... и те са бързи хех
            Ти нали знаеш, че всеки си хвали стоката, а аз понеже моята си я обичам и малко прекалявам отвреме навреме, а иначе и на мен вече ми е слабичка и както каза колегата една 156ца 3.2 GTA 24V 250коня(с Ремап на софта естествено) и аз съм човека, само че първо да реша и аз кой от двата бъбрека да продам(ако не и двата)

Comment

Ти нали знаеш, че всеки си хвали стоката, а аз понеже моята си я обичам и малко прекалявам отвреме навреме, а иначе и на мен вече ми е слабичка и както каза колегата една 156ца 3.2 GTA 24V 250коня(с Ремап на софта естествено) и аз съм човека, само че първо да реша и аз кой от двата бъбрека да продам(ако не и двата)
              това не е толкова скъпо както изглежда... поръчваш на ферариста едно гта ,купуваш му двигателя и скоростите както и електрониката и инсталваш в твоята и си готов ... и още некви доработки

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

това не е толкова скъпо както изглежда... поръчваш на ферариста едно гта ,купуваш му двигателя и скоростите както и електрониката и инсталваш в твоята и си готов ... и още некви доработки
                И окачването,щото мойто на първото тръгване е изпрегнало, и спирачките, ч е иначе ше се претепам като куче... и после като ми се наложи преглед(там добре,имам много добри познати) или ме спрат полицаите и чуят звука на определено не това което пише в талона(айде и там може да се размине), ама ако ме хванат????? Свят ше ми се завие, а иначе и с Ферариста сме спорили по темите по тоя въпрос и реално вече почвам да се замислям и за тоя вариант!!!

Comment

И окачването,щото мойто на първото тръгване е изпрегнало, и спирачките, ч е иначе ше се претепам като куче... и после като ми се наложи преглед(там добре,имам много добри познати) или ме спрат полицаите и чуят звука на определено не това което пише в талона(айде и там може да се размине), ама ако ме хванат????? Свят ше ми се завие, а иначе и с Ферариста сме спорили по темите по тоя въпрос и реално вече почвам да се замислям и за тоя вариант!!!
                  Хех , за теб не знам, ама аз на моята мога и мотор от самолет да сложа ,ако искам и стане ... това е предимството като си вксарваш кола да няма номер на двигателя

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Хех , за теб не знам, ама аз на моята мога и мотор от самолет да сложа ,ако искам и стане ... това е предимството като си вксарваш кола да няма номер на двигателя
                    Да, нормално, ама на мен ми записаха като я регистрирах

Аааа и сега чак видях където си писал, че не мога да дигна 230 със сток мотора, по случая ще те повозя, а никъде не съм казал, че с нея съм ги дигал на Враня - беше Mercedes S320 CDI 2004г. (на бившия ми шев) и тогава даже си нямах представа, че ще си купя Алфа

Comment

колега ФЕЙН що не си отвориш тема аз и моята кола, и колко дръпки и км/ч си вдигнал и т.н.,колегата реши да попита и вие пак му затрихте тама, нищо лично!
                      гоуйн дъ хорс ин дъ ривър - т.е. уйде коня у ряката , или нещо от сорта
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        колега ФЕЙН що не си отвориш тема аз и моята кола, и колко дръпки и км/ч си вдигнал и т.н.,колегата реши да попита и вие пак му затрихте тама, нищо лично!
                        гоуйн дъ хорс ин дъ ривър - т.е. уйде коня у ряката , или нещо от сорта
                        Прав си и даже ще помоля някое модераторче да позачисти несвързаните с темата на човека постове(както мои, така и на колеги) с които си чешем само езиците и реално само оспамваме темата на човека!!!

Comment

"2006г се погнахме с 1 б4 бях с пежака 121коня"
                          Колега ти обърна ли внимание на оборотомера си през това време,как няма да го здухаш пожото за толкоз км? Аз преди имах ауди80/1.8/90кс и на 4000об/мин се движех със 180км/ч,на старта умряла работа но после търпи на гонене,пък и какво да и стане като се вдижи с такива обороти,горе долу нормални според мен.
                          кво да им гледам на оборотите,то като те хване адреналина ,пътя си не виждаш а остава за оборотите.а тез дет нямат оборотомери кво дан бягат ли?стана тя вече не оборотите ама и термометри ,бензино и други мери гледам.

Comment

колеги утре е гонката,ще ви кажа какво се станало!
                            alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

и на краката даже стискам ...... ама пуста му работа .... тепай го смело

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

"2006г се погнахме с 1 б4 бях с пежака 121коня"
                                Колега ти обърна ли внимание на оборотомера си през това време,как няма да го здухаш пожото за толкоз км? Аз преди имах ауди80/1.8/90кс и на 4000об/мин се движех със 180км/ч,на старта умряла работа но после търпи на гонене,пък и какво да и стане като се вдижи с такива обороти,горе долу нормални според мен.
                                Точно така е, много дълги скорости има на 100 е със 2200 об.
                                и му е кеф да го пържиш имаш чувство че скоростити са
                                без край и 180 си ги държи на магистралата...ех спомени първата кола ми беше и съм сантиментално свързан с нея
                                156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
                                TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG

Comment

Working...
                                X