Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа срещу ауди 90

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
    ма къде си тръгнал па ти бре,ей да нете набарам да ти скъсам задника...нека само да направим копелето и да го искараме от гаража.
    Аре бе, оправяй я и направо заповядай да те накажа малко, а оня ден се пробвахме с на един приятел Астрата, GSI 1.8 мотора и го пляснах много сериозно , а иначе обясняваше, че вървела много и щел да ме откъсне!!! Да не стане и с тебе така

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
      Аре бе, оправяй я и направо заповядай да те накажа малко, а оня ден се пробвахме с на един приятел Астрата, GSI 1.8 мотора и го пляснах много сериозно , а иначе обясняваше, че вървела много и щел да ме откъсне!!! Да не стане и с тебе така
      Абе тия астри аз им вземам старта дори и на вентилираната двойка или просто с тая къде се пробвах е била много умряла ... Но докато не сложих 3та тоя не ме догони!!!

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        Абе тия астри аз им вземам старта дори и на вентилираната двойка или просто с тая къде се пробвах е била много умряла ... Но докато не сложих 3та тоя не ме догони!!!
        Както сам каза, всичко си е до колата, и аз съм бегал една 2.0 GSI, ама ако влизаш по тунинг бг, там има един пич Жоро Холандеца, той е с такава астра C20XE 150коня, и си е атмосферка, е не съм вервал, че толко може да ме бега атмосферка и то същия мотор като характеристики и коне като моя(е неговия има яко подобрения, ама все още си е атмосферен)!!! Всичко си е до зависи от колата(и в някои случаи шофера), много добре говори за теб щом до трета си го държал с твойта!!!

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
          Както сам каза, всичко си е до колата, и аз съм бегал една 2.0 GSI, ама ако влизаш по тунинг бг, там има един пич Жоро Холандеца, той е с такава астра C20XE 150коня, и си е атмосферка, е не съм вервал, че толко може да ме бега атмосферка и то същия мотор като характеристики и коне като моя(е неговия има яко подобрения, ама все още си е атмосферен)!!! Всичко си е до зависи от колата(и в някои случаи шофера), много добре говори за теб щом до трета си го държал с твойта!!!
          Нз кво му е добре вече 2 пъти щяха да ми вземат книжката

Comment

• можеби се включвам малко късно в темата но аз съм с 1.4 TS 103 hp от Шумен до Варна ( 80 км. ) намазах една фъщялка с ауди ама ще ви излъжа 80 ли беше 90 ли беше некви спойлери нацъкала се едно ще лети за съжаление неможах да я спра да я питам с къв слабашки ДВГ е
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• колега fein86 какво стана с другите две аудита на колегата бегахте ли се или още не сте!че ми е интересно какво стана!
              alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Надеждата умира последна батко аз с пасат 90 коня бих 4 ката дето 110 коня ТДИ зависи от оня пич ако не мое да кара мое и да го биеш преди всичко шофера е на лице
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• съгласен съм с тебе
                  alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                    колега fein86 какво стана с другите две аудита на колегата бегахте ли се или още не сте!че ми е интересно какво стана!
                    Епа оня колега с Аудитата, написа тука един пост и се кашира после , ше зема сега да му драсна едно лично да вида к'во се случва, да не би да се е стреснал нещо!!!

Comment

• Като се замишлиш ауди 90 е като опел калибра 2.0 инжекциа ама аудито не е кола за дърпане и няма старт сигорен съм има един фолксваген и той е корадо и скироко новото другите са тромави
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin

Comment

• Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                        Като се замишлиш ауди 90 е като опел калибра 2.0 инжекциа ама аудито не е кола за дърпане и няма старт сигорен съм има един фолксваген и той е корадо и скироко новото другите са тромави
                        Корадото дава много дефекти.. за кво мислиш че го спряхаот прозводство

Comment

• Имах приател с такова като го питах се вика че нищо му няма ама той не го пържеше и модефикацията на корадо е скироко 1.4 фси 140 150 коня нещо от тоя сорт дали не е сполочлива серия

Ramstein - Benzin

Comment

• Ейййй, нещо тия бързи Аудита май не са толко бързи, защото като гледам пълна мълчинка във форума

Comment

• Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                              Имах приател с такова като го питах се вика че нищо му няма ама той не го пържеше и модефикацията на корадо е скироко 1.4 фси 140 150 коня нещо от тоя сорт дали не е сполочлива серия
                              Предпочитам 2.0ТДИ 170 коня
                              Аз ти говоря за кошниците примерно от '93г VR6 не съм чувал нищо хубаво за тях...

Comment

• Възможно е батко ма дизела не ме блазни карал такова на Мазда 6 големи я дизел 2.0 ТДИ не е като да караш 2.0 ФСИ .... Дизела съм се кефил че по конфортно вози в това спор няма ....

Ramstein - Benzin

Comment

Working...
                                X