If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ма къде си тръгнал па ти бре,ей да нете набарам да ти скъсам задника...нека само да направим копелето и да го искараме от гаража.
Аре бе, оправяй я и направо заповядай да те накажа малко, а оня ден се пробвахме с на един приятел Астрата, GSI 1.8 мотора и го пляснах много сериозно , а иначе обясняваше, че вървела много и щел да ме откъсне!!! Да не стане и с тебе така
Аре бе, оправяй я и направо заповядай да те накажа малко, а оня ден се пробвахме с на един приятел Астрата, GSI 1.8 мотора и го пляснах много сериозно , а иначе обясняваше, че вървела много и щел да ме откъсне!!! Да не стане и с тебе така
Абе тия астри аз им вземам старта дори и на вентилираната двойка или просто с тая къде се пробвах е била много умряла ... Но докато не сложих 3та тоя не ме догони!!!
Абе тия астри аз им вземам старта дори и на вентилираната двойка или просто с тая къде се пробвах е била много умряла ... Но докато не сложих 3та тоя не ме догони!!!
Както сам каза, всичко си е до колата, и аз съм бегал една 2.0 GSI, ама ако влизаш по тунинг бг, там има един пич Жоро Холандеца, той е с такава астра C20XE 150коня, и си е атмосферка, е не съм вервал, че толко може да ме бега атмосферка и то същия мотор като характеристики и коне като моя(е неговия има яко подобрения, ама все още си е атмосферен)!!! Всичко си е до зависи от колата(и в някои случаи шофера), много добре говори за теб щом до трета си го държал с твойта!!!
Както сам каза, всичко си е до колата, и аз съм бегал една 2.0 GSI, ама ако влизаш по тунинг бг, там има един пич Жоро Холандеца, той е с такава астра C20XE 150коня, и си е атмосферка, е не съм вервал, че толко може да ме бега атмосферка и то същия мотор като характеристики и коне като моя(е неговия има яко подобрения, ама все още си е атмосферен)!!! Всичко си е до зависи от колата(и в някои случаи шофера), много добре говори за теб щом до трета си го държал с твойта!!!
Нз кво му е добре вече 2 пъти щяха да ми вземат книжката
можеби се включвам малко късно в темата но аз съм с 1.4 TS 103 hp от Шумен до Варна ( 80 км. ) намазах една фъщялка с ауди ама ще ви излъжа 80 ли беше 90 ли беше некви спойлери нацъкала се едно ще лети за съжаление неможах да я спра да я питам с къв слабашки ДВГ е
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Надеждата умира последна батко аз с пасат 90 коня бих 4 ката дето 110 коня ТДИ зависи от оня пич ако не мое да кара мое и да го биеш преди всичко шофера е на лице
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
колега fein86 какво стана с другите две аудита на колегата бегахте ли се или още не сте!че ми е интересно какво стана!
Епа оня колега с Аудитата, написа тука един пост и се кашира после , ше зема сега да му драсна едно лично да вида к'во се случва, да не би да се е стреснал нещо!!!
Като се замишлиш ауди 90 е като опел калибра 2.0 инжекциа ама аудито не е кола за дърпане и няма старт сигорен съм има един фолксваген и той е корадо и скироко новото другите са тромави
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Като се замишлиш ауди 90 е като опел калибра 2.0 инжекциа ама аудито не е кола за дърпане и няма старт сигорен съм има един фолксваген и той е корадо и скироко новото другите са тромави
Корадото дава много дефекти.. за кво мислиш че го спряхаот прозводство
Имах приател с такова като го питах се вика че нищо му няма ама той не го пържеше и модефикацията на корадо е скироко 1.4 фси 140 150 коня нещо от тоя сорт дали не е сполочлива серия
Имах приател с такова като го питах се вика че нищо му няма ама той не го пържеше и модефикацията на корадо е скироко 1.4 фси 140 150 коня нещо от тоя сорт дали не е сполочлива серия
Предпочитам 2.0ТДИ 170 коня
Аз ти говоря за кошниците примерно от '93г VR6 не съм чувал нищо хубаво за тях...
Възможно е батко ма дизела не ме блазни карал такова на Мазда 6 големи я дизел 2.0 ТДИ не е като да караш 2.0 ФСИ .... Дизела съм се кефил че по конфортно вози в това спор няма ....
Comment