Известие

Collapse
No announcement yet.

Здрасти на всички - НОВ ФЕН

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здрасти на всички - НОВ ФЕН

Та съвсем скоро се сдобих с Алфа Ромео Алфета 2.0. Не е за описване в какво състояние е, но с малко повече грижи и старание ще заприлича на кола. Като за начало първо искам да сменя 4-те и изгоряли клапана, да затворя мотора и да я докретам до Враца (от където съм) че е в Козлодуй. Очаквайте милиони въпроси от моя страна относно луфтове, с колко нютон метра се натяга вала, главата и какво ли още не, защото съм се приготвил за основен ремонт - бутала, ризи, сегменти, основни и биелни лагери, всички гарнитури по мотора, лагери по ходовата част и такива работи.

Ами това е - ако има нещо ще пускам теми, ще пращам лични и така.
    Още от сега искам да зкажа благодарностите си към V_G_Z и 75 2.0 turbo и още нещо - надявам се да съм добре дошъл ...
    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Re: Здрасти на всички - НОВ ФЕН

Първоначално публикувано от Iltcho
    Та съвсем скоро се сдобих с Алфа Ромео Алфета 2.0. Не е за описване в какво състояние е, но с малко повече грижи и старание ще заприлича на кола. Като за начало първо искам да сменя 4-те и изгоряли клапана, да затворя мотора и да я докретам до Враца (от където съм) че е в Козлодуй. Очаквайте милиони въпроси от моя страна относно луфтове, с колко нютон метра се натяга вала, главата и какво ли още не, защото съм се приготвил за основен ремонт - бутала, ризи, сегменти, основни и биелни лагери, всички гарнитури по мотора, лагери по ходовата част и такива работи.

Още от сега искам да зкажа благодарностите си към V_G_Z и Turbodelta и още нещо - надявам се да съм добре дошъл ...
    Si si siii добре дошъл
    че и врачанин, ставаме все повече което е хубаво

малко тех инфо тук
    това е за инжекционната версия, надявам се нея имаш предвид
    НО да знаеш че това ми е максимума който мога да намеря аз )))
    за повече - вече добре си се ориентирал
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Здрасти на всички - НОВ ФЕН

Първоначално публикувано от valjo
      Първоначално публикувано от Iltcho

Още от сега искам да зкажа благодарностите си към V_G_Z и Turbodelta и още нещо - надявам се да съм добре дошъл ...
      Si si siii добре дошъл
      че и врачанин, ставаме все повече което е хубаво
      скоро ще си организирате собственна секта вии ама

Comment

Добре дошъл!

Comment

Добре дошъл(почти градски)Поздрави за това ,че се присъедини към Алфа cuore,,а също и за това че си от нашио край) (сега някой да не ме изкара некомпетентна,като ми разяснява че Враца не е в Пловдивска област )
          А Алфетката е много интересна,дано да си нямаш проблеми с нея

Айде лека и безаварийна

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

valjo - Мерси за инфото - определено ще имам нужда от него

На всички останали - благодаря за приятелското и топло посрещане, както и един зов за помощ - ТЪРСЯ ИЗПУСКАТЕЛЕН КОЛЕКТОР за тази машина. Нейния просто го няма. Хванала го е липсата. Колата стои на около 100 километра от мен, главата вече е свалена и е занесена в сервиз за шлайф, смяна и пасване на клапани Просто ми се иска до седмица да я събера, да я запаля и да си я докарам при мен, та ще ви помоля който може - нека помогне с намирането на колекторите. Предварително благодаря

специално за дамите - Здравейте :P

Comment

Аз доколкото знам 75 2.0 turbo има един излишен колектор
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                а аз доколкото се сещам тои няма а венци има

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                  Първоначално публикувано от Bobo
                  а аз доколкото се сещам тои няма а венци има
                  И Венци няма. Дал го на приятел и такам Нищо де - намерих си във вторник ще цъфне при мен. А ето и есенцията за тази вечер. Току-що ми се обадиха по телефона и и чух ГЛАСА!!! Колата ЗАПАЛИ!!! Без колектор е, не работи добре, че има нужда от свещи, но запали !!! НЯМА ТАКЪВ КЕФ КАЗВАМ ВИ (много реве това без колектори бе.. ушите ми писнаха по телефона) Във вторник благодарение на jamie колекторите ще са при мен, в сряда пътувам да си я докарам и ще я снимам да я видите.

п.п - моля да ме извините ако повтарям, ако има правописни грешки просто ужасно много се вълнувам и ... абе знаете какво е

Comment

Не е истина просто как се вълнуваш!Със здраве да си я караш! Искрено ти се радвам

Comment

Мен, ако питаш по-голям кеф от това САМ да си я събереш и запалиш към 23 часа няма. И после да я подкараш без фарове, броня и преден капак. И караш на аварийки, все пак нещо да свети. Ама това е друга история май моята .
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                        Мен, ако питаш по-голям кеф от това САМ да си я събереш и запалиш към 23 часа няма. И после да я подкараш без фарове, броня и преден капак. И караш на аварийки, все пак нещо да свети. Ама това е друга история май моята .
                        Евала ти правя за това. Колкото до самостоятелното събиране - нали не забравяш, че основен ремонт на двигателя ми предстои? Пък и сваляне на кутията за смяна на лагер и съединител и какви ли не още нещица. Сигурен съм, че ще има много но с ваша помощ, после ще съм

Comment

ти си лесен бе .. глей аз от какво ще права кола ...

Comment

Е,ти си оптимист значи.......

Comment

оптимист не оптимист аз моята от подобно нещо я створих,пък каква излезе

Comment

Working...
                              X