Известие

Collapse
No announcement yet.

УРААААААА ИМАМЕ СИ БЕБЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ЧЕСТИТО Да Ви е жива и здрава и вие покрай нея.

Comment

мараа колега,вече търсиш ли си зет?ако е така аз ще ти стана сват,имам супер синковец.

Comment

честито и от мен, да ви е жива и здрава!
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ами малката ни изкара малко ангелите и то най вече неведението в което останахме 3 дена..... на докторите ..... просто не знам как да го кажа, но някой нямат и грам човечност, колкото и да са професионалисти... никой не ни носи бебето и нищо не казва та накрая идва някаква и почва да чупи пръстииии "....то сегааа вашето бебе..." направо за малко да падна както стоях прав, "....то малко ще постои в кувиоз има някаква белодробна инфекция и е на антибиотици...." ииии нищоооооо. Та с някакви незнайни връзки и познати и непознати от софия леля ми която работи в АГ намери връзки, та началника на неонатологията да и даде информация как е нашето бебе от долния етаж. Простоооооо нямам думи. Добрата новина, е че вече положението е стабилно, имаме апетит вече няма инфекция, дишаме си спокойно без помощни апарати... и качваме грамове. За съжаление все още не ни пускат да я видим Все пак имам няколко контрабандни снимки, та ми поолеква вече. Мерси много на всички за милите пожелания, явно имат ефект, щом положението става с всеки ден по-добро. Иначе малката се роди на 09.02.09г и е бебе номер 9, и името и някак си нумерологично пак е 9... начи сме голямата работа ша знаете.
          Last edited by phoenix; d.m.y г., 19:29.
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
            Ами малката ни изкара малко ангелите и то най вече невидението в което останахме 3 дена..... на докторите ..... просто не знам как да го кажа, но някой нямат и грам човечност, колкото и да са професионалисти... никой не ни носи бебето и нищо не казва та накрая идва някаква и почва да чупи пръстииии "....то сегааа вашето бебе..." направо за малко да падна както стоях прав, "....то малко ще постои в кувиоз има някаква белодробна инфекция и е на антибиотици...." ииии нищоооооо. Та с някакви незнайни връзки и познати и непознати от софия леля ми която работи в АГ намери връзки, та началника на неантологията да и даде информация как е нашето бебе от долния етаж. Простоооооо нямам думи. Добрата новина, е че вече положението е стабилно, имаме апетит вече няма инфекция, дишаме си спокойно без помощни апарати... и качваме грамове. За съжаление все още не ни пускат да я видим Все пак имам няколко контрабандни снимки, та ми поолеква вече. Мерси много на всички за милите пожелания, явно имат ефект, щом положението става с всеки ден по-добро. Иначе малката се роди на 09.02.09г и е бебе номер 9, и името и някак си нумерологично пак е 9... начи сме голямата работа ша знаете.
            да е жива и здрава баце и пак да кажа и мойта щерка е на 9ти февруари и е див водолей тряа знайш.

Comment

Честита рожба да ви е жива и задрава щерката.
              sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Бате уникално сладка е,да ви е жива и здрава Не се притеснявайте,с много бебета се получава така,нашата принцеса изкара 1 ден на кислород,а женами беше полудяла,защото не и я даваха,същевременно ме побърка и мен,но аз поне знаех че е нормално
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да ви е живо и здраво детенцето колега и много да ви радва
                  Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Бате уникално сладка е,да ви е жива и здрава ....
                    Присъединявам се към думите на Mury и към пожеланията на всички колеги.Бъдете живи и здрави Емо
                    Специални поздрави и от Тихомир-рокера
                    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                    ------------------------------------------

Comment

Working...
                    X