If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каминьете ще свършат, балъците не... народна поговорка
(Присъстващите правят изключение)
Колкото до това със снимането и нищоправенето - тия камери обикновено снимат като направиш нещото, изключая видеонаблюдението дето си врътка нон-стоп.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Плюс това камерите в БГ мисля ,че нямат светкавици ,а са инфрачервени. А специално в Норвегия светкавицата на камерите е червена ,и няма спасение
Да до колкото знам има нещо щото баща ми сподели че дори и да си криеш номера камерата пак си хваща и тогава глобата е убиец дали ме е*аваше щото знае как карам или наисина е така...
нарушаването на ограниченията в града според мен трябва да се наказват двойно
карайте като искат с 5-10 отгоре на съответното ограничение - разликата е недоловима, дори камерите са настроени да ти дават някакъв толеранс... караш ли с повече от това - заслужаваш си го - в града рискуваш прекалено много живота на другите карайки тъпо
Аз ще ви кажа една случка,която уж е истина но не съм виждал с очите си и не мога на 100% да съм сигурен.Та един приятел на мой приятел кара една Вектра,която преди това е обработвана с такива бои на номерата и стъклата.По приказки на други хора чух че въпросния келеш дето види камера дава газ и колкото може колата.Тая процедура струвала около 400лв.
Абе то ако е така, катаджийте ще го издебнат и ще го хванат рано или късно,с такъв снимков материал не е трудно да откриеш някоя кола , и тогава ... малиии
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Аз ще ви кажа една случка,която уж е истина но не съм виждал с очите си и не мога на 100% да съм сигурен.Та един приятел на мой приятел кара една Вектра,която преди това е обработвана с такива бои на номерата и стъклата.По приказки на други хора чух че въпросния келеш дето види камера дава газ и колкото може колата.Тая процедура струвала около 400лв.
Абе то ако е така, катаджийте ще го издебнат и ще го хванат рано или късно,с такъв снимков материал не е трудно да откриеш някоя кола , и тогава ... малиии
е да но без номера нямаш доказателства
един приятел ми разказваше как негови познати крадат бензин... намират някоя изоставена кола свалят номерата слагат ги на техните коли като ходят на бензиностанция която е отдалечена от техния квартал... казват до горе... влизат вътре мотат се нещо като зареди бензинджията качват се в колата и отлитат... след тва веднага свалят номерата и ги захвърлят някъде...
Ама за мен тва е грубо.. понеже тия пари смяната ги плаща ... а тия хора не работят щото си нямат друга работа....
е да но без номера нямаш доказателства
един приятел ми разказваше как негови познати крадат бензин... намират някоя изоставена кола свалят номерата слагат ги на техните коли като ходят на бензиностанция която е отдалечена от техния квартал... казват до горе... влизат вътре мотат се нещо като зареди бензинджията качват се в колата и отлитат... след тва веднага свалят номерата и ги захвърлят някъде...
Ама за мен тва е грубо.. понеже тия пари смяната ги плаща ... а тия хора не работят щото си нямат друга работа....
а камерата дето ги снима в лице.. кво правим с нея
ти тея снимки по личните карти дето ги има да не мислиш, че за красота ги слагат
Comment