Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново за камерите нещо интересно !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имам такива две флакончета - подарявам едното - Еконта обеща да посредничи.....едно аверче ми ги донесе от УСА, каза че там бачкали, аз не вярвам, пръснах си номера де, но само от келешлик, не ми дреме особенно от тия камери......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      а камерата дето ги снима в лице.. кво правим с нея

ти тея снимки по личните карти дето ги има да не мислиш, че за красота ги слагат
      Ами нз тва си е техен проблем ... да се спасяват
      Такива глупости не съм обмислял да правя .. като нямам пари за гориво ще я гледам как стои паркирана и ще се влача с градския транспорт колкото и неприятно да звучи ... Попринцип много мразя кражбите

Comment

Незаконно е да се снимат лица с пътните камери. енд ъф дискашън.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Имам такива две флакончета - подарявам едното - Еконта обеща да посредничи.....едно аверче ми ги донесе от УСА, каза че там бачкали, аз не вярвам, пръснах си номера де, но само от келешлик, не ми дреме особенно от тия камери......
          Колега ,снимката в подписа ти със или без светкавица е правена ?? Щото мен ми се струва ,че и без спрейове номера става бял. Трябва да пробвам некоя вечер ,ама ми е доста мръсна колата и табелите следователно.
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
            Колега ,снимката в подписа ти със или без светкавица е правена ?? Щото мен ми се струва ,че и без спрейове номера става бял. Трябва да пробвам некоя вечер ,ама ми е доста мръсна колата и табелите следователно.
            от светкавица до светкавица има коренна разлика
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              от светкавица до светкавица има коренна разлика
              Така е ,малко по нагоре бях дал пример с Норвегия кадето камерите за превишена скорост са с червена светкавица !

Просто исках да кажа ,че няма смисъл от тея спрейове.
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

"а камерата дето ги снима в лице.. кво правим с нея "
                ами именно за това говоря, че и номерата и стъклата са обработени ,следователно не се виждат номера и лица
                абе простотия си е това,дет се вика "или в гроба или в затвора",така че по-добре да си караме разумно що годе в ограниченията
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Абе то в България спийд камери няма, вие за тия със светкавици се къхарите - и от тях няма! Само по патрулките стана модерно да те засичат в движение. Друг начин който чух във Варна е, че те снимат в единия край на Аспаруховия патрулката мост спряла в насрещното, пращат сигнала(снимката) на патрулка която е на другия край на моста, към който си се запътил и го ядеш. Последното е вярно, защото познат така му взеха книжката за месец. Той си помислил че като са отвъд мантинелата нищо не могат да му кажат, но уви...
                  Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

И аз знам, че камерите, които са извънградско, не работят или по точно са кухи вътре

Comment

Абе в това име нещо вярно,щото аз поне знам една дето със сигурност не работи,че и макет на полицейска кола има под нея,
                      От де знам ли,ами редовно си минавам оттам с над 120 и досега трябваше доста честитки да имам за 1 година.Даже наскоро някой и беше вградил един камък и гледаше малко към самолетите
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        Абе в това име нещо вярно,щото аз поне знам една дето със сигурност не работи,че и макет на полицейска кола има под нея,
                        От де знам ли,ами редовно си минавам оттам с над 120 и досега трябваше доста честитки да имам за 1 година.Даже наскоро някой и беше вградил един камък и гледаше малко към самолетите
                        Именно за тези над измислените патрулки говоря, че са камуфлаж

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                          Именно за тези над измислените патрулки говоря, че са камуфлаж
                          Доколкото знам и аз камерите не са истински но са поставени с цел стряскане и намаляне скоростта и евентуално по късно ще се монтират истински ...и така когато вече знаеш че камерата е евтина имитация си минаваш със 120-150... и в един момент получаваш честитка .... но колко е вярно....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                            Доколкото знам и аз камерите не са истински но са поставени с цел стряскане и намаляне скоростта и евентуално по късно ще се монтират истински ...и така когато вече знаеш че камерата е евтина имитация си минаваш със 120-150... и в един момент получаваш честитка .... но колко е вярно....
                            Точно това съм написал

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                              Чесно казано не помня, мисля че светкавицата ми е на ауто, но дали светна или не не знам.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                                Има доста от тях истински, дори монтирани на магистралите.
                                През лятото получих една призовка от РПУ, като ми беше показана дигитална снимка на малката ми Алфа със засечена скорост от 167км/ч на магистралата на 30км.преди Варна, покрай някакво с.Слънчево. Отстрани на снимката са дадени параметри - ден, час, място на засичане, скорост и др. Снимката беше направена отзад и малко встрани, като лицето на водача не се снима, може би за да не се оспорва впоследствие, че няма разрешение за снимане.
                                Полицаите, не ги интересува кой е карал, те извикват собственикът и той може да посочи водача. В случаят беше карал синът ми, а посочихме за водач дъщеря ми, на която написаха акт за превишена скорост.
                                Last edited by old alfist; d.m.y г., 16:14.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X