То на тия камери, все пак им трябва ток.А ония ушатите с белите ХЛопели много обичат да се крият в отбивката за с.Сльнчево
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отново за камерите нещо интересно !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениенарушаването на ограниченията в града според мен трябва да се наказват двойно
карайте като искат с 5-10 отгоре на съответното ограничение - разликата е недоловима, дори камерите са настроени да ти дават някакъв толеранс... караш ли с повече от това - заслужаваш си го - в града рискуваш прекалено много живота на другите карайки тъпо
ПС. визирам бул. Никола Вапцаров и бул. 202 (до тец София)...
Сетих се че и пътя за Кюстендил ограничението му е 40 в рамките на Перник също необяснимо за мен
Comment
-
Ограниченията у нас са направини не за да имат някакъв смисъл, а просто да ги има, и куките да имат работа......бъкано е с безмислени знаци......на Тракията след Ихтиман се строи някакъв Лукойл, и авариината лента е оградена за 40 метра - ограничение 60 - пълна лудост - в Германия от 4 платна магистрала, се влиза в ремонт и има налични не две както тука, а почти 1 и половина - 80 км ограничение......какво е това.....пълни глупости.......аз затва ограничения не гледам, а просто карам на преценка......ако преценя че мога да карам с 130 карам с 130, ако преценя че трябва с 60, карам с 60, и хич не ми дреме за морал и ограничения....пък и не вярвам в случайноста....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИма доста от тях истински, дори монтирани на магистралите.
През лятото получих една призовка от РПУ, като ми беше показана дигитална снимка на малката ми Алфа със засечена скорост от 167км/ч на магистралата на 30км.преди Варна, покрай някакво с.Слънчево. Отстрани на снимката са дадени параметри - ден, час, място на засичане, скорост и др. Снимката беше направена отзад и малко встрани, като лицето на водача не се снима, може би за да не се оспорва впоследствие, че няма разрешение за снимане.
Полицаите, не ги интересува кой е карал, те извикват собственикът и той може да посочи водача. В случаят беше карал синът ми, а посочихме за водач дъщеря ми, на която написаха акт за превишена скорост.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеКолега, това не е фиксирана камера, а просто го е снимала патрулката.Last edited by old alfist; d.m.y г., 10:15.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМоже би е така/сигурно им е отвял фуражките/, но факт е, че и по магистралите не можеш да надуваш на спокойствие.
ами с тези пари да направят едни хубави магистрали тип германските аутобани!
Няма ограничение на скоростта в крайна лява лента стига да не застрашаваш околните карай сколкото си искаш ....
Ама нали трябва да има почепрки ...
Comment
Comment