If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тенкс , но мислех че има нещо телефон ..Все пак съм в София Аз все пак вече намерих вносителя и доста поразрових из нета ГЛедам коментари и мнения и ще взема най-вероятно една такава за 60лв. и ще накарам един приятел да я монтира
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Тенкс , но мислех че има нещо телефон ..Все пак съм в София Аз все пак вече намерих вносителя и доста поразрових из нета ГЛедам коментари и мнения и ще взема най-вероятно една такава за 60лв. и ще накарам един приятел да я монтира
Съжелявам ,но нямам телефон. Търси и по-ниски цени все пак вече знаеш реалната цена на алармата Айде успех с търсенето и поставянето
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
0888242458 Виктор в кв.Княжево се намира
Лятото при него слагах 140лв беше алармата с монтажа с много шукарийки и трябва да погледна мисля че беше с 2г гаранция ... За 1-2 часа става монтажа ...
не знам ква ще слагаш ама гледай да е супер и тя и майсторът дето ще я слага щото,мойта в понеделник вечерта такъв номер ми спретна че се благодаря че стана пред нас.слизам да отворя гаража и докато отварям вратите,вятъра духна и затвори шофьорската врата на колата и тя се заключи и другите също.моторът бръмчи,вратите заключени,а пък шофьорът от вънка и не може да влезе.добре че си бях пред къщи и си отворих с другия ключ,ако бях другаде сигурно щях да я разбивам.заключвала се беше и друг път но угасена но като е запалена ме шашна.110лв аларма но нещо не и е на ред.
Обадих се на Краси, който ми препоръчаха колегите по-горе В събота раничко ще и сложи алармата...80лв. с монтажа Дано да е ОКей алармичката
Иначе аз съм си заключвал всички документи и ключове в колата и вече имам опит и никога не оставям колата да работи на място или изобщо с ключа вътре Просто след като човек се опари и знае как да действа
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Обадих се на Краси, който ми препоръчаха колегите по-горе В събота раничко ще и сложи алармата...80лв. с монтажа Дано да е ОКей алармичката
Иначе аз съм си заключвал всички документи и ключове в колата и вече имам опит и никога не оставям колата да работи на място или изобщо с ключа вътре Просто след като човек се опари и знае как да действа
как я отвори?е малко бандитски въпрос ама...ако е нещо спец пиши на лично.
Търсиш най-близкия комшия и вземаш отверка с походящ размер. Подходящ е този, който отверката е максимално близо до широчината на ключа, а и също така отверката да има здраво рамо.... Пъхаш отверката в ключалката лек удар да влезе плътно както ключа и въртиш..
Това го практикуват всички джамбази за разбиване на по-старите коли
Галена благодаря
Ами има такива при повечето алармаджии, примерно в Технополис, където монтират и уредби, а аз лично също сложих някаква си скъпа, а имаше и за 80-100 лева с монтаж и всичко, точно пряката срещу КАТ, вляво, след бензиностанцията, има един център гуми, няляво в едни високи блокове, има двама алармаджии. Имам и тлефона на единия, при който слагах
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment