Известие

Collapse
No announcement yet.

Алармерна система:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тенкс , но мислех че има нещо телефон ..Все пак съм в София Аз все пак вече намерих вносителя и доста поразрових из нета ГЛедам коментари и мнения и ще взема най-вероятно една такава за 60лв. и ще накарам един приятел да я монтира
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Тенкс , но мислех че има нещо телефон ..Все пак съм в София Аз все пак вече намерих вносителя и доста поразрових из нета ГЛедам коментари и мнения и ще взема най-вероятно една такава за 60лв. и ще накарам един приятел да я монтира
      Съжелявам ,но нямам телефон. Търси и по-ниски цени все пак вече знаеш реалната цена на алармата Айде успех с търсенето и поставянето
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

0888242458 Виктор в кв.Княжево се намира
        Лятото при него слагах 140лв беше алармата с монтажа с много шукарийки и трябва да погледна мисля че беше с 2г гаранция ... За 1-2 часа става монтажа ...

Comment

Един съученик си взе от Topspeed на Илиенци някаква за 50-60 лева и е доволен
          Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
          sigpic

Comment

Краси е твоя човек, ще ти предложи най-доброто, поне аз съм доволен, на лично ще ти дам гсм.

За каското знаеш на кой да се обадиш за оферта
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Определено Краси е твоя човек.
              Слушай Влади какво ти говори
              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
              sigpic

Comment

не знам ква ще слагаш ама гледай да е супер и тя и майсторът дето ще я слага щото,мойта в понеделник вечерта такъв номер ми спретна че се благодаря че стана пред нас.слизам да отворя гаража и докато отварям вратите,вятъра духна и затвори шофьорската врата на колата и тя се заключи и другите също.моторът бръмчи,вратите заключени,а пък шофьорът от вънка и не може да влезе.добре че си бях пред къщи и си отворих с другия ключ,ако бях другаде сигурно щях да я разбивам.заключвала се беше и друг път но угасена но като е запалена ме шашна.110лв аларма но нещо не и е на ред.

Comment

Обадих се на Краси, който ми препоръчаха колегите по-горе В събота раничко ще и сложи алармата...80лв. с монтажа Дано да е ОКей алармичката

Иначе аз съм си заключвал всички документи и ключове в колата и вече имам опит и никога не оставям колата да работи на място или изобщо с ключа вътре Просто след като човек се опари и знае как да действа
                  by RUBIG service

Comment

Обадих се на Краси, който ми препоръчаха колегите по-горе В събота раничко ще и сложи алармата...80лв. с монтажа Дано да е ОКей алармичката

Иначе аз съм си заключвал всички документи и ключове в колата и вече имам опит и никога не оставям колата да работи на място или изобщо с ключа вътре Просто след като човек се опари и знае как да действа
                    как я отвори?е малко бандитски въпрос ама...ако е нещо спец пиши на лично.

Comment

По този въпрос имаш ЛС
                      Alfa Romeo 155 Super
                      2.0 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от gallena Покажи съобщение
                        По този въпрос имаш ЛС
                        ами аз съм го вметнал в цитата бре

Comment

Така де ама личното не е за теб а за колегата VFTI ама нещо ми стана сложно да се обяснявам .........
                          Alfa Romeo 155 Super
                          2.0 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от gallena Покажи съобщение
                            Така де ама личното не е за теб а за колегата VFTI ама нещо ми стана сложно да се обяснявам .........
                            не се сърди,грешка при изразяване.

Comment

Търсиш най-близкия комшия и вземаш отверка с походящ размер. Подходящ е този, който отверката е максимално близо до широчината на ключа, а и също така отверката да има здраво рамо.... Пъхаш отверката в ключалката лек удар да влезе плътно както ключа и въртиш..

Това го практикуват всички джамбази за разбиване на по-старите коли

Галена благодаря
                              by RUBIG service

Comment

Ами има такива при повечето алармаджии, примерно в Технополис, където монтират и уредби, а аз лично също сложих някаква си скъпа, а имаше и за 80-100 лева с монтаж и всичко, точно пряката срещу КАТ, вляво, след бензиностанцията, има един център гуми, няляво в едни високи блокове, има двама алармаджии. Имам и тлефона на единия, при който слагах
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X