Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги, помогнете - диаметър фланци !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, помогнете - диаметър фланци !

Добро утро колеги, обръщам се към Вас с огромна молба. Трябва ми някой който със сигурност да ми каже колко диаметър фланец ми трябва за ето тези оригинални джанти от ХГТ. Ще кажете смъкни колелото и измери, да но нямам време засега, затова ще съм много признателен на този който ми помогне. Благодаря в аванс!

Трябва ми вътрешния външен диаметър на джантата, този който ляга на главината.
    Attached Files

Ако не се лъжа беше 58.1,ма не съм сигурен
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

По-надолу са рамерите на дисковете.

137.2 мм е размера, който търсиш.
      Погледни картинките
      Attached Files
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Аз нешо немога да арзбера какво ти трябва точно

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Единствения диаметър , който ляга на диска е 137.2. т.е това му трябва.
          Още повече, че явно човека мисли да си прави фланци и му трябва диаметър. (външен)

Абе има картинка... всичко е там

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Колата е Браво 1.9 ЖТД, благодаря на колегата с картинките но ми се струва че това са размери на дискове за ХГТ? Може ли да дадеш за 1.9 ЖТД? Благодаря ти в аванс!

Comment

Разликата е 0.3 мм, което няма да те сбърка.
              Ето и снимки за ЖТД:
              Attached Files

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Съжалявам дублирал съм пост.
                Last edited by tyson; d.m.y г., 11:08.

Comment

Дадох , дадох
                  Виж по-нагоре.
                  Last edited by Speeder; d.m.y г., 11:23.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Speeder

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

Comment

За нищо!

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Един тъп въпрос...Фланци се слагат и на 4-те колела или може само на задните? Какво се цели със слагане на фланците...? Няма ли да удари ръба на калника при влизане в някоя дупка, след като сложа някакви фланци примерно + 20мм?
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Един тъп въпрос...Фланци се слагат и на 4-те колела или може само на задните? Какво се цели със слагане на фланците...? Няма ли да удари ръба на калника при влизане в някоя дупка, след като сложа някакви фланци примерно + 20мм?
                          +20 ммм са много,макар че оригиналните джанти на Алфа са с голямо ЕТ,така че може и да не е фатално.Ма ти нали си взе 17-ки,за ко са ти фланци

Comment

пууу и аз сега ще си поръчвам да ми правят фланци....

Я някой изпатил да каже 20мм на 15-ка джанта (деазнам колко и е офсета) голям проблем ли ще е ... или ще жули, ще жули... па ше спре ?!
                            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              +20 ммм са много,макар че оригиналните джанти на Алфа са с голямо ЕТ,така че може и да не е фатално.Ма ти нали си взе 17-ки,за ко са ти фланци
                              Не знам идеята на фланците точно каква е, но видях на една 147-ца със 17-ки + фланци и беше голяма "стойкарка". ДЕмек само външен вид да докарват ли е идеята на фланците?
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X