Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво ще направите за любимата/мия на Св. Валентин
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТи си първата от която го чувамsigpic
Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200
Comment
-
Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщениеЯвно съм повредена тогаваFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Язе не съм путкопоклоник.....и ще всема да се напия
..а после
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщениеНещо не го уважавам тоя празникхъх..и аз така
Предлагам да оставиш малката на Санто да я гледаи да излезем по женски
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЯзе не съм путкопоклоник.....и ще всема да се напия
..а после
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение...но все пак може да получим един подарък от някоя милосърдна сетра от тоя вид...
Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:50.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениехъх..и аз така
Предлагам да оставиш малката на Санто да я гледаи да излезем по женски
На Свети Валентин обикновено пия с приятелки, не го уважавам като празник. Няколко пъти се опитвах да го празнувам и не ми допада. Ако всеки ден не е празник, то този 1 ден, няма да промени нещата. Трифончо ми хареса повече.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
мислим да бъдем
'ся..това,че не го празнувам,далече не значи,че ще се размина без подарък“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщениеЯвно съм повредена тогава
И аз по скоро съм склонна да поддържам твоето мнение-любовта трябва да тържествува всеки ден, а не да се сещаме колко много сме влюбени веднъж в годината ...ай мерси
А що се отнася до подаръка-за мен всеки ден съвместен живот с любимия е най-прекрасния подарък
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеА що се отнася до подаръка-за мен всеки ден съвместен живот с любимия е най-прекрасния подарък
Леле,аз така ако се подмажа на моя...незнам какво ще съм решила да поискам
п.п.
шегувам се,да не се обидиш“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеПонеже пише във форума,нали
Леле,аз така ако се подмажа на моя...незнам какво ще съм решила да поискам
п.п.
шегувам се,да не се обидиш
как така пък всички жени изведнъж не го зачитат тоя празник като именно ТЕ го префасонираха по хАмерикански?!?!?
айде моля Ви се момичета!!!! всички подаръци обратно в магазина....
иначе аз ще приготвям вечеря, а за подарък нищо не съм измизлил още, ама аз така обичам....
приятно прекарване на всички!!!Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
В предвид колко време прекарвам в работа и всички останали неща, които ме държат в страни от момичето което.... си мисля, че много слабо ме вълнува дали п*ткопоклоничите или ще цакате белот в някоя кръчма по женски...
Сондирах за мнение кой с какво, а не кой с кого...
ама както и да е... докато се намират гърнета ще расте и мюрдия156/1.8 TS
Comment
Comment