Известие

Collapse
No announcement yet.

Махане на фолио

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Малко оффтопик .......... Абарте следващия път на надлез надежда тръгвай без да палиш гумите че ме засипа с камъчета ! Благодаря

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
      Да, вярно, че и аз използвах гъба, но с твърдата част съм 99% сигурен че ще се надраска покритието на стъклото, както и може да стане с шпаклата, ако не си премериш силата. Аз лично ползвах меката част на гъбката
      Ами и аз мислех че ще се надраска, ама нямаше проблеми, а и не съм натискал много С меката част много трудно ставаше.
      Last edited by MaDHaCkEr; d.m.y г., 19:09.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
        Малко оффтопик .......... Абарте следващия път на надлез надежда тръгвай без да палиш гумите че ме засипа с камъчета ! Благодаря
        Без да искам
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
          Без да искам

За пръв път я видях 164-та на живо..... много е добра,радва мн

155 2.5 V6
          Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
            Имам едно фолио на алфата на задните стъкла сигурно от 3-4 години,вчера пробвах да го махна и няма махане,нито може да се подхване да се отлепи нито нищо,дори да се подхване се къса и не става,кажете как да го махна,че е ужасно
            С пистолет за горещ въздух!!!А после има един препарат за премахване на остатаци от засъхнало лепило от тиксо продават го в брикожа!!!
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Гриша не са наигра батко .
              Най лесно се сваля със пистолет за горещ въздух или сешоар . После с препарат за стъкла и мека кърпа или гъба сваляш лепилото . НЕ със шпакла защото освен че се нарушава покритието на стъклото може да си накъсаш и реотаните което е по кофти .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Гриша не са наигра батко .
                Най лесно се сваля със пистолет за горещ въздух или сешоар . После с препарат за стъкла и мека кърпа или гъба сваляш лепилото . НЕ със шпакла защото освен че се нарушава покритието на стъклото може да си накъсаш и реотаните което е по кофти .
                оффф аз май направих тази грешка,но те и без това не работят искам да попитам те на какъв принцип са ако на 1вия ред от долу нагоре е прекъснат другите редове ще бачкат ли или всеки сси е е сам за себеси
                ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                sigpic
                Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                  оффф аз май направих тази грешка,но те и без това не работят искам да попитам те на какъв принцип са ако на 1вия ред от долу нагоре е прекъснат другите редове ще бачкат ли или всеки сси е е сам за себеси
                  Ами на мен ми изгоря най-долния реотан и сега като ги пусна другите бачкат само той не,добре че е долния да си вийдам нормално ,сега незнам как може да се оправи,дали трябва да се сменят всички или ги правят някакси,ама не ми е толкова голям проблем де.

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                    Всеки ред е сам за себе си - свързани са отстрани .
                    Пак зацапахме темата .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Всеки ред е сам за себе си - свързани са отстрани .
                      Пак зацапахме темата .
                      Абе това си е важно да го знаеш преди да решиш да стържеш със шпатулата

Comment

пичове става и с люта ракия ама е грехота
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                          За пръв път я видях 164-та на живо..... много е добра,радва мн
                          Мерси колега и твойта е много добра,мернах я на военна рампа,хваща окото
                          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                          BMW e39 facelift

Comment

хората пари дават да ги затъмняват ,други махат фолио - сбъркана работа и държава.

иначе става и с чистител за пяна и всякакви такива на ацетонова основа,става и със сешуара,но си трябва търкане.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                              хората пари дават да ги затъмняват ,други махат фолио - сбъркана работа и държава.

иначе става и с чистител за пяна и всякакви такива на ацетонова основа,става и със сешуара,но си трябва търкане.
                              То е на няколко години и на нищо не мяза,искам да го махна за да сложа по добро
                              BMW e39 facelift

Comment

Колега къде ще слагаш новото фолио и на какви пари, че аз търся някъде да ми затъмнят стъклата..., ама не искам от това за 600лв фолиото... до 100лв-150лв макс мога да отделя.
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X